Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 308

#3076 14-02-2015 o 20h45

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

O, dzięki Wam będę miała bukiet ♥
Sama mam apkę, ale nie wchodzę przez nią na grę (wolę przez przeglądarkę w telefonie), więc bym przegapiła ♥

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#3077 14-02-2015 o 22h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

eufrozyma,ale jak coś się dzieje w aplikacji to wyskakuje powiadomienie na telefonie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#3078 14-02-2015 o 22h15

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Żałuję, że nie mam aplikacji. :< Z drugiej strony... Różowy bukiet aż tak mnie nie kręci. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Gdyby to był inny kolor, to mogłabym się zmartwić. ^^

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3079 14-02-2015 o 22h58

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Motionell, mam wyłączone powiadomienia dla Miss Fashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#3080 15-02-2015 o 01h13

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Nie ma to jak znaleść użytkowniczkę o podobnym nicku do swojego <3
Jestem zachwycona, że odkryłam swoją "forumową bliźniaczkę"

Yeey <3

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#3081 15-02-2015 o 08h24

Miss'nieobczajona
...

gdzie jest nineland?

Szalona Zakupocholiczka ;X

#3082 15-02-2015 o 12h00

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Barb od pytań jest dział FAQ.
Nineland = U Nine.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3083 15-02-2015 o 19h44

Miss'Sensei
Saeniver
...

Czy to tylko mój lapć i jakieś jego ustawienia, czy naprawdę ostatnio nowe ciuchy są tak straszliwie, koszmarnie i nieprofesjonalnie pokolorowane? Cieniowanie jest tak strasznie zpikselowane, że aż mnie bolą oczy- widać to zwłaszcza na brązowym fraku Darcie'ego, marynarce Deklaracja, czarnej kurtce Jonny'ego i czarnej sukni Akcja Walentyki. Brrr.

Z tego, co wiem, na Słodkim Flircie ludzie z Beemov ostatnio sobie lecą w kulki, więc nie zdziwiłabym się, gdyby i tutaj twórcy dostali lenia... :|

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#3084 15-02-2015 o 19h50

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Saeniver napisał

Czy to tylko mój lapć i jakieś jego ustawienia, czy naprawdę ostatnio nowe ciuchy są tak straszliwie, koszmarnie i nieprofesjonalnie pokolorowane? Cieniowanie jest tak strasznie zpikselowane, że aż mnie bolą oczy- widać to zwłaszcza na brązowym fraku Darcie'ego, marynarce Deklaracja, czarnej kurtce Jonny'ego i czarnej sukni Akcja Walentyki. Brrr.

TAK. Rany, myślałam, że to tylko ja. Wszystkie czarne wersje ciuchów wyglądają koszmarnie. Na początku tak było ze wszystkimi, ale teraz widzę, że naprawili suknię Akcja Walentynki, ale tylko tę jedną- reszta ubrań męskich i damskich jest nadal koszmarna. Nie wszystkie odcienie mają jednak ten problem.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#3085 16-02-2015 o 22h26

Miss'Żółtodziób
...

jak uwazacie warto grac w tom gre czy nie? /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#3086 17-02-2015 o 15h23

Miss'Żółtodziób
Bigaaa
...

Mam do was pytanie .. Bo nie wiem jestem teraz po rozstaniu z chłopakiem i miałam 60 kg teraz mam 54. Jednak wskaźnik wagi mówił mi że taka waga nie jest odpowiednia. Chciałabym się Was zapytać ile ważą wasze miss i czy to ja nie robię jakiś błędów?? /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  //photo.missfashion.pl/pl/1/46/moy/36119.jpg

#3087 17-02-2015 o 15h52

Moderator
ErinBlack
...

Prawidłowa waga miss to 58 kg.

A na przyszłość pamiętaj, że od pytań jest dział FAQ.

ASK || SF

#3088 17-02-2015 o 19h24

Miss'wow
Kaiken
...

Po mojej długiej nieobecności powróciłam, zajrzałam do wątku z zwyciężczyniami finałów miss i... dlaczego niektóre miss mają stare zwierzaki koło siebie a inne nowe, mimo,  że stanęły na tym samym podium? Aż z ciekawości odnalazłam siebie i nie rozumiem dlaczego moja miss ma na sobie kreację sprzed kilku dni, chociaż wygrałam wybory ponad rok temu. Ktoś coś wie?

#3089 17-02-2015 o 19h39

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

to dlatego, że niektóre są podmieniane na zdjęcia stylizacji np. jeśli któraś miss chciała zmienić stylizację a nie chciała, żeby na podium była inna. Dlatego część się zmienia na aktualne, a część to zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3090 17-02-2015 o 20h23

Moderator
ErinBlack
...

Anixo Kaiken twierdzi, że jej stylizacja też się zmieniła, a skoro o to nie prosiła...

Prawda jest taka, że niektóre linki ze stylizacjami działają tak jak linki od miss halloween - stylizacja w archiwum odświeża się co jakiś czas.

ASK || SF

#3091 17-02-2015 o 21h20

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Niestety jest tak jak mówi Erin co więcej stwierdziłam ostatnio (nie wiem czy to możliwe), że linki które kiedyś były prawidłowe teraz zaczęły zmieniać stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3092 20-02-2015 o 12h45

Miss'OK
MaMiMuMeMo
Bez opisu, bez tragedii..
Miejsce: Tam gdzie przezydentem jest Czekolada

Wiem, słyszałam sto razy że od pytań jest dział FAQ. A jeśli jest to głupie pytanie, to co? Przecież wcale nie potrzebuję odpowiedzi? Dotyczy to "pod głupot" naszych miss. Otóż... moja miss na chyba 11 poziomie miała zostać fryzjerką. Zoperowała sobie twarz, wytańczyła za wszystkie czasy no i zaraz chce być sekretarką! A ona się umawia z chłopakami, tańczy i chodzi na operacje plastyczne! Ktoś taki nadaje się na sekretarkę?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png  Bez obrazy na "pomysłodawców" tych misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
A ja sobie kupiłam zwierzaka!!! Oklaski dla mnie
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png

http://i60.tinypic.com/a9o01j.jpg

#3093 23-02-2015 o 14h52

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

MaMiMuMeMo napisał

A ona się umawia z chłopakami, tańczy i chodzi na operacje plastyczne! Ktoś taki nadaje się na sekretarkę?

Moja siostra jest księgową, chyba nawet kiedyś była sekretarką! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png Sis uwielbia tańczyć, a zanim poznała tego jedynego umawiała się z naprawdę wieloma chłopakami! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png I owszem - nadaje się ktoś taki na sekretarkę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png Bo wbrew pozorom sekretarki to nie tylko sztywne baby /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Chociaż fakt faktem - te częste zawodowe przeskoczenia są strasznie dziwne xD Najpierw piekarka! Potem architekt! A potem tancerka baletowa! xD Tylko sprzątaczki do kompletu brakuje! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-02-2015 o 14h52)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3094 24-02-2015 o 10h37

Miss'OK
MaMiMuMeMo

Pineapple napisał

Chociaż fakt faktem - te częste zawodowe przeskoczenia są strasznie dziwne xD Najpierw piekarka! Potem architekt! A potem tancerka baletowa! xD Tylko sprzątaczki do kompletu brakuje!

Tak.  A prezenterka telewizyjna zarabia mniej niż nauczycielka. Może chodzi o IQ? Ale nauczycielka zdecydowanie zarabia mniej. Adwokat! Słyszałam że to bardzo dobrze płatny zawód. I GWIAZDA ROCKA!!! Tego nam tu brakowało  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

#3095 24-02-2015 o 12h55

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Do osób, które mają aplikacje. Wcześniej używałam jej na androidzie, teraz ściągnęłam ją na iPhone i... ona jest inna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- w tej aplikacji są wszystkie działy na forum (niestety po wejściu w Salę Gier aplikacja znika, ale innej działy śmigają)
- w grze wachlarz w Chinach układałam obrazki jak zawsze i czasami dostawałam 5MN, malunki trzeba było nakładać warstwami, ale to i tak niewiele dawało, punkty chyba były sprawą losową.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3096 24-02-2015 o 18h26

Miss'OK
MaMiMuMeMo

A poza tym, dlaczego pierwsi dwaj faceci są emerytowani?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#3097 24-02-2015 o 18h39

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

//photo.missfashion.pl/pl/1/47/moy/37141.jpg

Wut, czemu pokazana są wszystkie? Jeszcze wczoraj tego nie było D:

#3098 24-02-2015 o 18h47

Miss'OK
MaMiMuMeMo

Właśnie! Po co? Zwłaszcza że niedostępne.

#3099 24-02-2015 o 18h57

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

MaMiMuMeMo napisał

Właśnie! Po co? Zwłaszcza że niedostępne.

Według mnie to dobra decyzja, ponieważ początkujące użytkowniczki nie wiedzą, ile jest wycieczek specjalnych, a często nawet nie mają pojęcia o istnieniu takowych. Sama byłam zaskoczona, gdy po dwóch miesiącach grania pojawiła się wycieczka Halloween (wtedy byłam w szoku, a fundusze nieuzbierane </3). Zwłaszcza, ze po kliknięciu na daną wycieczkę pojawia się kiedy wrócić (choć to akurat logiczne ;P). To bardzo pomocne, ponieważ nie trzeba się nad tym zastanawiać, jeśli gra się krótko.

Ostatnio zmieniony przez Iremi (24-02-2015 o 20h39)

#3100 24-02-2015 o 20h30

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ja nie twierdzę, że nie jest to pomocne. Niczego takiego nie powiedziałam, po prostu mnie zdziwko chapło, że coś takiego dodali XD

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 308