Steno, pokażesz treść smsa? Bo ja zawsze dostawałam, a potem się okazało, że są różne wersje wiadomości (pewnie zależy od operatora) i w jednej wersji kod był, a drugiej nie.

Steno, pokażesz treść smsa? Bo ja zawsze dostawałam, a potem się okazało, że są różne wersje wiadomości (pewnie zależy od operatora) i w jednej wersji kod był, a drugiej nie.

Ja nigdy nie dostawałam żadnego kody przez SMS ;-;
Ja też nie, więc wpisałam jako kod ; T.
Bo w końcu to musze im odesłać T żeby dostać MM 
Więc chyba o to chodzi.
No ja akurat zawsze dostawałam jakiś kod xd w ogóle pierwszy raz dostałam SMSa zwrotnego o tej treści:
nie chce mi się robić screena xd
Ostatnio zmieniony przez Steno (08-11-2015 o 23h17)
To może ja dodam screena jak zawsze przebiegła transakcja w moim przypadku (operator orange).Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
O ile dobrze kojarzę kody były wcześniej, ale od dłuższego czasu jest właśnie ta metoda z literką T. Nie wydaje mi się żeby każdy mógł mieć inaczej, chociaż... kto ich tam wie xD
Tak właśnie się zastanawiam, czy przypadkiem nie za mało szczególową wiadomość wyslalam do supportu, ale tak czy siak chce te 2x.. 
Jak sama doładowywałam sobie konto a było to dawno to wtedy przychodziły kody zwrotne ale w screenie, w którym podała Iremi takowego nie ma. Kod przychodził wraz z drugim SMS i był to bodajże sześciocyfrowy kod typu: KTG654.
Wydaje mi się, że najlepiej będzie podać godzinę i oraz kwotę za ile doładowałyście.
Ryuu, ja też tak miałam. Ale dawno nie doładowywałam, mogło się zmienić. XD

Ja pierwszy raz doładowałam jakiś rok temu i wtedy transakcja przebiegała identycznie jak na tamtym screenie .-.
Mam ten sam problem. Też mi nie podwoiło.
Z początku była wersja z kodem, a potem z odpisaniem o treści T.
I zawsze wszystko przebiegało dobrze - niezależnie od wersji. Tym razem nie.
Nie mogę napisać do supportu, bo nie dostałam w sms'ie kodu, bo to ta wersja z T jak pokazała na screenie Iremi.
I teraz nie wiem co i do kogo mam napisać by rozwiązano ten problem.
Mnie odpisali, ze trasakcja zakonczona pomyslnie i zeby niby czekac 24h na dodanie pieniedzy... Ale pisałam do supportu z paypal. A nasz to...
Spróbujcie napisać do supportu MF w "Inny problem". Dodać, że nie podwoiło MM przy HH, nr telefonu. Miałam to samo na angielskiej, odpisali i dodali MM po kilku dniach.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gCóż, ja wpisałam byle co, a potem w treści wiadomości skasowałam to byle co, co wpisałam, i napisałam swoje. Wiadomość ode mnie wysłana (acz oczywiście zapomniałam o podaniu dnia i godziny), teraz tylko czekać na odpowiedź. Wam też radzę tak zrobić, przy poprzednich problemach z bankiem, po wymianie kilku wiadomości udało mi się odzyskać pieniądze. (Był to problem innego typu, ale myślę, że zasada ta sama.)
Czy komuś już pomogli?
Mi jeszcze nie. Ponad to moje wiadomości chyba do nich nie docierają..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (10-11-2015 o 10h28)

Mi też na razie nie. Mha, gdy ostatnim razem (Z rok temu? xD) pisałam do nich, dobry tydzień zwlekali z odpowiedzią. Pewnie dużo ludzinek do nich pisze. Albo mają dużo roboty. Albo po prostu są leniami. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (10-11-2015 o 12h22)
Spokojnie support wam odpisze ale musicie się uzbroić w cierpliwość.
Ja jak miałam problem z doładowaniem to po jakimś czasie dostawałam tą ilość MM jaka powinnam dostać od razu i dopiero wtedy wchodziłam w bilet i tam było napisane, że sprawa została pomyślnie zakończona.
Ryuu, tyle że mi cały czas automat wysyła wysyła coś takiego ''Wysłałeś nam już wiele wiadomości. Poczekaj na rozwiązanie obecnych problemów zanim zgłosisz nowe.'' i tak od kilku miesięcy

Nerra, a zgłaszałaś coś wcześniej? Może nie zamknęli biletu albo nie rozwiązali starej sprawy...

Prędzej nie zamknęli biletu .Bo wszystko co zgłaszałam jest już zrobione

Nerra Musisz napisać im maila na ; support@beemoov.com
Tak też można wysyłać nowe bilety, wiem, bo kiedyś przez stronę nie szło.
Właśnie pisałam na tego maila i dalej to samo.

Doczekałyśmy się!
Niestety, ja raczej nie skorzystam 
Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale znów mamy HH ;> Ostatnio coś hojnie sypią, pewnie liczą na zarobek przed Świąteczną Krainą.
O. Znowu HH. Nie, dziękuję, poczekam, aż mi najpierw dadzą moje miss monety. >.> Już tydzień czekam na odpowiedź, a tu nic!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-11-2015 o 17h05)