A może to tylko taka podpucha? ^^... Ja tam nie doładowuję, szkoda mi hajsu.

A może to tylko taka podpucha? ^^... Ja tam nie doładowuję, szkoda mi hajsu.

Na angielskiej też HH nie działało, napisałam do supportu i po kilku dniach doszły brakujące MM.
Ale dzięki, bo mnie zniechęciłyście. xD + Już mam dwie dychy na rachunku z tego miesiąca.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gNisia, takie coś się często zdarzało, że nie podwajało. Trzeba do wsparcia pisać i podwoją.

również sie pokusiłam i również czuję się wyrolowana ;-;

To już mnie przestało doładowanie kusić, dzięki dziewczyny! ;D
Do wsparcia w sensie supportu? Czy do tych co obsługują płątności?
XNisiax do supportu wystarczy.

Dziewczyny, ale nie trzeba po angielsku, co?
Bo ja angielski ni w ząb :`D
Nie, po polsku
Tylko, ze nieraz dlugo trzeba czekac -_-
Steno, jasne, że nie. xD Mamy polski support. ^^
Edit.: Ogólnie dziś nie ma szans na odpowiedź. Najwcześniej jutro, bo wiadomo, weekend.
W ogóle. HH, a ja mam 20 zł w abonamencie. W pakiecie darmowe smsy i rozmowy, ale za coś takiego dolicza do rachunku, mama nawet za 6 zł by mnie ze skóry obdarła. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-11-2015 o 17h20)

AAA to w takim razie sobie dzisiaj daruję xD
a już się bałam.
Ja mam akurat na kartę, to mi to wsio rybka, bo porozumiewam się ze światem przez darmówki XD
Jeszcze jak ktoś by mnie oświecił jaki ten mail supportu jest, byłabym wdzięczna XD
Ostatnio zmieniony przez Steno (08-11-2015 o 17h24)
Ostatnio jak doładowywałam to MM doszły dopiero po pół godziny, teraz nie podwaja...super ...xd
Może jak zaczekacie, to wam podwoi. Możecie spróbować z czyszczeniem ciasteczek i innymi takimi bajerami.

Ah tam później się tym zajmę. Spadam do akademika XD
Ale jak nie dostanę...oj będę zła.
Ooo świetnie. HH przywitało nas po jakimś pół roku. Jak dogodnie, ale nie w porę i nie dziękuję. Mam trochę MM, nie mam kasy na fonie i wypięłam się odwłokiem na nich 
I dobrze zrobiłyście bo nie podwajają wcale -_-
Jak to zobaczyłam, to zaczęłam rzucać epitetami tak, że aż mój ojczym zastopował film i spytał:
"Jeszcze gorzej się porobiło? Może wizyta u psychologa?"
Zdziwiłam się i wkurzyłam jednocześnie. "Cud nad Misską"Jezu jak to okropnie brzmi... Miałam doładować, ale ostatecznie się powstrzymałam, a po tym jak przeczytałam że wam nie podwaja, to już mi się całkowicie odechciało x.x
*syndrom Polaka- chce coś, a jak już to ma to tego nie chce*

TERAZ to daliście? TERAZ? Jak ja mam równo 2 złocisze na fonie? A jak miałam 100 to nic?
Idźcie się gotować w kwasie ;-;
Od razu doładowałam. Bo nigdy nie wydaję kasy z konta telefonicznego, a za niedługo ŚK. JA CHCĘ MOJE PODWOJENIE! ^^'
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-11-2015 o 18h58)
Podoina - po przeczytaniu "cud nad Misską" będę chyba ryć w ziemi ze śmiechu przez następną godzinę xD You made my day! ^^
No co zrobisz, że tak strollowali w tym roku. Ale może to oznacza, że promocja wróci? Wydaje mi się, że pojawiła się w takim samym dniu i o tej samej porze, co wtedy, kiedy pojawiała się regularnie, nie mylę się? Może ktoś mądry przeliczył kasiorę i okazało się, że bez HH zarobek z doładowań niebezpiecznie zbliżył się do zera? xD
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (08-11-2015 o 19h47)

Ale ja nie sądze, żeby to HH dużo zmieniło w tej sprawie i bardzo prawdopodobne jest, że procent doładowań będzie niski. Więc raczej kokosów nie zarobią.Dasharia napisał
Może ktoś mądry przeliczył kasiorę i okazało się, że bez KH zarobek z doładowań niebezpiecznie zbliżył się do zera? xD
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (08-11-2015 o 19h16)
Ja chcę moje podwojenie. ;w; Napiszę do supportu (czy gdzie to się pisze), tylko najpierw muszę znaleźć, gdzie to jest, tak dawno nie pisałam, że zapomniałam. xD
Tak swoją drogą - takie rzucanie HH zaraz po KH jest trochę niemiłe. :'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-11-2015 o 19h59)
11) I na sam koniec. Jeśli masz problem z bankiem od razu pisz do Supportu 
Nie otrzymałaś doładowania, lub w czasie Happy Hour nie podwoili Ci go? W tym wypadku pomoże Ci tylko Support.
www.missfashion.pl/modules/support/#
Proszę bardzo ;3 Nie musicie dziękować.
Wszystko fajnie, ale nie dostałam żadnego kodu w SMSie i nie wiem za bardzo co napisać xd kurdebele.
wiecie co--- nie ogarniam XDDD
Ostatnio zmieniony przez Steno (08-11-2015 o 23h05)