Pisanki naprawione, 5 od razu moje. Dodali 2 nowe gwiazdy, więc jeszcze godzina i łapię drugą.

Strony : 1 ... 290 291 292 293 294 ... 308
Pisanki naprawione, 5 od razu moje. Dodali 2 nowe gwiazdy, więc jeszcze godzina i łapię drugą.

A ja przejrzałam wszystko i dalej mi brak jednej jak ja to kocham. 
Czy ta funkcja sortowania ubranek według pozy w szafie jest nowa? Pierwszy raz to widzę...

W końcu to dodali! Ta funkcja była już dawno dostępna na ang i francuskiej wersji.
O, faktycznie... Myślicie że skoro dali coś takiego, to jednak planują dalsze prace nad grą? Czy to takie ostatnie podrygi przed śmiercią z przyczyn naturalnych?

Oooo, w końcu mogę bez problemu szukać łaszków zasłaniających nogi i ręce...

hej ktoś ma jakiś pomysł gdzie szukać tych jajaek wielkanocnych?
Naville na naszym forum nie wolno zdradzać lokalizacji pisanek
Jeśli jednak (łatwo) znajdziesz pewnego bloga, to są tam wszystkie lokalizacje z poprzednich lat, które prawie zawsze pokrywają się z nowymi.
Zioło ja tak samo, klikam w butik odruchowo i stresik ze aktywuje bonus (zapominam zawsze ze teraz juz samemu sie go wlacza), a tu ojej, nie ma :"")
Dodali? Jezuuuu widziałąm to na hiszpańskiej wersji i tak mi tego brakowało u nas.

Nawet nie szukam tych pisanek, te poszukiwania są dla mnie tak nudne, że olewam to w tym roku. Nagroda i tak jest zazwyczaj kiepska, więc na 99,9% gniłaby w moim kuferku, a obecnie jest tam tyle rzeczy, że nawet nie zauważę obecności albo braku tych kilku rzeczy... A jeśli coś mi się spodoba to dokupię, stać mnie... Tyle "emocji" wywołuje we mnie ta gra w jej obecnej formie. Doceniam nową funkcję w szafie, ale tak jakby nie ratuje to sytuacji, przynajmniej w mojej opinii. Przy Walentynkach mieli ogłosić jakieś wielkie zmiany i gdzie to niby jest?
Ja pozbieram, chociaż też bym chciała poczuć jakąś odmianę... Szukanie pisanek jest nawet ok, ale zrobiło się nudne.
Też chyba już sobie daruję szukanie. Wczoraj znalazłam wszystkie, dziś cztery... i w sumie to nawet mi się nie chce. A stroju pewnie i tak nigdy nie wykorzystam.

dzięki, ktoś może wie na co i gdzie moge coś fajnego kupić za MN?
Za MN nic nie możesz kupić, MN mogą co najwyżej pomóc Ci w pojedynkach i w rankingu 
Stasznie to wkurzające bo mam ich strasznie dużo a prawie nic nie mogę z nimi zrobić. .. ;( ;( ;(KanapkaczusHighus napisał
Za MN nic nie możesz kupić, MN mogą co najwyżej pomóc Ci w pojedynkach i w rankingu
Naville punkty MN liczą się tylko i wyłącznie do rankingu, niektórych misji oraz faktycznie jest to jeden z aspektów pojedynków jak już wspomniała kanapka. W grze kupujemy tylko i wyłącznie za MM 
Patrzcie jaką mam ładną poduszkę na głowie. Niezłe te pisanki.
Ej, czyżby nie było kwietniowego SC w tym roku?
Zobaczmy co mówią linki..:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Może w końcu to będą kuferki xD
noo, chyba za dużo tego jak na zwykły piątek
Ooo pięknie pięknie, w końcu może upragnione kuferki
Mam taką nadzieję 
Jak zobaczyłam tło z Wieżą Eiffla i te obłoczki z "płomieniami" od razu pomyślałam o katedrze Notre Dame (tak wiem, jestem zUą osobą
). Trochę tego dużo, bo przeglądając kody widziałam jeszcze komplet dla chłopaka, więc wygląda to mi też na kuferki - coś w temacie "podróż dookoła świata".
W ogóle logując się pomyślałam, że "o, nowości nie wrzucili, znowu pewnie jakaś obsuwa" i zdałam sobie sprawę, że przecież dziś nie piątek - tak bardzo majówka 

O co chodzi z tym, że mogę dostać prezent od 1-4 maja? Mam gdzieś czegoś szukać czy coś, bo nie bardzo rozumiem?
Co roku w okresie świąt majowych wszystkie użytkowniczki, które się zalogują w tych dniach dostają mały prezent.
Powinnaś go znaleźć w " szafie" w torebkach.