O, dzięki Wam będę miała bukiet ♥
Sama mam apkę, ale nie wchodzę przez nią na grę (wolę przez przeglądarkę w telefonie), więc bym przegapiła ♥
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 308
O, dzięki Wam będę miała bukiet ♥
Sama mam apkę, ale nie wchodzę przez nią na grę (wolę przez przeglądarkę w telefonie), więc bym przegapiła ♥
eufrozyma,ale jak coś się dzieje w aplikacji to wyskakuje powiadomienie na telefonie 
Żałuję, że nie mam aplikacji. :< Z drugiej strony... Różowy bukiet aż tak mnie nie kręci.
Gdyby to był inny kolor, to mogłabym się zmartwić. ^^

Motionell, mam wyłączone powiadomienia dla Miss Fashion 
Nie ma to jak znaleść użytkowniczkę o podobnym nicku do swojego <3
Jestem zachwycona, że odkryłam swoją "forumową bliźniaczkę"
Yeey <3
gdzie jest nineland?
Czy to tylko mój lapć i jakieś jego ustawienia, czy naprawdę ostatnio nowe ciuchy są tak straszliwie, koszmarnie i nieprofesjonalnie pokolorowane? Cieniowanie jest tak strasznie zpikselowane, że aż mnie bolą oczy- widać to zwłaszcza na brązowym fraku Darcie'ego, marynarce Deklaracja, czarnej kurtce Jonny'ego i czarnej sukni Akcja Walentyki. Brrr.
Z tego, co wiem, na Słodkim Flircie ludzie z Beemov ostatnio sobie lecą w kulki, więc nie zdziwiłabym się, gdyby i tutaj twórcy dostali lenia... :|
Saeniver napisał
Czy to tylko mój lapć i jakieś jego ustawienia, czy naprawdę ostatnio nowe ciuchy są tak straszliwie, koszmarnie i nieprofesjonalnie pokolorowane? Cieniowanie jest tak strasznie zpikselowane, że aż mnie bolą oczy- widać to zwłaszcza na brązowym fraku Darcie'ego, marynarce Deklaracja, czarnej kurtce Jonny'ego i czarnej sukni Akcja Walentyki. Brrr.

jak uwazacie warto grac w tom gre czy nie?

Po mojej długiej nieobecności powróciłam, zajrzałam do wątku z zwyciężczyniami finałów miss i... dlaczego niektóre miss mają stare zwierzaki koło siebie a inne nowe, mimo, że stanęły na tym samym podium? Aż z ciekawości odnalazłam siebie i nie rozumiem dlaczego moja miss ma na sobie kreację sprzed kilku dni, chociaż wygrałam wybory ponad rok temu. Ktoś coś wie?
to dlatego, że niektóre są podmieniane na zdjęcia stylizacji np. jeśli któraś miss chciała zmienić stylizację a nie chciała, żeby na podium była inna. Dlatego część się zmienia na aktualne, a część to zdjęcia 
Anixo Kaiken twierdzi, że jej stylizacja też się zmieniła, a skoro o to nie prosiła...
Prawda jest taka, że niektóre linki ze stylizacjami działają tak jak linki od miss halloween - stylizacja w archiwum odświeża się co jakiś czas.
Niestety jest tak jak mówi Erin co więcej stwierdziłam ostatnio (nie wiem czy to możliwe), że linki które kiedyś były prawidłowe teraz zaczęły zmieniać stylizacje 

Wiem, słyszałam sto razy że od pytań jest dział FAQ. A jeśli jest to głupie pytanie, to co? Przecież wcale nie potrzebuję odpowiedzi? Dotyczy to "pod głupot" naszych miss. Otóż... moja miss na chyba 11 poziomie miała zostać fryzjerką. Zoperowała sobie twarz, wytańczyła za wszystkie czasy no i zaraz chce być sekretarką! A ona się umawia z chłopakami, tańczy i chodzi na operacje plastyczne! Ktoś taki nadaje się na sekretarkę?
Bez obrazy na "pomysłodawców" tych misji 
A ja sobie kupiłam zwierzaka!!! Oklaski dla mnie

MaMiMuMeMo napisał
A ona się umawia z chłopakami, tańczy i chodzi na operacje plastyczne! Ktoś taki nadaje się na sekretarkę?
Sis uwielbia tańczyć, a zanim poznała tego jedynego umawiała się z naprawdę wieloma chłopakami!
I owszem - nadaje się ktoś taki na sekretarkę!
Bo wbrew pozorom sekretarki to nie tylko sztywne baby 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-02-2015 o 14h52)
Pineapple napisał
Chociaż fakt faktem - te częste zawodowe przeskoczenia są strasznie dziwne xD Najpierw piekarka! Potem architekt! A potem tancerka baletowa! xD Tylko sprzątaczki do kompletu brakuje!
Do osób, które mają aplikacje. Wcześniej używałam jej na androidzie, teraz ściągnęłam ją na iPhone i... ona jest inna
- w tej aplikacji są wszystkie działy na forum (niestety po wejściu w Salę Gier aplikacja znika, ale innej działy śmigają)
- w grze wachlarz w Chinach układałam obrazki jak zawsze i czasami dostawałam 5MN, malunki trzeba było nakładać warstwami, ale to i tak niewiele dawało, punkty chyba były sprawą losową.

A poza tym, dlaczego pierwsi dwaj faceci są emerytowani? 
Właśnie! Po co? Zwłaszcza że niedostępne.
MaMiMuMeMo napisał
Właśnie! Po co? Zwłaszcza że niedostępne.
Ostatnio zmieniony przez Iremi (24-02-2015 o 20h39)
Ja nie twierdzę, że nie jest to pomocne. Niczego takiego nie powiedziałam, po prostu mnie zdziwko chapło, że coś takiego dodali XD