E... to chyba ciężko rozpatrywać w kategorii hit czy kit 
Owocowe pomadki?

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 111
E... to chyba ciężko rozpatrywać w kategorii hit czy kit 
Owocowe pomadki?

hit - za dzieciaka miałam kilka o różnych smakach/ zapachach.
Fillery?
KIT, totalny kit. I nie ma co się nad tym rozwodzić...
Przetwory nie domowej roboty czyli sklepowe
Kit/hit Wiadomo, że domowe to najlepsze. Lecz nie każdy ma kulinarki talent i musi żyć ze sklepowymi przetworami . 
(chyba o to chodziło XD)
Robótki ręczne?
hit - już w przedszkolu zaczynałam szyć, wyszywać itp.
ciuchy szyte na miarę?
hit/kit - można mieć ciuch idealny dla swojej figury;) problem pojawia się gdy np. przytyjemy i już go nie włożymy..
zmiana płci?
hit/kit- osobiście uważam to za kit bo powinno się być tym kim się urodziło, aczkolwiek jeżeli ktoś czuje się osobnikiem drugiej płci i pragnie takiej zmiany bo nie czuje się dobrze w swojej to już inna sprawa p.p
Fast foody?
hit/kit - są dobre ale niezdrowe więc ciężko mi się określić..
szampon z odżywką, taki 2 w 1?
Hit, można oszczędzić na odżywce. :>
Torba zamiast plecaka do szkoły?
kit jak dla mnie. Torby dają duże obciążenie z zawartością na jedną stronę kręgosłupa co dużo bardziej zwiększa szansę na nabycie wady postawy. Dodatkowo są strasznie niewygodne, mniej pojemne i nie tak wielofunkcyjne jak plecak. Dużo bardziej wolę plecaki xD
Dresy (spodnie)?
Kit !
Rurki ?
Jeśli chodzi o rurki z bitą śmietaną, to jak najbardziej hit! Uwielbiam też z nadzieniem kakaowym. 
Zakupowe szaleństwo? 
hit/kit - raz na jakiś czas można ponieść się chwili, byleby nie wpaść w nałóg i wydawać więcej niż się ma
Harry Potter?
HIT bez dwóch zdań :3 Chociaż osobiście jak dla mnie winna powstać jakaś dodatkowa książka o tym działo się wcześniej i wyjaśniająca różne wątki... No nie będę się rozpisywać. HIT
Meble używane
Hit/kit - to jeszcze zależy co, gdzie i od kogo. Niektóre są w dobrym stanie i można sporo zaoszczędzić, z drugiej strony wynajmując mieszkanie z takimi meblami można się spodziewać różnych rzeczy, np. karaluchów...
Btw. Podzielam Twoje zdanie co do HP, Aozora! 
Cosplaye?
hit - jak najbardziej, mam kumpelę cosplay'erkę i w dodatku sama sobie szyje ciuchy. Świetna zabawa.
kolorowe włosy (jakieś nietypowe odcienie np. niebieski itp.)?
Kit! Nie wygląda to dobrze na nikim w żadnych okolicznościach. Może słodko jedynie na małych dziewczynkach, jeśli zrobią je na festynie i następnego dnia nie będzie śladu. Tak dużo dziewczyn chodzi z czymś niebieskim na głowie (najczęściej widuję niebieski), jakby nie miało lusterek w domu. szok.
Związki na odległość?
No hitem to to na pewno nie jest, ale nazywanie jakiegokolwiek związku kitem też nie jest na miejscu. Chyba, że jest to "związek" przez internet, a państwo w życiu się na oczy nie widzieli. To jest 100% kit.
Związki na odległość są trudne, ale jeśli ktoś na prawdę się kocha to i taki jest dobry 
Zwierzęta klatkowe (chomiki, świnki morskie, króliki, szynszyle etc. etc.)?
Hit, bo są takie urocze
, ale z drugiej strony nie jestem zwolenniczką trzymania zwierząt w zamknięciu.
Ślizganie się po zamarzniętych kałużach?
kit - jako dziecko jak walnęłam czołem o ten lód to przez cały dzień nie mogłam wytrzymać z bólu.
Władca pierścieni?
Kit. Nie lubię tego filmu, nie w moim typie...
Filmy typu Trzy Metry Nad Niebem?
Kit. Fabuła nieco naciagana, a i postaci jakies takie mało prawdziwe.
Stawianie "#" w zdaniach typu #tak_już_bywa?
Kit
nie podoba mi się to ; >
Rock?
Hit ofc. Jeden z moich ulubionych gatunków muzycznych.
Tic Tac'ki? :>
HIT Dużo mam rockowych kawałku=ów zawsze na playliście. W tyg gatunku każdy jak dla mnie znajdzie coś dla siebie 
Herbaty ziołowe