Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 250 251 252 253 254 ... 308

#6276 20-10-2017 o 20h35

Miss'Sensei
Sarang
Hello, my name is yeppi yeppi yo.
Miejsce: Phuket.

Woa. Sporo rzeczy mi się podoba. Aż chce się je mieć i wykorzystywać je /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://c.tenor.com/fwrwfpnXxoYAAAAC/makeout-love-in-the-air.gif

#6277 20-10-2017 o 20h49

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ładne są, to fakt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ja jednak wolę postępować taktycznie i na razie nic nie kupywać - w końcu jakoś już za tydzień powinien się pojawić event Halloweenowy xD Jaką obstawiacie datę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#6278 20-10-2017 o 21h27

Miss'ujdzie
Redundancja
I'm already Tracer
Miejsce: Poznań

Dech mi zaparło, oby to nie była nagroda za misję.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Redundancja (20-10-2017 o 21h27)

#6279 20-10-2017 o 21h32

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

No ta suknia jest przepiękna.
Ja pewnie z misjami będę na bieżąco, bo zostało mi do ogarnięcia 10 z zeszłego roku no i z tego KH pewnie dojdzie 10 ^^

#6280 20-10-2017 o 21h54

Miss'całkiem całkiem
Maissie
❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅
Miejsce:

Mnie zostało jeszcze sporo misji do przejścia, zastanawiam się czy w ogóle dojdę do tegorocznych w tej KH  /modules/forum/img/smilies/content4.gif Co do ubrań to są w porządku chociaż mam nadzieję, że jeszcze nas czymś zaskoczą  /modules/forum/img/smilies/content4.gif

#6281 20-10-2017 o 22h11

Miss'całkiem całkiem
lapin
...

Zakochałam się w spódnic z gałęzi i róż, pragnę <3 A to

do bólu przypomina mi strój gwiazdy;p

#6282 20-10-2017 o 22h34

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Dziewczyny, wystawiacie mnie na próbę i to ciężką! Czekam już na tą KH, ale nope, obiecałam sobie, że żadnych spoilerów. ;D Nacieszcie oczy za mnie, ja się zachwycę później. A co do terminu... to faktycznie, czuję po kościach, że to poniedziałek, tak nietypowo będzie. Bo środa to za późno, jak to ktoś wyżej pisał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#6283 20-10-2017 o 22h54

Miss'nieobczajona
...

A może jutro skoro już wrzucili tyle? Oby!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ta najmądrzejsza

#6284 20-10-2017 o 23h00

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

Bardziej prawdopodobny wydaje się poniedziałek, ale dopiero rankiem lub popołudniem lub nawet i wtorek. Wątpię, żeby ktoś tam przez weekend siedział, a trzeba jeszcze wrzucić meble /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#6285 20-10-2017 o 23h03

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Pewnie poniedziałek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png inne terminy to już trochę za późno by było i event by trwał za krótko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6286 20-10-2017 o 23h03

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Jak dla mnie drugi rok zalatuje nudnymi strojami i coś czuję, że znowu Świąteczna Kraina będzie o wiele ciekawsza. Nie ukrywam, że większością jestem rozczarowana, ale na szczęście kilka elementów nie wygląda najgorzej.

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#6287 20-10-2017 o 23h15

Miss'na całego
kawajka
...

Kilka strojów jest naprawdę niezłych i zżera mnie niecierpliwość, żeby już je dostać w swoje ręce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja już od dawna jestem ze wszystkimi misjami i gwiazdami na bieżąco, więc tylko tegoroczne zrobić i złapać, a tak to można szaleć na zakupach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6288 21-10-2017 o 09h21

Miss'wow
agatkaa91

Dobrze macie, że misje są zrobione, ja może jestem na 4 albo 5 bo nigdy nie miałam MM, żeby to przechodzić, ale w tym roku planuje to zmienić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
No i jestem ciekawa, jakie stroje będą w misjach, bo one są śliczne jak dla mnie a jak coś mi się podoba to może być potem niedostępne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#6289 21-10-2017 o 11h43

Miss'na całego
Rillianne
...

Najbardziej cieszy mnie brak czaszek, które zdominowały zeszłoroczne stroje i pasowały tam jak wół do karety. Tegoroczne szmatki bardzo mi się podobają, niektóre elementy chętnie przytulę i to w wielu wersjach kolorystycznych. Jestem na bieżąco z misjami i gwiazdami, także czeka mnie zakupowe szaleństwo, taki ze mnie burżuj :'D Nie mogę się doczekać. Tylko tak sobie myślę, że coś późno w tym roku te wszystkie eventy Beemoova...

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (21-10-2017 o 11h45)

#6290 21-10-2017 o 11h57

Miss'wow
Ayako81
Czuję się jakbym była szczelnie zamknięta, Przez stulecia samotna w nocy Czekam na kogoś kto...

Mi brakuje 21 misji wraz z nowymi co dojdą by mieć całą krainę zrobioną co do gwiazd to muszę złapać tylko te nowe co wyjdą  więc zobaczę jak środki pozwolą może i ja zaszaleje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Właśnie sprawdziłam i z Halloween mam mniej misji do zrobienia niż w Świątecznej krainie tam to chyba na 36 utknęłam  ta to dopiero pociągnie mnie ;-;

Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (21-10-2017 o 12h01)

Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka

"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum" 

#6291 21-10-2017 o 13h49

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Wiele z was jest na bieżąco, jednak ja nadal mam dużo do nadrobienia. Uważacie, żeby skupić się na misjach, gwiazdach czy tym i tym na ile mi MM starczy? Chciałabym mieć wszystko wypełnione i czekać na nowości, ale nie wiem od czego zacząć, by było najlepiej.
Uważacie też, że lepiej zbierać na nowości które wychodzą czy robić misje, dla większego poziomu i lepszej pracy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#6292 21-10-2017 o 14h32

Miss'na całego
Kharanne

Ja od siebie dodam, że zostało mi 6 starych misji (utknęłam na kup minimum) i 10 nowych. Na święta 10 więcej. Dlatego bardzo ubolewam nad faktem, że nie dali kuferków (poprzednie wykorzystałam do nadrobienia steampunku) i żywię jeszcze nadzieję, że po halloween, może nie od razu, ale jakoś przed świętami się jeszcze pojawią.

Mam pewne obawy, że 2 zestawy które najbardziej mi się podobają, t.j. zestaw z gałęzi i/lub zestaw z piór będą jako nagrody z misji.

Co prawda nie wrzuciłam tego tutaj w spoilerach, ale przeglądając ciuchy zauważyłam, że Nine ma fazy na spodnie dzwony... osobiście są dla mnie *meh* /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png'

SoJin trudno powiedzieć. Jeżeli poszłabyś w poziom tylko dla MM, to różnica między Twoimi zarobkami a maksymalnym poziomem wynosi jakieś 110MM dziennie (zakładając, że odbyłaś szkolenie stylistki). W skali roku jest to różnica nieco ponad 40k. Mała dygresja - grając we wszystkie gry dające MM, pamiętając by w zdrapkę grać na aplikacji komórkowej a nie na przeglądarce można spokojnie zwiększyć swój przychód o minimum 200MM dziennie.

Jeżeli pytasz o ten moment, to uważam, że w poziom nie warto iść, chyba, że masz pokupowane za wczasu rzeczy do ich przejścia - z tego co pamiętam zacznie Ci się teraz kupowanie mega drogich sukienek i całych zestawów do zaliczenia misji, a te warto jednak kupować na promocjach -60%. Dodam, że najbliższe promocje najprawdopodobniej pojawią się po nowym roku (chyba, ze beemoov znowu coś pozmienia).

W gwiazdy zawsze warto inwestować, bo później przychodzi dzień, w którym do misji właśnie Ci ich brakuje i czekasz aż się pojawią (z tego co widzę czekają Cie jeszcze dwie misje z progiem 220 i 250 zdjęć). Plus przy eventach ostatnia gwiazda gratis /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Jeżeli chodzi o mnie, zawsze priorytetowałam gwiazdy podczas eventów i najpierw je łapałam, a później za to co mi zostało z MM robiłam misje.

Sporo też w sumie zależy od Twojego sposobu gry. Czy jesteś tzw. "kompletionistką", że najbardziej liczy się dla Ciebie właśnie odhaczenie, że zrobiłaś wszystko, czy może większą radość sprawia Ci kupowanie rzeczy, które w butiku się pojawiają.

No, ale to jest tylko moje zdanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ostatecznie powinnaś wybrać to, co Tobie odpowiada i co dla Ciebie sprawi największą przyjemność z gry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6293 21-10-2017 o 14h33

Miss'wow
agatkaa91

Ja to się skupiam najpierw na gwiazdach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png bo mam jeszcze tutaj zaległości, no i chce trochę misji porobić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A ciuszki to swoją drogą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6294 21-10-2017 o 14h38

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Na ang wersji mam dużo mniej kasy (ale na szczęście zachowałam bonus -50%) i tam chyba sobie te lepsze gwiazdy połapię i ciuchy kupię, bo misji i tak mi się nie opłaca robić xD

#6295 21-10-2017 o 14h54

Miss'na całego
Pythia
...

SoJin nie wiem czy pytasz w kontekście KH czy ogólnie, ale jeśli KH, to moim zdaniem jeśli nie stać cię na wszystko to lepiej postawić na gwiazdy i ciuchy z butiku i olać misje. Misje są chyba najdroższe z tego wszystkiego, i IMO nagrody nie są warte tej kasy, owszem, trafiają się perełki, ale jest też mnóstwo zapychaczy i nieciekawych rzeczy, mnie się podoba może z 1/3 rzeczy z misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#6296 21-10-2017 o 15h49

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Czyli tak jak myślałam, najpierw lepiej skupić się na gwiazdach i innych rzeczach regularnych, a za misje zabrać się, gdy reszta będzie kompletem, zgarniać MM i powoli przechodzić misje na wycieczkach. Zwłaszcza, że na kilka poziomów dalej właśnie na obniżkach kupiłam wszystkie stroje do 128 poziomu, tak samo wyzwania też do tego porobione. Chyba już wiem, jak to rozegrać, by było dobrze, dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Kharanne, mówisz o 4 drogich sukienkach za jakieś 70 tys? Czekałam na obniżkę i w czasie -60% już je kupiłam, obecnie tylko zmienić pracę i następny poziom i pójdzie szybko, jak mówiłam, do 129 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ale to już po KH, najpierw gwiazdy z eventu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#6297 21-10-2017 o 16h52

Miss'na całego
Kharanne

SoJin w sumie tak, na jednym poziomie trzeba kupić akurat 4 drogie, ale po drodze też jest kilka drogich, ot choćby: Sukienka Siona 4 440 mm, Sukienka flecistka 4 800 mm, sukienka Zahyr 13 58 0mm, sukienka Sarbiet 11 360 mm. Ale jak je już masz kupione to faktycznie mniej zachodu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dobrze też podejrzeć kiedy ma się do przejścia misje z psychologiem, bo też nieźle potrafią one przyblokować progres. Pamiętam też, że na którymś poziomie trzeba było kupić 50 par butów - tutaj też warto by się wstrzelić na promocje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#6298 21-10-2017 o 21h33

Miss'całkiem całkiem
Miczuux3
...

Ja mam w sumie pytanie. Działa jeszcze dodanie czegoś do koszyka i kupienie tego jak event się skończy? Czy już to zablokowali?

https://d.wattpad.com/story_parts/123/images/14982ba4d1d07a3256502647031.gif

#6299 21-10-2017 o 22h18

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Miczuux3, nie działa.

#6300 22-10-2017 o 11h03

Miss'całkiem całkiem
Miczuux3
...

Szkoda D: