To prawda, że do pewnych rzeczy się przyzwyczailiśmy i szczerze powiedziawszy poza przesuniętym terminem mam wrażenie, że czeka nas jeszcze jakaś zmiana - ale opieram to tylko o fakt, że na steampunku było 5 gwiazd (nie 3 ani nie 6) i że zmienili zbieranie długopisów na koło fortuny. Przez te zmiany mam wrażenie, że albo dział marketingowy Beemoov-u stwierdził, że czas na zmiany, albo wymienili się w nim ludzie i oni stwierdzili, że czas na zmiany 
I tak, zależnie jak ci ludzie myślą, istnieje ryzyko, że event będzie nieco skrócony - mowa o pomniejszeniu o 2-3 dni max w stosunku do poprzednich wycieczek - bo wykombinowali, że jak będzie mniej czasu, to ludzie przyparci do ściany zaczną się bardziej doładowywać. Z drugiej strony dłuższy event = więcej czasu na kontent powycieczkowy.
Mam tylko nadzieję, że moje czarnowidztwo się nie spełni i jednak pracują tam ogarnięci ludzie 
I to właściwie nie grafików bym ew. linczowała tylko właśnie osoby odpowiedzialne za to, co ma się kiedy pojawić - bo co ci biedni graficy zawinili, że tylko swoją pracę wykonywali
Też szczerze powiedziawszy nie jestem pewna na ile sama Nine ma na to wpływ.
Edit: z ciekawości wyszukałam na Linkedinie Beemoov, trochę spory rozstrzał ale liczą sobie niby 11-50 pracowników. I jakoś przed wakacjami rekrutowali marketingowców... więc tak, zostawmy biednych grafików w spokoju, możemy obwiniać innych 
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (25-10-2017 o 00h03)