Zależy. Często jest to zwykłe bazgrolenie, ale spotkałam się z naprawdę ładnymi 
Słit focie?
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 111
Zależy. Często jest to zwykłe bazgrolenie, ale spotkałam się z naprawdę ładnymi 
Słit focie?
Kit - okropność. Ani to zabawne, ani potrzebne.
Automatyzacja?
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (15-06-2014 o 20h36)
Nie wiem co to jest nawet. ;_;
Chodzenie do szkoły po wystawieniu ocen? ;c
To lenistwo jest przerażające. Jeśli nie wiesz, zawsze możesz wstukać w google tych parę liter.
kit/ hit zależy czy są jakieś biwaki, ale tak to po co?
hula hop z wypustkami
Kit... mam delikatne ciało i nie wyobrażam sobie posługiwania się czymś takim. 
Powieści Jane Austen?
Hit - lekkie, przyjemnie się czyta. Wątki miłosne nie tracą tanim romansidłem i są ładnie wplecione w obraz ówczesnego społeczeństwa.
Ponawiam - automatyzacja?
hit/kit - z jednej strony potrzebny jest taki postęp - ludzie nie będą wykorzystywani do pracy fizycznej, ale z drugiej strony zapewne wielu straci pracę. Mamy tutaj z jednej strony rozwój, a z innej problem etyczny. Jeszcze jakby wejść w sferę sci-f, gdzie człowiek mógłby być po części robotem. Zobaczymy co nam przyniesie przyszłość. I tak zapewne na koniec będzie jak zwykle załamanie cywilizacji i wrócimy do jaskiń.
Rumunia?
hit
Lubię wszystkie kraje ( prawie), niezbyt wiele o nim wiem
dostała hit tylko dlatego, że pamiętam, że smoki z "Harrego Pottera" pochodzą z rumuni
Poprzedniczka nic nie dała, ale widzę tam Harrego Pottera więc nim się zajmę.
Hit, jest to super seria. Dzieciaki na całym świecie ją kochają, książki są epickie, filmy przełomowe więc nie mogłam dać kitu. 
Emoty?
Hit! Niczym bardziej nie wyrazisz, lub nie ukryjesz swoich prawdziwych emocji.. Lubię je używać, bo odpowiedzi bez emotek zwykle wyglądają oschle. ^.^
Moda lotniskowa?

Hot. Podobają mi się większości strojów tam i wgl.
Dzikie zwierzęta?
Kit, nie przepadam za nimi.
Okulary przeciwsłoneczne?
hit - o ile faktycznie są przeciwsłoneczne, a nie jak to teraz się robi tylko dla wyglądu, a przed słońcem nie chronią. Już nie robią takich porządnych okularów jak z 15 lat temu.
A jak już jesteśmy przy okularach przeciwsłonecznych.
Co sądzisz o tych?
Link do zewnętrznego obrazka
Wersja niebieska u Johnny'ego Depp'a w "Mrocznych cieniach" oraz wersja czarna u Dominic'a Cooper'a w "Abraham Lincolm łowca wampirów"
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Solomona (25-06-2014 o 09h29)
filmu nie widziałam, ale okularki od razu skojarzyły mi się z krwiopijcami. Jednak nie wyszłabym w nich na miasto, chociaż te niebieskie sa niczego sobie. Dam hit/kit, bo sama w sumie nie wiem czy jestem bardziej za czy przeciw.
Odbijam w stronę mediów. Co sądzisz o tej sesji? (Kiedyś był o to wielki bulwers, że dziecko stylizuja na kobietę...)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Wygląda... Dziwacznie. Jak dla mnie kit. Robienie z dzieci dorosłych nie wychodzi na dobre.
Koty? 

Hit, są słodziutkie *-*
Telewizor Philips?
Hit, oby tylko plazmowy.
Zapałki?
hit - jak tak przydatna rzecz mogłaby być odrzucona.
Obozy harcerskie?
Hit. Lubie je byłam dwa razy.
iPhone?
Hit! Chciałabym mieć!
Łańcuszek?
Hit ponieważ można nosić na nim różne zawieszki, które mogą być nieokreślonego kształtu, koloru i wielkości. Może być to zarówno truskawka jak i logo Dir en Grey więc raczej hit.
Gryzonie? 
Kit, nienawidzę ich i się ich boję.
Gumy do żucia?
Hit-to nigdy się nie znudzi
Szczotka do włosów ?
Jak najbardziej hit. Bez niej moje włosy są do niczego.
Żelki?