Akurat bug na dzień dobry w evencie to norma u Beemoov xD tu się nawet nie dziwię xDD ale i tak póki co jest pozytywnie, zobaczymy tylko, czy znowu skończy się na początkowych nowościach i gwiazdach, czy też może dadzą coś w międzyczasie jak kiedyś.

Strony : 1 ... 299 300 301 302 303 ... 308
Akurat bug na dzień dobry w evencie to norma u Beemoov xD tu się nawet nie dziwię xDD ale i tak póki co jest pozytywnie, zobaczymy tylko, czy znowu skończy się na początkowych nowościach i gwiazdach, czy też może dadzą coś w międzyczasie jak kiedyś.

No trochę kasy poszło reszta na gwiazdy została i ewentualne nowości jak by dodali ale mam co chce i to sie liczy 
To nie tak, że jestem zadowolona, ani niezadowolona, po prostu lekki niesmak pozostaje XD
Bug już naprawiony YAY, czekam z niecierpliwością na kolejny XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (23-10-2019 o 11h00)

Ile jest teraz misji po dodaniu nowych?
DOBRA XD Mam to napisane na stronie
Ostatnio zmieniony przez SoJin (23-10-2019 o 16h08)

Jestem przyjemnie zaskoczona eventem.
Przyznam, że bawię się na tym evencie lepiej niż na eldkowym, na który bardziej czekałam. I na pewno chętniej zaglądam w ciągu dnia na Wielką Różową niż niebieską (ale to zapewne sprawka tego, że mam dużo misji do nadrobienia i narzekać na nudę nie mogę ^^"""). Przynajmniej ubranka są ładniejsze. Tylko co z gwiazdami? Liczyłam, że już dzisiaj zaczną się pojawiać (starych też mam dużo do nadrobienia xd), a na razie promenada świeci pustkami. Kurde : c
Nigdy nie chciało mi sie robić zadań haloween :') Od początku tego eventu do dziś ... zrobiłam wszystkie. Nudze sie, hajs jeszcze został.
Nie jest źle, naprawdę dali sporo strojów jak na fakt, że gra prawie nie żyje. Wydałam ponad 350k xDDD ale nadal bawi mnie fakt, że gdyby przed tym dawali więcej strojów, to pewnie mieliby z 10x więcej osób doładowujących MM podczas tego eventu, bo byłoby warto xDD ich strata xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (02-11-2019 o 17h33)

Buahahaha XD dopiero teraz zauważyłam, że wpadłam na podium w stylówce, w której tkwię od roku
i jak zawsze trzecie miejsce, to już ostatnie jakie miałam do zdobycia. To się nazywa przeznaczenie, albo klątwa brązowej statuetki. Ale mój trud skończon.
Co do eventu, stroje dodali w tym roku naprawdę pierwsza klasa
wydałam całe moje skromne oszczędności tutaj, więc nawet rozważam doładowanie na święta! I szczerze? Uważam, że było tutaj lepiej niż na Eldce...

Mi się również podobal ten event, chociaż nie miałam zbytnio czasu bawić się strojami, ale trochę kupiłam (większość musiałam kupić do zadań). Ubrania im się w tym roku udały, gwiazdy tak samo, no i fajnie, że dodali zadania 
Jestem bardzo zadowolona z eventu. Ubranka, gwiazdy, misje. Postarali się bardzo!
Event im się udał, prawda. Mimo wszystko jednak nie miałam ani motywacji, ani pomysłu na jakąś stylówkę z tegorocznych nowości...
No, to zakładam, że kolejne nowości dopiero na święta XD

Shiawase Masz jak na zawołanie, screen sprzed 5 minut xDDDDDD Coś im sie chyba popsuło znowu
Tak, też to zauważyłam. Taki mały falstart :')

Beemoov wyprzedził nawet reklamę Coca-Coli. Tego się nie spodziewałam, jestem pod wrażeniem.
e tam, już od prawie miesiąca świąteczne mikołaje w lidlu, co oni tam wiedzą o falstaratch
Jestem ciekawa, czy wrzucą coś jeszcze przed świętami. Osobiście wolałabym nie, bo się spłukałam z hajsu, ale dawno nie wpadło nic do sklepu ani nie było kuferków. Na same kuferki nie liczę, za to na nowe komplety tak - w końcu do czegoś trzeba wykorzystać nazbierane płatki. Z Halloween jestem bardzo zadowolona i obawiam się, że teraz pora na srogi spadek
No ogólnie to jednak coś robią na następny event więc miło. Oby tak było dalej i znowu gra odżyła, bo teraz KH im się udał 
OOO widziałyście info o konkursie stylistycznym?! Czyżby gra wstawała z martwych?
Pod koniec roku jednak coś się dzieje w grze.
Ciekawe kto z pl oprócz mnie bierze udział xd
Już wiem na kogo nie będę głosować 

serowakanapka napisał
Ciekawe kto z pl oprócz mnie bierze udział xd

Gdybym tylko umiała rysować...
Aaa powodzonka dziewczyny! ♥