Hit - uwielbiałam, serial lepszy od filmu.
Specyficzny humor i akcja z pogranicza filmu detektywistycznego i horroru. <3
"Jeżycjada"?
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
"Jeżycjada"?
Kit - nie wiem co to jest, a skoro nawet nie obiło mi się o uszy to znaczy, że nic ciekawego.
Mleko smakowe?
/"Jeżycjadą" nazywa się serię książek dla młodzieży Małgorzaty Musierowicz, bardzo, bardzo popularną swoją drogą, m.in. tytuły "Opium w rosole", "Ida sierpniowa" itd./
Kit - nigdy specjalnie za nim nie przepadałam, a w podstawówce kilka osób z klasy raz nawet się pochorowało od niego.
Francuskie kino?
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (02-10-2013 o 22h26)
Hit/kit - to zależy czy ktoś takie kino lubi. Osobiście nie przepadam za francuskimi filmami, choć zdarzają się perełki, które obejrzę.
Książki o duchach?
hit - duchy są ponadczasowe
Muminki?
Hittt - przynajmniej dla mnie:D Uwielbiam je, uwielbiałam je kiedy byłam dzieckiem. Są symbolem moje dzieciństwa, które jeszcze nie było ogarnięte komputeryzacją, gdzie dzieciaki wychodziły na powietrze, bawiły się w różne gry, a telewizja miała właśnie takie kreskówki.
Makijaż u mężczyzn?
kit - jak dla mnie to już przesada i wcale to fajnie nie wygląda..
operacje plastyczne?
Kit. Szkoda życia na operacje, zwłaszcza że podobno uzależniają. Poprawisz dwie rzeczy...i już myślisz co następnie sobie zoperujesz.
Twój ostatni nauczyciel matematyki (obecny jeśli uczysz się tego przedmiotu)?
Kit - wyglądała jak żywy rozkładający się trup, a metody nauczania były sprzed półwiecza.
Chodzenie spać o północy? 
Hit - uwielbiam siedzieć do późna, uwielbiam noc, wtedy najlepiej się czuję
Słodycze Kinder?
hit - są pyszne;) a tak serio to naprawdę różnią się smakiem od innych czekoladowych wyrobów..
matura?
hit - zdałam i jestem zadowolona z moich wyników. także dla mnie hit
produkcje Tima Burtona?
Kit - ponieważ nawet nie wiem co to xd.
Tunele w uszach?
dla mnie kit - wyglądają strasznie
Ale ponoć o gustach...
Sport żużlowy?
Hit - choć nie jestem wielką fanką żużla, to obejrzeć lubię 
Skoki narciarskie?
Kit - dla mnie mimo wszystko jest to sport "szczęścia" - zawodnicy w zależności od wiatru lądują dalej lub bliżej... I o ile jeszcze w miarę wciągający, gdy lecą nasi, o tyle oglądanie kilkudziesięciu zawodników przez 3 godziny po prostu mnie nudzi i męczy...
Łyżwiarstwo figurowe?
hit - od dziecka mi się podoba ta dyscyplina..
to co tworzą i pokazują zawodnicy jest piękne a czasem nawet niebezpieczne..podziwiam..
paraolimpiady sportowe?
Hit - pokazują, że niepełnosprawni ludzie nie są ułomni i mogą normalnie funkcjonować.
Nativ speakerzy?
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (06-10-2013 o 11h04)
Dla mnie osobiście - kit. Jeśli ktoś słabo zna dany język (lub wcale), to ma marne szanse na nauczenie się go dobrze. Większość native speakerów nie zna języka kraju, w którym wykłada, a to poważna bariera językowa (niby jak tłumaczyć uczniowi zasadność użycia właśnie tego, a nie innego pojęcia? Powinien zaraz lecieć polski odpowiednik, a nie poleci, jeśli się polskiego nie zna).
Konto bankowe w telefonie, dostępne bez logowania (weźcie pod uwagę zagrożenia)?
Kit - nie jestem za dostępem do kont bankowych w telefonach a nawet przez internet. Wiem, że trzeba iść z duchem czasu i jest to wygodniejsze, ale niebezpieczne.
Wyjazdy pod namiot?
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (06-10-2013 o 22h18)
Hit - uwielbiam spać pod namiotem, a ile wspomnień jest później.
Miód?
kit, dla mnie jest za słodki a czasami ma takie jakieś niedobre cząstki i aż mnie ciarki przechodzą
Reklama Coca-Coli (coraz bliżej święta)
Hit - uwielbiam ją!
Nic nie poradzę na to, że zawsze napełnia mnie radością. 
Polityka?
kit - banda baranów
Sadako / Samara?
Hit. Kiedyś bałam się przez nią wstawać nocą. xD
Fashion blogi?