Czyli najbliższe ewenty przedstawiają się następująco: chiński nowy rok, walentynki, kuferki, steampunk i Wielkanoc?

Strony : 1 ... 216 217 218 219 220 ... 308
Czyli najbliższe ewenty przedstawiają się następująco: chiński nowy rok, walentynki, kuferki, steampunk i Wielkanoc?

Nie strasz ! Nie mam tylu MM
Ale tak na poważnie to tak może być
Yubin napisał
Przykro mi, ale tak będzie niestety lub stety 
Z walentynek tylko gwiazdy, Steampunk podobnie i martwię się tylko kuferkami 
Kuferki to warto mieć bo są tam bardzo fajne rzeczy no i przede wszystkim bonusy
Tylko, żeby one chociaż były tanie 
W walentynki wraz z gwiazdami zawsze dochodzi jedna misja od chłopaka + wydaje mi się, że jak steampunk jest dwa razy w roku, to własnie na ten kwietniowy okres przypada 10 nowych misji i od niedawna gwiazdy. Nie potrafie tylko zidentyfikować mniej więcej tego okresu, kiedy pojawiają się kuferki... ktoś coś? (wrzesień, czerwiec, marze, a pierwsze były nie wiem kiedy XD)
Ostatnio zmieniony przez Yubin (26-01-2017 o 12h28)

Zdjęcia z walentynkowymi gwiazdami będą w cenie po 525 MM czy może obniżki nie działają przy eventach? :>
Ostatnio zmieniony przez Sulion (26-01-2017 o 12h09)
Działają, a nawet będą tańsze, bo w piątek odbiżka będzie do -40% i możliwe, że do lutego się powiększy.

Ostatnim razem w walentynki była taka promocja, że jedna próba to tylko 300 MM ^^
A kuferki ostatnio był tuż przed Wielkanocą, dosłownie. Parę dni przed, a zara zpotem event wielkanocny.
agatkaa91 napisał
Nie było rok temu chińskich gwiazd? Bo mi sie wydaję, że jakieś były, chyba, że to była inna okolicznośćNo tak chiński rok a ja spłukana z MM !

Obyś miała rację, Dash... Mój budżet jest napięty i policzony by starczyło tylko na walentynkowe gwiazdy. Gra się rozwija, przez co Nine daje coraz lepsze gwiazdy, których wstyd nie mieć, ale jak je mieć skoro MM brak? 
Powinni zrobić większą pensję dla Miss albo dla chłopaka
Bo tu jeszcze są normalne misje do wykonania, a ja przez te podróże to z misjami stoję w miejscu. Teraz chciałam parę wykonać to wymyślają Chiński Rok a potem Walentynki
Jak żyć? 
A mnie się coś zdaje, że gwiazdy w tym roku się pojawią, ponieważ w spojlerach są najpierw ubrania potem elementy mieszkalne i znów ubrania, tylko tym razem bardziej teatralne, bo pirata... chyba, że to już przygotowania do walentynek
Ostatnio zmieniony przez Yubin (26-01-2017 o 18h59)

Takie życie 
Dla mnie też ta pensja jest zdecydowanie za mała, ale Admini taką sobie grę wymyślili.
Ja żyję dziennie za jakieś 1400 MM 
Według moich rachunków z gwiazdami się wyrobię przy założeniu 5 + darmowa i pozostałe 3 z zeszłego roku, ale mam wątpliwości co do kuferków 
Steampunk ostatnio nastąpił gdzieś po Wielkanocy, więc jakoś to będzie, aczkolwiek nic nie wiadomo.
Cóż... Zbieraj, a nie będzie tak źle 
Jeśli przeceny będą takie jak zeszłoroczne to wyrobisz się z nowymi gwiazdami, ale nic innego nie obiecuję XD
EDIT: Nie no, to by napięło mój budżet do granic ekstremalności. I tak mnie nie stać nawet na nowe stylizacje co tydzień XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (26-01-2017 o 19h00)
Chociaż być może fałszywy alarm, bo jest jeszcze dekoracja do tej całej oprawy o motywie morskim, więc to może na jakiś piątek zostało przyszykowane XD

Yubin napisał
Chociaż być może fałszywy alarm, bo jest jeszcze dekoracja do tej całej oprawy o motywie morskim, więc to może na jakiś piątek zostało przyszykowane XD

agatkaa91 napisał
Powinni zrobić większą pensję dla Miss albo dla chłopaka![]()
Ja kiedyś grałam w Miss Bimbo i praktycznie ta sama gra tylko wersja angielska
Nie zrobiłam wszystkich misji, ale później żyłam jak królowa bo taka pensja była, ale niestety zaczęli przerabiać grę i wtedy coś się stało i gra przestała funkcjonować
Tutaj muszę wszystko od nowa, dopiero (dla mnie dopiero bo mam wrażenie, że jestem w tyle) jestem na 80 lvl, ale bym chciała trochę ruszyć dalej ale jest ciężko bo tu podróże, teraz następne niespodzianki
A MM mało jak na złość
A oczy się świecą na te nowości i chcą kupować ciuchy 
eufrozyma napisał
agatkaa91 napisał
Powinni zrobić większą pensję dla Miss albo dla chłopaka![]()
LOL, gdyby zrobili jeszcze większe pensje to bym już w ogóle nie musiała się logować do gry, bo kompletnie zero wyzwań XD Jak przejdziesz wszystkie misje i wyłapiesz wszystkie gwiazdy to stajesz się strasznym bogaczem z dnia na dzień XD
Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (26-01-2017 o 20h05)
Dash to nie wygląda na steampunk, a raczej coś tematycznego... Piraci 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Yubin (26-01-2017 o 20h24)

Ale z drugiej strony... Motywy morskie to wakacje, a mamy ledwo styczeń. Aż tak szybko planują? O.O
Agatka, wiesz... Ja mam tak jakby poziom 27, więc wiesz 
Na poziomie 150 podrywa się chłopaka, który daje więcej MM niż mój i moja praca razem wzięci XD
Mogliby wprowadzić jakieś urozmaicenie dla doświadczonych graczy jak np. więcej ciuszków od 140 poziomu, ale takich by "mniejsze" miss zazdrościły 
GWIAZDA 151 POZIOMU! To jest myśl ^^ Udaje się za 15 próbą, podczas promocji za 30 i od razu Eufro nie taka bogata 
No ja mam 80 lvl i czuję sie jakbym w sumie nic nie miała
No jak takie stroje to pewnie coś tematycznego będzie, chyba, że nas czymś zaskoczą ale wątpię 
No niech wprowadzają jakieś nowości, nie tylko dotyczące ciuszków bo ciuchy to swoją drogą a urozmaicenia są potrzebne 
Ja mam 27 i czuję się jakbym miała dużo 
A moje chore ambicje kończą się na poziomie 36 XD
Tak jak Eufro mówi na pewnym poziomie to się staje po prostu za łatwe. Nie planuję za bardzo do niego dojść, ale na 36 jest moja wymarzona sukienka ^^ Mam jedną z kuferków, ale jak długo żyć jednym kolorem?
Tak sobie myślę odnośnie urozmaicenia i mam tylko coś w głowie o defiladzie Podium. To byłyby drugie finały dla miss mających trofea od co najmniej 40 dni, a za wygraną dostawałoby się unikatowe ciuszki. Ale co ja tam wiem ^^
EDIT: Jeden ciuszek, który by miał możliwość dowolnej zmiany koloru. Dostawało by się w wersji oryginalnej i można by dowolnie zmieniać kolor.
Tak, wiem, ja i moje pomysły na usprawnienie gry XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (26-01-2017 o 21h34)
Rubin, a może kuferki, bo one zawsze tematyczne są...
*coś czuje, że zaraz ktoś mnie dzieli tą szablą za samo pomyślenie o kuferkach xd*
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-01-2017 o 21h35)

E tam, nikt Cię nie zdzieli 
Ja to bym może nawet chciała takie kuferki, bo sama zamierzam powalczyć o co najmniej 2 rozszerzone skrzynki
Według mnie to może być nawet fajny pomysł ^^
Wiem, to miało charakter żartobliwy, także luz xd
Poza tym też myślę, że byłby to niezły pomysł. Lubię te klimaty, wiec raczej zastanawiać się nie będę jaką wersję wziąć. W wcześniejszych edycjach jedyną ''radochę'' miałam z bonusów, tak wiec... xd
Tylko w sumie trochę za dużo wersji kolorystycznych jak na kuferki
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-01-2017 o 22h01)

Wiem, znam się na żartach, aczkolwiek opinię wyrazić musiałam XD
Zbieranie na 2 kufry to mniej niż 2 tygodnie, więc luz 
Bardziej się nowym chińskim rokiem martwię, gdyż muszę mieć dużo MM w trakcie walentynek