Wróciłam z biblioteki w ostatniej chwili ;_; Halloween, mój wirtualny portfel czeka na Ciebie z otwartymi ramionami!

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 30
Wróciłam z biblioteki w ostatniej chwili ;_; Halloween, mój wirtualny portfel czeka na Ciebie z otwartymi ramionami!

wiedziałam, że tak będzie!
a ja mogę doładować dopiero w piątek bo teraz nie mam kasy:( płakać mi się chce:(
Ja w życiu nie miałam tylko MM i tylko czekam, aby jak spuszczona ze smyczy, rzucić się na Halloween.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Lola886 napisał
wiedziałam, że tak będzie!a ja mogę doładować dopiero w piątek bo teraz nie mam kasy:( płakać mi się chce:(

to witam Cię w klubie Sszyszko, tak się nastawiłam na to Halloween bo wszystkie dziewczyny siedzą jak na szpilkach i udzieliło mi się..
niby tylko gra ale tak mi przykro..tyle bym dała żeby mieć teraz kase na doładowanie..
zawsze mam pecha:(
Dziewczyny, macie 2 tygodnie! Coś uciułacie.
Jak ja się cieszę,że mi się udało dzisiaj z tym HH,a wszystko na telefonie,bo nie miałam pod ręką kompa. 

ErinBlack napisał
Akurat wtedy kiedy ja mam zajęcia do 19... Bomba -_-
Tyle czekałam i nic.
Ja się w ostatnim momencie załapałam... uff a tez polowałam. Niestety środki na koncie pozwoliły mi tylko na najniższą stawkę, ale zawsze coś 
Motionell napisał
W tym momencie przydaje się internet w telefonie właśnie:)

Erin,w przyszłości powiedz pacjentom 'Wybaczcie,muszę doładować monety w grze,zaraz wracam' 
Co do HH,cieszę się,że miałam odłożone pieniądze na wydanie na głupoty na PayPalu.
Boli mnie, że jestem bez kasy, bo bym się doładowała nie na Halloween, a tak w ogóle. A tymczasem rezerwy na PayPalu poszły na książki do licencjatu...
Jak myślicie, następne HH będą jeszcze w trakcie Halloween, czy dopiero po?
Nie było w trakcie wyprzedaży, teraz też pewnie nie będzie bo wszyscy kupują MM i bez HH, żeby się obłowić na Halloween 

A ja się martwię bo już koniec prawie Hallowen i brak nadal HH 
Chciałabym też skorzystać, ale jak nie będzie do jutra HH do kupuje po prostu normalnie
Wiem, że teraz zrobiłam tylko niepotrzebny sygnał i przepraszam 
Jasna cholercia! A kilka godzin temu dopakowałam...
Wiedziałam~! Wiedziałam~! Coś czułam, że nadejdzie, gdy zobaczyłam, że zbliża się 17.00. Od razu skojarzyło mi się, że może się trafić i patrzę, jest. xD
Ej, ale dlaczego do mnie nie dociera SMS? Potwierdziłam wysłanie i podałam nawet poprawny numer (sprawdzałam) a wciąż ładuje przez parę minut i nie dostaję go. 
Mi też nie przychodził, napisz "T" pod podany numer.
Aria napisał
Mi też nie przychodził, napisz "T" pod podany numer.

coś mi mówiło, że HH może się pojawić i proszę, pierwszy raz udało mi się wejść gdy trwa, a nie jak to u mnie często bywało, 5 minut po czasie 
KimDallas napisał
coś mi mówiło, że HH może się pojawić i proszę, pierwszy raz udało mi się wejść gdy trwa, a nie jak to u mnie często bywało, 5 minut po czasie
właśnie wiem, że w tych godzinach jest największe prawdopodobieństwo (kiedyś była o 14), ale zazwyczaj o w godzinach siedzę nad książkami