Hit, pod warunkiem, że ma je ktoś, kto umie się nimi posługiwać. xD Bo jeśli tylko dostaną się w ręce kogoś, kto ma zero słuchu muzycznego i kompletny brak talentu... Brr.
Chusteczki zapachowe?

Strony : 1 ... 81 82 83 84 85 ... 111
Hit, pod warunkiem, że ma je ktoś, kto umie się nimi posługiwać. xD Bo jeśli tylko dostaną się w ręce kogoś, kto ma zero słuchu muzycznego i kompletny brak talentu... Brr.
Chusteczki zapachowe?

Jest mi to w sumie obojętne, kiedy mam katar i tak niczego nie czuję, ale bliżej do kit, bo w torebce wolę nosić zwykłe.
Masaż?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gJeśli dobrze zrobiony to hit, pomaga się rozluźnić i ogólnie jest przyjemny.
Pięćdziesiąt Twarzy Greya?

Kit, o ile książki staram się nie czepiać, bo nie mam prawa oceniać czyjegoś gustu literackiego(zresztą książka jest mi zgoła obojętna) to według mnie niektóre osoby mocne przesadzają z potępianiem jak i zachwalaniem tej książki.
Korepetycje?
Hit- mi idzie dobrze w szkole więc to niepotrzebne, ale innym się przydaje ( choć szczerze współczuje ludziom którzy muszą je mieć).
P.B. Kerr ( pisarka)?
Ostatnio zmieniony przez Angel12 (09-03-2015 o 17h42)
Nie znam jej dzieł, ale i tak zależy dla kogo. Jak ktoś lubi to hit.
Wody smakowe?
Kit, nie lubię, zawsze jak jakąś próbuję mam wrażenie tylko popsutej zwykłej wody. Wszystkie smaki są dla mnie takie same i nigdy nie czuć smaku w smaku.
Reklamy Playa?
Hit, mi się tam podobają, są zabawne. Szczególnie ta z Wojewódzkim. :')
Chusteczki nawilżane?

A hit, bardzo dobre w górach i na woodstocku xD
Kleje w tubce (nie w sztyfcie)?
Te w tubce są ok, chociaż nie lubię ich rozsmarowywać. xD
Ubrania dla zwierzaków? (Normalne, nie te z missfashion)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (12-03-2015 o 16h06)

KIT, KIT, KIT.
zwierzaki mają swoje futerka i wszystko inne co człowiek mu nakłada to kit.
Woda mineralna gazowana ??
Kit, nie lubię.
Tablet?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gHIT!!! HIT!!! Kocham tablety, i tabletopodobne: D
Glany?
Oh, ofc hit. Najwygodniejsze buty na wszystko. Wszystko XD <nawet w momencie, w którym auto przejedzie Ci po stopie, potwierdzone info jeśli tru glan z metalową blaszką XD>
Kominy (te szalikowate cosie, które noszą te wszystkie laski w zime. Nie dachowe XD)?
Kit, to jest okropne. Idzie taka z kominem, połowe twarzy jej widać, szalik większy od niej.. żałosne
Rękawiczku bez palców? :>
Jak ciepło to hit, są ładne, ale nie jestem w stanie w tym chodzić w zimę więc kit. Moje dłonie normalnie są lodowate, w zimę odmroziłabym sobie palce i wszystkie do amputacji... e.e
Radio?
Kit. Te wstrętne komentarze D:
Jedzenie ze szkolnej stołówki?
Hit/Kit, bo nigdy tam nie jadłam xD W podstawówce na obiad to już wracałam do domu, a w gimnazjum i liceum nie mam stołówki, tylko bufet, gdzie można kupić jakieś ciepłe pizzerki, zapiekanki itp., więc się nie liczy 
Pudry?

Kocham, hit! Ale tylko bardzo jasne!
Skoro jesteśmy w temacie, to TUSZ DO RZĘS? :>
Hit, dzięki niemu moje proste rzęsy mogą podnieść się trochę do góry.
Lukrecjowe cukierki, żelki itp.?

Kit, to znaczy kocham słodycze, ale nie mogę zjeśc więcej niż ok. 3 cukierki na tydzień 
Emotikonki na Missfashion?
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (13-03-2015 o 11h54)
ZDECYDOWANY KIT, chyba nigdzie gorszych nie widziałam. Nawet te z gg są od nich lepsze.
Perfumy pachnące słodkim jedzeniem?

Niedobrze mi się od nich robi, kit.
Szminka? :>
Wstrzymam się, bo zależy jaka. Plus dla mnie lepsze są błyszczki
Baterie słoneczne?

Szczególnie w zimę
Kit i tak i tak :>
Rower? :>