Kit, niezależnie czy jesteś singlem, czy w związku. Po prostu bezsensowne święto...
Pomidorówka?

Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 111
Kit, niezależnie czy jesteś singlem, czy w związku. Po prostu bezsensowne święto...
Pomidorówka?

Zupa? Hit! Moja ulubiona kiedyś xD
Szkła kontaktowe/soczewki (jak kto woli)?
Hit, jeśli ktoś lubi wkładać palce do oka, kit, jeśli nie.
Pokój zamieniony na garderobę?
Ostatnio zmieniony przez Skye (15-02-2015 o 00h54)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gNie wiem. Jak komuś braknie miejsca na ciuchy to raczej hit.
Keratyna?

Hit, bo przy jej niedoborze każdy miałby zniszczone włosy, skórę i paznokcie. No w każdym razie ma spore właściwości pielęgnacyjne.
Buty na obcasie?
Hit - jesli to nie ja mam je na sobie
Łóżko wodne?
Ostatnio zmieniony przez funmissweronika (15-02-2015 o 02h04)
Hit, ponieważ jest bardzo wygodne i można w nim dobrze odpocząć.
Plecki na telefon?

Hit, bo możesz zmienić wygląd swojego telefonu bez kupowania innego, a wiadomo, że ostatnimi czasy każdy chce mieć co miesiąc coś nowego...
Sok z aloesu?

Hit - zdaniem moich kolezanek, ja jeszcze nie pilam
Mieszkanie w duzym miescie?
Hit/kit - niby wszędzie masz blisko, dużo znajomych, jakieś imprezy, ale po spędzeniu tygodnia w mieszkaniu blisko centrum Warszawy miałam dość. ;__; Hałas, nie miałam rolet na oknach i niebo cały czas było pomarańczowe, do tego zwykle śmierdziało spalinami przy otwartym oknie mimo 20 piętra.
Gadu-gadu?

Hit - zwlaszcza, ze nie mam fb
Posiadanie psa lub kota?
Hit/kit, niekiedy mogą osłodzić życie. Mój pies dzisiaj strasznie uroczo się do mnie łasił, ale czasami można mieć dość np: w moim domu jest kot(chory, bo chory), ale na początku trzeba było po nim ciągle sprzątać(nie wspominając o tym, że czasami mu odbija i zaczyna atakować wszystkich wkoło). Irytujące zwierzątko. Należy też pamiętać, że o zwierzęta trzeba dbać, kupować im karmę, prowadzić do weterynarza, wymieniać wodę, ja najczęściej o tych czynnościach zapominam. Dobrze, że zazwyczaj opiekuje się nimi mama, haha.
Korale?
Hit raczej myślę. Jeśli komuś się nie podobają to po prostu ich unika, ale nie przeszkadzają mu w codziennym życiu, a niektóre korale są naprawdę śliczne ♥
Tablety graficzne?
Hit, zdecydowanie lepsze, niż tworzenie grafiki myszką ;^;
Ćwiekowane tenisówki?

Kit , ani trochę mi sie nie podobają
Plakaty ?

Hit. Lubię mieć plakaty na ścianach 
Zwierzęta?
Hit, nie wiem czy to podlega dyskusji bo ludzie też są zwierzętami...
Dostawanie kwiatów?
Hit, zawsze coś 
Rap? OMG!
Kit, niektórzy wykonawcy są całkiem nieźli, ale sam rap przypomina mi czasy, gdy moje zachowanie było nieciekawe.
Antyutopie?
Well, kit. Pod każdym względem uważam, że nawet najgłupszy człowiek zasługuje na trochę wolności słowa.
GMO?
KIT. Z naturą lepiej nie zadzierać.
Myszki bezprzewodowe?
Hit. W ogóle się nie psują, a te z kablem co chwila 
Ciasto francuskie ze sklepu?

fuj fuj fuj. Wolałabym jeść papier. KIT.
neonkowe ubrania?
Kit. Zwracają na siebie za dużo uwagi i pasują tylko do klubów.
Nowości w chińskim butiku u Nine?

Omg, hit. To jedne z najlepszych ciuchów jakie ostatnio gdziekolwiek dodali. To ułożenie rąk w Płaszczu Daiyu takie aslkzdhdsabdxjlkaryxa.
Instrumenty?