10/10 ładna stonowana kreacja w ciekawym kolorze
Tak moja miss to cosplay z X-men - Ruda (Rogue)
Tak myślałam, że mało osób będzie kojarzyć.
Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 50
10/10 ładna stonowana kreacja w ciekawym kolorze
Tak moja miss to cosplay z X-men - Ruda (Rogue)
Tak myślałam, że mało osób będzie kojarzyć.
Oj, cosplay ci się udał. Wspaniały. Trochę spodnie wystają, ale to nie przeszkadza. Poeksperymentowałabym z oczyma trochę, ale jest i tak dobrze. 10/10
Podoba mi się i strój i fryzura do tego dopasowana:)
Dyszka;]
Już oceniałam i nadal bardzo mi się podoba, ale chyba dodałaś kolczyki. Wydaje mi się, że te kolczyki nie pasują to takiej delikatnej twarzyczki, ale pomimo to daję 10/10
Perfekcja jak dla mnie. 10/10
Puder mi trochę nie pasuje. Zmieniłabym oczy. Bluzeczka, żakiet i spódnica dla mnie pasują do siebie. Czy ta spódnica miała już pasek, czy sama go znalazłaś? Bo jeśli sama to pasuje idealnie. Buty bym zmieniła bo zbyt wysokie. 6/10
wszystko ze sobą ładnie współgra, biżuteria super:) fryzura trochę prosta ale aż tak nie razi.. nie podoba mi się makijaż..te jasne cienie pod oczami są brzydkie.. 8/10
Ewangelin elegancko, kobieco i zmysłowo..
idealnie..10/10
Fajna narciarka, ale nic oryginalnego 5/10
Balir9 - Kapelusz jest ładny i pasuje tu do wszystkiego
Włosy też mi się podobają. Marynarka mogłaby być trochę krótsza, ale to szczegół 
Sukienka jest wspaniała! Ale po co ten pasek? Jeśli już byś musiała dać jakiś pasek to o wiele mniejszy 
Torebka też za duża. Daj kopertówkę może?
Rajstopki i buty fajne
Daję 6/10 
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (01-09-2013 o 14h28)
Twoja miss jest piękna. Suknia, szal zawieszony na rękach, ja bym jeszcze dodała delikatne kolczyki. 9,5/10
Nie podoba mi się. Najbardziej, ten makijaż, miss wygląda dziwnie. Suknia tez jest nie za ładna, a ta kurtka wcale do niej nie pasuje. Cała stylizacja jest nuda i nie najlepiej dobrana.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nie pasują mi jakoś te kolanówki w paski,całość jest bardzo ciekawa i oryginalna,ale one psują efekt ;<
8/10
Chyba,że to cosplay, a ja znów palnęłam gafę
świetna jesienna stylizacja;) akurat na taką pogodę jak dziś mam..hmm.. kolor płaszczyka komponuje się z jasną cerą i blond włosami;) kozaczki są zabójcze;) 10/10
Wszytko jest w odcieniach niebieskiego, więc wydaje mi się, że ten kolor bluzki zupełnie nie pasuje. Lepiej by wyglądało gdyby bluzka też była niebieska 8/10
Wszystko jest ok, tylko coś mi nie pasuje w makijażu. Może usta ? Nie wiem, ale poza tym jestem na tak
9/10
5/10 wybacz, ale nie lubię stylu country
Moja miss to cosplay z X-men - Ruda (Rogue)
Młodsze pokolenie może nie znać i nie kojarzyć.
Bardzo podoba mi się twoja willa ,fajny opis ,ale wybacz strój nie w moim stylu 6/10
Wszystko do siebie idealnie pasuje i dobrze ze soba kontrastuje 10/10
Piękna, dopasowany ubiór, 10/10
Absolutnie nic ciekawego, do tego za jasny róż na policzkach. Po za butami, które nawiasem mówiąc, nie pasują, nawet nie ma na czym oka zatrzymać, jestem na nie. 1/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Trochę nie mój styl. Najbardziej nie pasują mi te zakolanówki w połączeni z ta spódnicą i butami, ale poza tym jest ok więc 7/10
Bardzo ładne ubranko
Śliczna fryzurka i makijaż, jedyne co, to chyba dałabym jednak coś delikatniejszego jako ozdobę do włosów ^^ 9/10
Podobny styl do mnie
i ta sama chustka i torebka więc jestem na tak
10/10