Ściągnij zdjęcie tej stylizacji, wyślij na serwer wiadomo jakiej strony i potem wklej odpowiedni kod (drugi z 4), tyle.
26 lat to nie stara.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 71
Ściągnij zdjęcie tej stylizacji, wyślij na serwer wiadomo jakiej strony i potem wklej odpowiedni kod (drugi z 4), tyle.
26 lat to nie stara.
Mario, bez butów to jakoś tak swobodnie wygląda, więc spoko
MariaANTONINA Aaaa, kocham tą kreskówkę! ♥ #co_z_tego_że_za_stara
Sama właśnie pracuję na cosplay'em z tej serii, ale zdjęcie miss wrzucę, gdy skończę. xD
Wow, MariaANTONINA świetnie odwzorowałaś jej buźkę Co prawda nie znam tej bajki, ale sam cospley mocno przypomina to, co wstawiłaś na zdjęciu, super <3
Ja przychodzę za to z Garnet ze "Steven Universe". Użyłam rękawic z kamieniami na zewnątrz, bo takich z granatami wewnątrz nie znalazłam...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Hildee (24-04-2016 o 22h54)
GENIALNA! Ty wiesz, co o niej sądzę, bo pisałam ci prywatnie, ale nie mogę się oprzeć, żeby i tu jej nie wychwalić. ŚWIETNIE odwzorowana, cudnie dobrane ubrania, nawet asymetryczność udało ci się bosko uchwycić! Cud miód i orzeszki. ♥
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny!
Hildee Twoja Garnet jest cudowna, naprawdę! Ta fryzura i okulary tak cudownie pasują, a rękawiczki z kamieniami na zewnątrz sprawują się równie dobrze, jakby kamienie były na dłoniach od środka. Bardzo bardzo mi się podoba!
Naszła mnie ochota na zrobienie cosplay'u i tak oto przedstawiam moją Rubymonter z Black Haze. Trudno mi było dobrać płaszcz, były takie, które może i by lepiej wyglądały, ale zasłaniałyby spódnicę, więc zdecydowałam się na taki "rozwiany". Niestety jestem kiepska w robieniu makijażu, ale myślę, że nie wyszło aż tak bardzo źle.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (29-04-2016 o 17h05)
Hildee, super ci wyszła ta babina! Świetne odwzorowanie, nic dodać, nic ująć! ;D
Yaone, myślę, że jeszcze możnaby to dopracować, jednak tak, jak jest, jest całkiem nieźle. ;D
To ja przychodzę z cosplayem Oliverka - jednego z Vocaloidów. Nie miałam weny na stylizację, a wypadało coś zrobić na miejsce dzieła dla Harmoszajków, to padło na dzieciaczka, którego z niewiadomych powodów ostatnio po prostu uwielbiam. Nie dość, że ma uroczy głosik, to jeszcze cały jest uroczy!
Bardzo przyjemnie robiło się tę stylizację. Co prawda nie znalazłam żadnych odpowiednich bandaży, więc mówi się trudno. Na oczko dałam zamiast tego przepaskę, i mam nadzieję, że jakoś to wygląda. No i nie znalazłam niczego, co choćby w minimalnym stopniu przypominało płaszczyk dzieciaczka - musiałam go skombinować z płaszcza, narzutki i kokardki pod szyję.
Obrazka przedstawiającego Olivierka nie załączę, bo mi serwer buntuje. ;P
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-05-2016 o 17h19)
Pineapple
Nie ogarniam vocaloidów kompletnie, ale sprawdziłam w googlach tego Oliverka i muszę przyznać, że oddałaś jego uroczość bezbłędnie! Ta rascalowa, niesforna buźka, cały strój i kolorystyka - jestem pewna, że gdybym była bardziej w temacie vocaloidów to rozpoznałabym go na pierwszy rzut oka.
Yaone
Też bardzo udany cosplay! Te małe, diabelskie różki są jakby stworzone dla tej postaci, a i futerko jest takie urocze. Bardzo fajnie wyszło!
Ja zaś przylazłam z Amethyst.
Ostatnio zmieniony przez nivata (13-05-2016 o 13h56)
nivata ja nie lubię tej kreskówki, ale muszę przyznać, że ładnie wyszło
Majerankowa, o jejuśku! Tak myślałam, że ktoś w końcu zrobi cosplay Michała, ale nie wiedziałam, że tak genialnie! <3 Wyszedł Ci świetnie, makijaż także jest dobry :3
+ uwielbiam te memy, w których Michał jest do kogoś porównywany XD
Majerankowa, omg, boski Szpak! Wygląda jak żywy i jeszcze nigdy nie widziałam tak dobrego uzasadnienia na użycie randomowych elementów od gwiazd.
@dziewczyny wyżej, nie znam cosplayowanych postaci, ale oceniając po wrzuconych inspiracjach, widać, że poradziłyście sobie świetnie. Szczególnie te dwa cosplaye ze Steven Universe wyglądają na bardzo wierne oryginałom.
Właściwie miałam tylko skomentować Szpaka, ale skoro już tu jestem, mogę wrzucić moją obecną stylizację. Po wielu cierpieniach w końcu udało mi się podkładać dość przyzwoitą Anię Shirley. Jak tylko zobaczyłam kapelutek od Merry Poppends, musiałam w końcu ją zrobić. Od razu skojarzył mi się ze sceną, gdy Ania wywołuje szok w Avonlea przystrojeniem kapelusza kwiatami.
Link do zewnętrznego obrazka
Kiedyś zrobiłam jeszcze Juliannę Brooke (Szumiące Topole) i Dianę, ale ta druga jest słaba, bo miałam wtedy okropnego lenia.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Lahlae (22-05-2016 o 12h25)
Lahlae Wszystkie trzy stylizacje są urocze, ale Ania podbiła moje serce! Doskonale pamiętam jak zaczytywałam się w powieściach Montgomery (zresztą mam wszystkie tomy!) i od razu poznałam marchewkową bohaterkę!
Majerankowa Zawsze wiedziałam, ze Szpak ma w sobie cos z Kapitana Haka :'D
Pineapple Oliver~! Mój ukochany chłopiec! ♥ Cudowny cosplay! Pozwolę sobie dorzucić refkę, grafikę, która długo gościła na moim pulpicie! Hop!
Natomiast jeśli chodzi o postacie ze Steven Universe, to wszystkie wyglądają obłędnie! Żywcem wyjęte z kreskówki, a nawet w lepszym wykonaniu.
Po wysłuchaniu piosenki gumi- eat me nabrała mnie chęć na zrobienie jej cosplayu.
Ostatnio zmieniony przez inna137 (25-05-2016 o 20h10)
Może najpierw ogólnie odniosę się do cosplay'i ze Steven universe.
Wasze stroje są świetne. Odwzorowane świetnie. Pomimo tego, że wszystkie są dobrze odwzorowane, to najbardziej spodobała mi się Granat Hildee, odwzorowana po prostu kropka w kropkę i już od początku jak ją tu wstawiłaś bardzo mi się podobała <3
Redundancja - Zmieniłabym kamizelkę na ciemniejszą (jeżeli jest) a tak to cała reszta u Rosy pasuje. Może zmieniłabym jej jeszcze uśmiech na bardziej zadziorny ;3
inna137 - Na Vokaloidach znam się tak jak na anime czyli wcale, ale ten twój cosplay jest uroczy. Tak jak odpowiednik, na którym się wzorowałaś. Super wyszedł ^^
Majerankowa - Świetny Michał Szpak. Nie spodziewałam się, że ktoś zrobi jego cosplay, ale i tak naprawdę dobra robota.
No to wracam znowu .3.
Nie planowałam Medivha ani trochę, miałam zrobić jakieś kolejne cosplay'e z AC lub patrząc na te ze Steven universe, zrobić cosplay swojego ulubionego kamienia, czyli Opalu, ale dopadł mnie brak monet po kuferkach i jeszcze ostatnio zaczęłam interesować się Medivhem i tak to w sumie wyszło.
Magus Medivh - World of Warcraft, Hearthstone jak i też Heroes of the storm.
Ubolewam nad brakiem kruka i czegoś co bardziej przypominałoby Atiesh </3
Medivh
Mami
RobinRedem Świetna Mami, jestem pod wielkim wrażeniem
nivata Brak mi słów... Wspaniała Opal!
A oto mój cosplay Hanji Zoe z Shingeki no kyojin:
oryginał
A to mój Dzwoneczek
Ostatnio zmieniony przez Kaja2604 (14-06-2016 o 18h01)
A oto mój cosplay
Jest to Czarodziejka gwiazd Lux!