Hit, mam od niedawna i nie wiem jak mogłam wcześniej bez niego żyć.
walentynki
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (04-03-2014 o 17h33)
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 111
Hit, mam od niedawna i nie wiem jak mogłam wcześniej bez niego żyć.
walentynki
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (04-03-2014 o 17h33)
kit- jeśli miłość jest szczera powinna być okazywana przez cały rok a nie jednego dnia..
randki internetowe?
Kit. Nigdy nie umówiłabym się z kimś przez internet, nigdy nie wiadomo czy osoba z którą piszesz nie jest jakimś zboczeńcem ;p
Różowe emotikony MF?
Kit D: ogólnie strasznie nie lubię emotikon na wielu portalach społecznościowych, nawet te na gg mnie wkurzają.
Puchate skarpetki?
Hit :3 Kocham puchate skarpetki, są takie milusie...
Serj Tankian? xD
HIT lubię gościa
Fajny jest :3
Tłuczone ziemniaczki z masełkiem 
Hit/Kit lubię ziemniaczki i to bardzo ;3 ale masła nie cierpię yy..;/
Przytulanie? <3
Co to wgl jest za pytanie XD Oczywiście że hit, nie znam człowieka, który nie lubiłby przytulenia od najbliższej osoby, osobiście codziennie przynajmniej 2 razy muszę przytulić obie przyjaciółki. Inaczej ich nigdzie nie puszczę.
Portale społecznościowe typu facebook czy nk?
Kit- Po prostu nie lubię .-.
Wędkarstwo?
Hit. Nigdy nie wędkowałem, co prawda, ale lubię ogólnie przebywać nad jeziorem, no i mój dziadek bardzo ceni sobie ten sposób relaksu. O ile oczywiście wypuszcza się ryby i jest to tylko i wyłącznie sport for fun.
Nie wiem, bycie Polakiem?
kit - wstyd po prostu, ale z dumą mogę mówić, że jestem Ślązaczką
opera?
Kit. Moje uszy nie mogą znieść tego darcia się xD
Nauka języków obcych?
hit- bardzo przydatna umiejętność, po prostu;)
polska służba zdrowia?
Kit - nie chce mi się tego nawet skomentować.
Przeraża mnie to, że na wizytę u lekarza trzeba tyle czekać i wszystko jest robione "z wielkiej łaski". 
Lubimyczytac.pl?
HIT mam przynajmniej już w dużej mierze posortowane to co czytałam
Mimo, iż nadal na pewno wiem, że coś czytałam ale przypomnieć/znaleźć nie mogę.
Kisiel gruszkowy?
Kit- nie lubię kiślu xD
Kwiatki doniczkowe
Być może są ładne
Ale dla mnie KIT. Wychowałam się bez kwiatków, gdyż mam uczulenie na pleśń i wilgoć 
taniec z gwiazdami w polsacie? 
Kit. Czy naprawdę muszę mówić, dlaczego? Po prostu zwykła szopka just for money.
Jakieś przereklamowane, słabe sekwencje myślowe, cytaty z książek, które mają być "so pro"?
Samym tonem swojej wypowiedzi narzuciłaś, że to ma być kit- czy na pewno o to w tej grze chodzi?
Powstrzymam się od odpowiedzi, bo nawet nie wiem za specjalnie co miałaś na myśli, przytłoczona epitetami sugerującymi jaka powinna być jedyna słuszna odpowiedź.
Obudowy (ochraniacze) na telefon?
Jak dla mnie hit. Sama używam takich gumowych ochronek na obudowę. Jeśli znudzi się kolor telefonu, można kupić taką gumkę i od razu wygląda inaczej ;3
Spacery?
HIt. Nie dość, że sprzyjają zdrowemu stylu życia to jeszcze są mega przyjemne 
Britney Spears?
Hit :3
Jedyna gwiazda pop którą lubię, szanuje i słucham jej muzyki z przyjemnością. W końcu nie bez powodu nazywana jest księżniczką popu, nie? ;>
Herbaty ziołowe?
Hit! Nie są aż takie straszne smakowo, a niektóre potrafią zdziałać cuda, polecam zwłaszcza herbatę zieloną zamiast kawy - podobnie stawia na nogi, a nie działa tak destrukcyjnie na organizm, jak kawa.
Jogurty owocowe?
Hit - Bardzo dobre. Smaczne, pyszne, mniam, mniam xD
Nie podałaś przykładu więc może zrobię to za ciebie ;D
Pocałunki francuskie?