Także się zastanawiałam czy on tam wcześniej był, ale bardzo przydatna rzecz. W końcu mogę gdzieś schować te ubrania, których na pewno nie użyję. Idealny czas na wiosenne porządki w szafie. c:
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 308
Także się zastanawiałam czy on tam wcześniej był, ale bardzo przydatna rzecz. W końcu mogę gdzieś schować te ubrania, których na pewno nie użyję. Idealny czas na wiosenne porządki w szafie. c:
Super, jeszcze mogliby coś zrobić zeby sprzedawać ubrania
Wątpię, by coś takiego wymyślili. Wtedy nie będą tak zarabiać pewnie na doładowaniach czy na samym sklepie jak użytkowniczki będą sprzedawać. o:
Nareszcie nie będę przez godzinę szukać moich ulubionych ubrań :3
No tak, przeciez o kase chodzi... 
Może to miejsce na ulubione ciuchy i dodatki?
Ja widzę to tak jak Yuki18, ja tam powkładałam te ulubione 
Tylko jeżeli chcesz założyć jakąś rzecz to najpierw musisz to wypakować do szafki. Dla mnie to działa w odwrotną stronę, ale jak to uważa
Też raczej pochowałam to czego nie używam bo to co tam włożymy znika z naszej szafy a pojawia się tylko w kuferku. Wygodniej (przynajmniej mi) jest zostawić w szafie to z czego korzystam, a nie za każdym razem wyciągać z kuferka :>
Dopiero teraz zauważyłam, że jak u Nine przejdziemy na ostatnią stronę ubrań, to wyświetlają się tam te z wyższych poziomów ^^
Tak Sentis, też to niedawno odkryłam
Szkoda, że tych nieodblokowanych nie można przymierzać indywidualnie, a tylko w komplecie :] tak mnie korci żeby zobaczyć jak moja misska wyglądałaby w tym wielkim, czerwonym kapeluszu przy innym zestawieniu ^^
EDIT: Ah szkoda, że ten kapelusz jednak do żadnego zestawu nie należy 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (08-04-2014 o 12h02)
Gdyby nie wy nawet bym tego kuferka nie zauważyła, dzięki 
Faktycznie bardzo przydatna rzecz, w końcu fajne ciuszki przestaną znikać w szafie 
edit: też tak macie, że nie które ciuchy wam się nie wyświetlają? Znaczy mam na myśli to, że strony w szafie zachowują się tak jakby miały więcej pozycji niż faktycznie mają. Gdy wrzucam ostatnią rzecz na dole do kuferka, wyświetla mi się jakaś rzecz która powinna być na następnej stronie, gdy wyrzucę coś z kuferka, znika, powinna być na następnej stronie, gdy jednak przewinie się stronę okazuje się, że tam na pierwszej pozycji jest inny ciuch... I tak można dojść do 5 bądź 6 rzeczy na stronie które są ale ich nie widać... czyli wychodzi cały rządek... Czy tylko ja tak mam?
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (08-04-2014 o 15h00)

a dlaczego miss nie sika? 
@Kocica01, wszystkie potrzeby fizjologiczne Miss są ujęte pod zakładką higiena.
Następnym razem pytania na temat gry zadawaj w wątku do tego przeznaczonym.
O, mam 1 miss pop. Marnie, ale widać też potrafią na mnie imaginować rzeczywistość gry. xD
Zamierzają w ogóle naprawić ten bug?
Ojsa napisał
też tak macie, że nie które ciuchy wam się nie wyświetlają? Znaczy mam na myśli to, że strony w szafie zachowują się tak jakby miały więcej pozycji niż faktycznie mają. Gdy wrzucam ostatnią rzecz na dole do kuferka, wyświetla mi się jakaś rzecz która powinna być na następnej stronie, gdy wyrzucę coś z kuferka, znika, powinna być na następnej stronie, gdy jednak przewinie się stronę okazuje się, że tam na pierwszej pozycji jest inny ciuch... I tak można dojść do 5 bądź 6 rzeczy na stronie które są ale ich nie widać... czyli wychodzi cały rządek... Czy tylko ja tak mam?
Dzięki Shillo , z tym, że u mnie się nawet ten pasek nie wyświetla
Powinnam to zgłosić w dziale bugów?

U mnie ten pasek w kufrze zanika, gdy kilka razy do niego wchodzę. Nie mogę się poruszać po stronach, bo już zrobiłam porządek w swojej szafie. Dopiero pod odświeżeniu działa, ale tylko na chwilę.
Ktoś jeszcze tak ma? 
Zauważyłyście, że ostatnimi czasy pełno jest stylizacji na pirata? XD
Taaa, szokujący wysyp ostatnimi czasy...
Fox, wiem, że Ty byłaś pierwsza z tym pomysłem :*
Ciężkie życie trendsettera XD
Btw jakoś mnie ten kuferek po sprawdzeniu nie porwał, bo od razu podczas przeglądania "wysprzątanej szafy" zaczęło mi brakować pochowanych ciuchów 
Fox, Twój pirat był chyba najfajniejszy, jakiego dotąd widziałam. Faktycznie wyglądałaś jak karaibski postrach mórz płci pięknej (w sensie postrach płci pięknej, a nie morza-kobiety XDD), a nie jak laleczka z kapitańską czapką na lokach. xd
Chodzi mi konkretnie o to:
Link do zewnętrznego obrazka
To chyba moja ulubiona z całej serii.
Ostatnio zmieniony przez nivata (09-04-2014 o 14h26)

Do do pirackich stylizacji... Wiadomo, ze jedna z piratek znalazla sie na podium wiec nie ma sie co dziwic... Nie wiem Fox czy bylas pierwsza i raczej klocilabym sie na ten temat bo widzialam wiele dziewczyn z takimi stylizacjami isama stworzylam cos a'la pirat kilka miesiecy temu. Co prawda ta stylizacja nie byla tak magiczna jak Twoje, niemniej jednak... Ciezko kwestionowac fakt, ze Twoje stlyizacje sa niepowtarzalne 
To tak jakby sobie wypowinac, ze ktos stworzyl stylizacje a'la porcelanowa lala. Przeciez takich stylizacji sa dziesiatki... Juz bez przesady, dziewczyny...
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (09-04-2014 o 17h00)