Szczerze w tym momencie bardziej obstawiam Steampunk... tylko faktycznie trochę za wcześnie....

Strony : 1 ... 217 218 219 220 221 ... 308
Szczerze w tym momencie bardziej obstawiam Steampunk... tylko faktycznie trochę za wcześnie....

Oni przygotowują na miesiąc przed wszystko, ale takie ważne to jeszcze wcześniej. Tylko Steampunk chyba w kwietniu lub w maju nawet będzie.
Szczerze to nie wiem XD
A może jakiś zwykły piątek? Ale to raczej w lato bardziej...
Nerr kuferki nie zostały by zrobione wraz z umeblowaniem do kompletu, więc to musi być zwykła piątkowa nowość. Swoją drogą, to jestem ciekawa w jakiej tematyce zostaną wykonane kolejne kuferki 

KanapkaczusHighus napisał
GWIAZDA 151 POZIOMU! To jest myśl ^^ Udaje się za 15 próbą, podczas promocji za 30 i od razu Eufro nie taka bogata
Tak jak Eufro mówi na pewnym poziomie to się staje po prostu za łatwe. Nie planuję za bardzo do niego dojść, ale na 36 jest moja wymarzona sukienka ^^
No i mamy Chiński Rok 
Złapałam jedną gwiazdę przy 5 próbie, teraz mój budżet jest napięty XD
Ale spoko, jakoś to będzie 
Eufro, gwiazd 151 poziomu może być 151 i mogą się udawać dopiero przy 151 próbie, co Ty na to? 
W sumie bym chciała jeszcze rękawy z poziomu ok. 55, ale to Aniołek mi je przyniesie 
Przeszłam wszystkie nowe misje z krainy i najbardziej podobają mi się nagrody za 20 misje są śliczne ;3
Na nowe misje poszło niecałe 40 tysięcy.
UP: Nie masz pokazanej misji na Ikeland gdzie trzeba posiadać 475 przedmiotów.
To ja chyba sobie poczekam z tymi misjami jak będę miała więcej MM
Chociaż teraz bardziej się opłaca coś wykonać bo są obniżki, ale niestety nie mam czym płacić
Ale powiedzcie mi, bo jednak jakiegoś wielkiego szału nie ma, albo ja jestem wybredna
W sumie z tych 10 nowych misji, to tylko dwie rzeczy mi się spodobały. Słabo xD

Aga - nie tyle wybredna, co po prostu kwestia gustu.
Osobiście średnio lubię te regularne wycieczki, bo nieczęsto trafiają się rzeczy, które mi się naprawdę podobają i których później używam. Jak dla mnie rzeczy są świetne, ale mało przydatne.
Chociaż zakochałam się po uszy w narzutce, która jest nagrodą za 15 poziom oraz w nowych opcjach rąk z butiku - cudeeeńka!
I tak rozkminiam te pirackie nowości... Kuferki raczej byłyby bez mebli (chyba że coś się zmieniło w tym temacie...), na steampunk dużo za wcześnie... Przyszedł mi do głowy tematyczny karnawał i to byłoby wyjaśnienie, ale z drugiej strony jak na taką typową, copiątkową nowość w klimacie karnawału to znów jakoś dużo rzeczy z Ike... O.o No ale z niczym poważniejszym niż typowa cotygodniówka raczej nie wyskoczą, bo przecież za mniej-więcej dwa tygodnie Walę-w-tynki... Sama nie wiem O.o
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (27-01-2017 o 14h12)

Eufro, gwiazd 151 poziomu może być 151 i mogą się udawać dopiero przy 151 próbie, co Ty na to?
Ci z początków gry też zdobyliby jakąś motywację, bo może weszłyby fajne ubrania na nowych poziomach i chcieliby je odblokować.
Podobałoby mi się, miałabym nową rozrywkę
*chociaż to i tak tylko 10 misji by było XD*Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (27-01-2017 o 14h25)
Odnośnie wersji francuskiej - po tym jak usunęli mi Miss Bimbo, która była angielską wersją zaczęłam grać w tą drugą
Nie dość, że trochę męczyłam się z tym językiem to jeszcze później zaczęło być to nudne
daleko nie zaszłam.
Teraz mam takie wrażenie, że w tej wersji stawiają teraz przede wszystkim na ciuchy, ok ciuchy są fajne
wycieczki tak samo i te inne niespodzianki. Ale gra musi dalej się rozwijać pod względem misji. Bo co mają robić teraz osoby, które są na najwyższym poziomie? Ja przechodzę dalej misje, ale co będzie później? Nawet powinni zrobić nowe wycieczki typu jak Chiny. Szkoda, że na Wielkanoc nie ma podróży, ale to chyba by było za dużo tego 
Mi też się to wyświetla o.0
Na niemieckim też tak jest i na deko. Ponadto nie skasowały się miss pop i deco.
Też mi sie bardzo podobają te pirackie ciuszki. Na razie nie kupuje, poczekam aż bedzie większa obniżka 
A ja się najbardziej cieszę z tego, że to jednak nie kuferki <3 nie trzeba wydawać masy MM na raz. No i ciuszki są super, takie trochę połączenie steampunku i halloween.

Motyw piracki bardzo fajny, dekoracje są super
Mam tylko problem z brakiem wyszczególnienia przedmiotów na stronie w Ikelandzie, też Wam się nie wyświetla ta opcja?
Postarali się na Walentynki. Suknia podbiła moje serce 
Tych nowych ubrań nigdzie nie ma:( Troszkę się pospieszyli ale czekam na tą bluzeczkę z kołnierzykiem i kwiatkami <3
Edit: Można je znaleźć robiąc zadania dla chłopaka lub wpisując 2017 w wyszukiwarkę u Nine ^^
Ostatnio zmieniony przez lapin (10-02-2017 o 00h49)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
lapin, jak wejdziesz w odpowiednią kategorię, np. w bluzki, jak bluzkę chcesz kupić, to też jest. Jedynie strona główna się jeszcze nie odświeżyła, tak to wszystko się zgadza.

Ta suknia z pierwszej akcji z chłopakiem wygląda po prostu cudownie, zwłaszcza ta w niebiesko - różowym kolorze. Kocham to połączenie kolorów i kupiłam sukienkę praktycznie od razu.
Zastanawiam się, czy nie przefarbować włosów na jakiś jaśniejszy kolor, chociaż w zasadzie tworzą ładny kontrast ze stylizacją... A wy co sądzicie?