Żeby nie było nieporozumień, bo nie wiem czy też zostałam wliczona... Ja osobiście nikomu nie zarzucam kopiowania pomysłów, tylko stwierdzam, że Fox ma je (pirackie stylizacje) najlepsze.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 308
#1802 09-04-2014 o 17h04
Ja tego w zaden sposob nie kwestionuje Erin, bo sama jestem fanka stylizacji Fox,niewazne w jakim klimacie
Ciezko jednak stwierdzic, kto byl pierwszy. Wystarczy chociazby wejsc na francuska wersje i odswiezyc kilka razy strone by zobaczyc pirackie stylizacje 
Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu

#1804 09-04-2014 o 17h09
Oj Erin masz u mnie wielkiego plusa! Nieprzypadkowo jestes moderatorka. Fajne podejscie, bezdyskusyjne i z poczuciem humoru
Tak trzymaj.
Tak czy siak fajnie poogladac sobie rozne wersje strojow, ktore z zalozenia maja przedstawiac jedna, konkretna rzecz. Np osobe, rzecz itp.
Kazda jest inna, oryginalna i pomyslowa. (Wykluczajac plagiaty)
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu

#1805 09-04-2014 o 17h17
Yey~! Mam plusa xD
Co do tych strojów to fakt fajnie pooglądać różne wyobrażenia na jeden i ten sam temat. Tak jak kiedyś w "Alternatywnych wyborach" była cała masa kowboi, niby jedna postać a tyle pięknych, różnorodnych wersji...
#1806 09-04-2014 o 21h09
Aww jakie miłe słowa dotyczące moich ostatnich stylizacji <3 Przyznam absolutnie szczerze i bez bicia, że zrobione zostały na fali odświeżenia sobie Piratów z Karaibów. I faktu, że odkryłam absolutnie piękne chusty u Nine, na które kiedyś w ogóle nie zwracałam uwagi ^^
W żadnym stopniu się nie uważam za pioniera stylu pirackiego, bo jak też Erin napisała, Nine jakoby podrzuca całkiem jawną sugestię zestawem "Pirat" XD Raczej chyba chodzi o fakt, że nagle mamy wysyp tych piratów, a już jakiś czas była zima w tej tematyce. To jak po sukcesie hipiski Pixies nagle nam hipisy powyrastały na defiladzie.
Co do interpretacji poszczególnych tematów - dokładnie! Wystarczy zobaczyć sobie zgłoszenia w Stylizacjach Inspirowanych lub Alternatywnych Wyborach żeby zobaczyć, że ile ludzi, tyle pomysłów
Co osobiście, tak ze strony jurora, szalenie mi się podoba ^^
#1807 09-04-2014 o 21h20
Mam takie jedno małe pytanko
) co znaczy ,, mis pop``?

#1808 09-04-2014 o 21h40
wiolek96 napisał
Mam takie jedno małe pytanko) co znaczy ,, mis pop``?
W celu wzbogacenia Twojej wiedzy na temat praw jakimi rządzi się MF odsyłam Cię tu
#1809 11-04-2014 o 15h24
pomocy;( jak to mozliwe ze w poziomie 12 ja mam miec 9000 MM na operacje plastyczna to nie mozliwemasakra to bez sensu.. a tak mi sie podoba ta gra tylko wiecznie ne mam w niej kasy;(( 
Szalona Zakupocholiczka ;X
#1810 11-04-2014 o 15h28
barb, to nie miejsce na takie pytania/zażalenia.
Zawsze możesz doładować swój stan konta prawdziwymi pieniędzmi, lub wytrwale grać.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#1811 11-04-2014 o 20h46
Przepraszam bardzo, ale dopiero teraz zauważyłam: czy na wycieczki teraz można lecieć minimum na dwa dni?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1812 11-04-2014 o 22h42
Aria wątek od pytań jest gdzieś indziej, co jak co, ale gracz z twoim stażem powinien to wiedzieć.
Co do wycieczek ja jakoś wróciłam po jednym dniu, a byłam na niej dzisiaj, więc raczej nic się nie zmieniło.
#1813 11-04-2014 o 23h02
Ej sorry, ale setki razy było mówione "To jest temat *Luźne rozmowy więc się tak nie spinajmy*" ja się nie pytam jak to jest, tylko, czy to jakaś zmiana, o której nie było z tego, o ile się orientuje, mowy w żadnych aktualnościach.
Dziś chciałam pojechać, zaciekawiło mnie to, więc zapytałam. Nigdy wcześniej nie pojawiał się komunikat o minimalnej ilości dni, a jednak. co zdążyłam już sprawdzić sama, wracać można normalnie.
I rany, jeśli to TAK WYGLĄDA w "luźnych" rozmowach, że nie można już poruszyć kwestii jakiejś zmiany, to wole nie myśleć, jak to wygląda gdzie indziej.
Rozumiem, że sprawa się rozgrywa o znak zapytania? Mój post takowym się zakończył, więc "omg jak śmiałaś to tu napisać? Przecież to ma znak zapytania, to musi być w pytaniach!", więc ujmę to inaczej.
Dziś chciałam pojechać na wycieczkę, jednak komunikat o treści "minimalny czas pobytu dwa dni", wywołał moje obawy, czy przypadkiem nie zostanę zmuszona do pozostania na wyżej wymienionej wycieczce dwa dni, co mogłoby spowodować przegapienie nowych gwiazd. Z tego względu, zaciekawiło mnie i zaczęłam sobie imaginować, że jest to może zmiana, która jeszcze nie zaczęła działać, bug, czy złe tłumaczenie. Uważam ponad to, że może to wprowadzać w błąd inne graczki i chciałabym poznać opinie innych, czy również to zauważyły i czy komunikat ten nie wywołał u nich podobnych obaw.
Proszę, może być?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1814 11-04-2014 o 23h13
Po pierwsze daruj sobie pretensje, bo z tego co wiem jesteś dorosła, więc zachowywanie się jak naburmuszona 5-latka, w twoim wieku raczej nie wypada, nie sądzisz?
Po drugie setki razy, praktycznie CO STRONĘ upominamy kogoś, że tu się pytań nie zadaje. Jak upominamy co stronę chyba można się domyślić, że tu pytać się nie powinno. Więc tekst o spinaniu się możesz sobie schować do szafy, gdzie jest jego miejsce.
#1815 12-04-2014 o 00h56
ErinBlack napisał
Aria wątek od pytań jest gdzieś indziej, co jak co, ale gracz z twoim stażem powinien to wiedzieć.
Co do wycieczek ja jakoś wróciłam po jednym dniu, a byłam na niej dzisiaj, więc raczej nic się nie zmieniło.
Erin przeczytaj sobie poprzednie strony.
Zobacz, ile miss zadaje sobie tu pytania? Aria, stwierdza fakty. Wiec nie wiem o co hallo?
Gdzie były mody do tej pory?

#1817 12-04-2014 o 01h00
ErinBlack napisał
YooSti napisał
Gdzie były mody do tej pory?
Wysyłały upomnienia na pw.
A gdzie upomnienia na forum? Bo jakoś ich nie widać,a inni tylko w tym wątku zadają pytania. Gdzie istnieje FAQ?
Ostatnio zmieniony przez YooSti (12-04-2014 o 01h00)

#1818 12-04-2014 o 01h03
Proszę bardzo od dzisiaj będę także wysyłać upomnienia na forum skoro aż tak jest to konieczne. Arię upomniałam na forum, bo wiedziałam, że to przeczyta, niektóre użytkowniczki jednak nie wracają do wątków, w których zadały pytanie, więc pw jest pewniejszą opcją.
#1819 12-04-2014 o 09h13
Hehe xD Kochający bug mnie przywitał xD Najpierw 1 MissPop potem 5, a teraz 8 o.o Record?
Ostatnio zmieniony przez HankaPL (12-04-2014 o 09h25)
#1821 12-04-2014 o 14h34
@TOPIC
Szkoda, że Nine strzeliła tylko 3 gwiazdy z Gry o Tron, a Daenerys chyba w jednej z mniej ciekawych kreacji. Jest tyle barwnych postaci, których ubrania z chęcią bym przygarnęła...

#1822 15-04-2014 o 15h30
HankaPL napisał
Hehe xD Kochający bug mnie przywitał xD Najpierw 1 MissPop potem 5, a teraz 8 o.o Record?
Sorki, przebiłam Cię, dorobiłam się już 10 xD
#1823 15-04-2014 o 15h36
Shillo napisał
HankaPL napisał
Sorki, przebiłam Cię, dorobiłam się już 10 xD
Pff, ja w zeszłym tygodniu miałam 14
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#1824 15-04-2014 o 15h50
Czuję się biednie, mam tylko 3! 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#1825 15-04-2014 o 16h25
Pocieszę Cię, mam tylko 0 xD