Znalazłam kolejne "bliźniacze" nicki XD MaryKatyAn i MaryKateAn
Ostatnio zmieniony przez Iremi (05-02-2015 o 18h26)
Strony : 1 ... 120 121 122 123 124 ... 308
Znalazłam kolejne "bliźniacze" nicki XD MaryKatyAn i MaryKateAn
Ostatnio zmieniony przez Iremi (05-02-2015 o 18h26)
Tak mi się właśnie coś zdawało, że Mary była Katy, a nie Kate. xD

Nieźle... Łatwo pomylić. Kiedy zerknełam na ich profile, to ogólnie są łudząco podobne: Strój prawie taki sam, jedna ma nabity poziom 21, a druga 23... Podejrzane trochę jak dla mnie.... 
Jula04 napisał
Nieźle... Łatwo pomylić. Kiedy zerknełam na ich profile, to ogólnie są łudząco podobne: Strój prawie taki sam, jedna ma nabity poziom 21, a druga 23... Podejrzane trochę jak dla mnie....
No chyba, że sugerujesz to, że ktoś się na kimś silnie wzoruje...Ja podobieństwo widzę TYLKO w fryzurze XD Do tego jest bardzo znacząca różnica w ilości dni gry 
Wiecie jakie jest najgorsze uczucie na świecie? Takie: oszczędzałam sobie na pielęgniarkę, miałam już 1600 MM no i brakowało tylko 400 MM. A ja głupia 3 lub 4 razy spróbowałam zrobić zdjęcie gwieździe i nie dość, że się nie udało to mam tylko 300 MM! 
Upominam za pisanie posta pod postem. /Motionell.
Jula04 - właśnie dlatego nie opłaca się startować do gwiazd, jeśli nie ma się MM na wszystkie dziesięć prób. Licząc na szczęście można się mocno przeliczyć, nie złapać gwiazdy i wywalić całe MM w błoto... Na pocieszenie powiem Ci, że chyba każdy przynajmniej raz wściekał się, że dał się podpuścić jakiejś ponętnej gwieździe... 

Nieśmiało przypominam, że jeszcze prawie tydzień, by zgłosić swoją cyrkową stylizację do Alternatywnych Wyborów Miss Fashion! 
Hej. Pamięta ktoś jaka była najwyższa obniżka rok temu? W wakacje było -60% i myślałam że teraz też tak będzie.
Na przyszłość pamiętaj, że od pytań jest dział FAQ.
Odp. //www.missfashion.pl/forum/t3435,1-promocje-w-grze.htm
Jak tam dziewczyny, też sprawdzacie kilka razy dziennie czy czasem nie ma jakiegoś eventu walentynkowego? 
Mógłby się już zacząć ;uuu;
tak bardzo chcę mieć już cykanie fotek za sobą...xD
Ja się nie mogę doczekać chińskiego nowego roku *-* Nowe chińskie ciuszki by się mocno przydały <3 <3 <3
i HH ;uuu; tak korci skorzystanie z obniżek, ale portfel aż krzyczy z braku pieniążków...
Heyooo ;3 jestem nowa. Czy ktoś z was ma kogame?

misspoland26 na forum nie można wspominać gier nienależących do beemoov. Upominam.
Ja najbardziej czekam na gwiazdy, gdyby nie brak jednej z Halloween po Walentynkach miałabym już wszystkie, co za ból ;(

Tak się zastanawiam skąd takie pomysły xD
No ale kto nie czeka na nowe gwiazdy? Moja defilada jest pusta i nie mam co łapać podczas obniżek ; ;
Też się trochę spłukałam na licytacjach, niechcący wygrałam dwie kiece, obie za 12k ;_;
Dlatego ja nie biorę w nich udziału... Poczekam, aż minie ten szał c:
A ja skorzystałam z okazji, że na licytacjach wszyscy rzucali się na nowe rzeczy - kupowałam starsze ciuszki po śmiesznie niskich cenach, zwykle w granicy 1-10 MM
Też czekam na walentynkowe gwiazdy - nie mam żadnej i chciałabym cyknąć zdjęcia wszystkim. Swoją drogą, Walentynki wypadają w sobotę, więc dobrze byłoby, żeby event zaczął się w piątek - i od razu z nowymi gwiazdami...

Mi wydaje się, że walentynkowe gwiazdy pojawią się już jutro, bo ostatnio wchodziło dużo środowych nowości. A w piątek może dojdą nowe?
Też chciałabym zebrać wszystkie, bo nie mam żadnej, ale może być problem z funduszami. Kurczę, już tak dawno nie było HH, a przydałoby się...

Nie wiem dlaczego, ale na jutro obstawiam przede wszystkim wejście największej potencjalnej obniżki. No i skłaniam się ku wersji Ygritte, że wejdą gwiazdki walentynkowe te stare
Ale wszystko się okaże. Została mi jedna do złapania ♥
Mam nadzieję, że wasze prorokowania się sprawdzą. Ostrzę sobie pazurki na Piękną i Julię, to moje absolutne "must have" tych Walentynek!
A funduszami się nie przejmuję, powinno mi ich wystarczyć na gwiazdki i wszystkie wydatki ciuchowe na najbliższe kilkanaście poziomów (oczywiście, licząc wg cen po ostatniej obniżce, która, swoją drogą, mogłaby się już pojawić, bo koszyczek pełniutki, a opcja "kup" baaarrrrdzo kusi...)

Wow, okazuje się, że jednak mam 3 gwiazdy z poprzednich walentynek, nie jest tak źle jak myślałam.
Może jednak uda mi się kupić rzeczy do następnych misji i zrobić kilka zdjęć. :3