Śliczna fryzurka , fajne mieszkanie i boski strój 10/10 :3
♥♥♥Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.♥♥♥
Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 50
Śliczna fryzurka , fajne mieszkanie i boski strój 10/10 :3
RozixD, juz drugi raz ci zwracam uwagę, tu oceniamy TYLKO wygląd Miss, nie mieszkanie.
Ciebie już oceniałam. 7/10
Preeti: Opaska, makijaż, biżuteria fajne. Tatuaż chyba zbędny. Suknia olśniewająca. Bukiet mi nie pasuje, chyba lepiej by było, gdyby nic nie miała w ręku. No chyba, że znajdziesz jakąś fajna torebkę. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Kupeczka (01-09-2013 o 19h59)
Ładnie, ciekawie, pomysłowo. 9/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ło jerzu a co to za ciekawa postać,strasznie mi się podoba,choć ten pasek psuje całość 9.5/10

Bardzo ładna stylizacja i o ile makijaż to efekt "oczy rozmazane przez deszcz" to 10/10
Na pewno nieźle się napracowałaś nas stylizacją ale po prostu nie jest ona ma w moim stylu.
Jednak za włożoną pracę dam 4/10
Ładna, bardzo ładna, bo elegancka, ciepła miło się patrzy i bardzo fajne wykorzystanie spódnicy kapturka, do zakupu której i tak jesteśmy zmuszone. 9/10
No cóż, strój kapturka. Ładny makijaż, byłby lepszy efekt, gdyby cera była jasniejsza. Ponadto nic odkrywczego.
2/10
Bardzo ciekawa stylizacja,tylko nie podoba mi się tatuaż na udzie,albo to wina tych pończoch.Sama nie wiem ;P 9,5/10

Ale urocza stylizacja z parasolką
Świetne ciuchy,kabaretki i makijaż. Jedynie z butami bym pokombinowała.
9,9/10 
YooSti przyznam że bardzo pięknie połączyłaś 3 kolory. Czerń, czerwień i złoto... bardzo ujmująca kreacja. Parasolka oddaje nieco deszczowe dni, którymi zaszczyca nas pogoda. Jednak nie jest zimno, dlatego wystarcza marynarka i buty, które nie przemokną. Do tego urokliwe piegi. 3 razy tak! 10/10
Motionell już oceniałam twoją stylizację, i tak jak wcześniej powiedziałam - góra jest na 10, dół na 0. Te błyszczące spodnie nie pasują do butów, ani do góry stylizacji. Są zupełnie z innej bajki. 1000 razy lepiej by wyglądały tu klasyczne dżinsy. krakowskim targiem daje 5/10
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (01-09-2013 o 21h27)
bezcenna mina, ale nie pasje mi do stroju, więc... 5/10
bardzo drapieżny ale i ciekawy look..
włosy są boskie.. kolory współgrają idealnie.. ten łańcuch to już wogóle jest mega..
odjechane ale tak pozytywnie..
9/10
Hmm strój nie bardzo w moim guście, ale twarz ma w sobie coś magnetyzującego... i świetne dodatki. 
7/10
Świetna stylizacja + pierwszy raz widzę dobre wykorzystanie strzykawki ^^
10/10
Śliczny płaszcz i apaszka. Nie wiem czy to oddzielny zestaw, ale jeśli tak to gratuluję zestawienia ich ze sobą. Szkoda, że podobnie nie jest z kolorem parasola, który wydaje się troszkę zbyt intensywny. Minusem są też błyszczące spodnie. Poza tym wszystko pięknie
7/10
Motionell: Strój jest fajny. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to rajstopy, które wg mnie nie pasują. I masz świetnego pupilka
8/10
Szelia: Ostatnio zakochałam się w chińskich stylizacjach, toteż z radością ocenię twó! Świetnie dopasowany gorset do całości. Nakrycie głowy i kolczyki są świetne. Dobrze, że nie dawałaś żadnych innych błyskotek. Kolor fioletowo-biały jest fajny. 9/10!
Ostatnio zmieniony przez Kupeczka (01-09-2013 o 22h08)
Piękny wschodni styl *.* Ślicznie dopasowałaś wszystkie elementy i fryzurę. Podobają mi się połączenia złotego i czarnego
10/10
Bardzo ciekawa stylizacja w moich ulubionych kolorach,tylko czemu twoja miss ma gips na piuście (tak to wygląda jak gips-co to jest?). 9/10

ciekawa stylizacja..wszystko bardzo dokładnie przemyślane i dopasowane..
jedyne co mi się nie podoba to makijaż oczu..
jakby miała podbite oczy.. 9/10
YooSti
Stylizacja byłaby idealna, gdyby nie ten makijaż, taki ni z gruchy ni z pietruchy 
9,5/10
Lola886
oceniałam 
Ostatnio zmieniony przez dyokira (01-09-2013 o 22h25)
fajnie, ale strzykawka nie pasuje. 8.5/10
Jedynie co mi przeszkadza tak na pierwszy rzut oka to pasek wchodzący na rękę miss... tak jak by jej ucięli i kawałek se spada xD
Buty pasują do kolczyków, bo mają te brokatowe rzeczy ... reszta mi odpowiada
8/10
Aww, za każdym razem daję wysoką ocenę. Znów dam 10/10 wszystko idealnie, strasznie mi się podoba, nawet nie mam się do czego przyczepić bo wszystko mi pasuje QuQ