Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4

#1 23-07-2013 o 13h56

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Cześć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Postanowiłam że pokarzę wam swoje rysunki, ponieważ jestem bardzo ciekawa waszej opinii na ich temat. Około rok temu zaczęłam rysować postacie z anime oraz mang i chcę się dowiedzieć jak waszym zdaniem mi idzie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png  Oczywiście szału nie ma  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  ale proszę was o szczerą wypowiedź i ocenę w skali od 0 do 10  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png   (Rysunki są mojego autorstwa, nie są przerysowywane ani kopiowane)

To mój portret(trochę mangowy)
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2664.jpg     

Vocaloidy:

Miku
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2657.jpg 

Ia i Miki
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2659.jpg

(Niedługo dodam kolejne rysunki  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png )

Już są nowe rysunki /modules/forum/img/smilies/content3.gif   sorki za jakość zdjęć
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2749.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2748.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2745.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2747.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2746.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2739.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2741.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2740.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2744.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2742.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2743.jpg

Nowy rusunek  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2789.jpg

Ostatnio zmieniony przez Monia (25-07-2013 o 13h35)

#2 23-07-2013 o 16h40

Miss'wow
Wiolecinka
...

Po zobaczeniu twoich rysunków tak się zachwyciłam, że przechodzę na emeryturę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pierwszy szic jest świetny. Genialne cienie. Mi nie wychodzą tak fajnie jak Tobie. Ładnie też narysowałaś Miku (świetna mina^^). Od razu widać kto jest kim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Czekam na następne dzieła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3 26-07-2013 o 10h05

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  Dzięki za taki miły komentarz, ty też świetnie rysujesz  /modules/forum/img/smilies/content4.gif

#4 26-07-2013 o 12h13

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

mogę powiedzieć tylko : WOW ! Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Pozdro za nie kopiowanie póz, nie wiem czy ja bym tak potrafiła. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jeśli miałabym oceniać to..tak 7/10. Cieniowanie masz super, ale jeszcze popracowałabym nad anatomią (nie to żeby była jakaś tam wybitnie zła). Oczy podobają mi się najbardziej *,* pinkne xD Życzę jak najbardziej żeby Ci weny nie brakowało!
Sama wymyślasz pozy czy od czasu do czasu korzystasz z gotowych? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#5 26-07-2013 o 13h18

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozy staram się wymyślać sama. Bardzo rzadko korzystam z gotowych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Staram się być samowystarczalna i chcę rozwinąć swoją wyobraźnię ^^  A co do anatomii to masz rację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Muszę sie jeszcze poduczyć, bo czasem coś nie wyjdzie tak jak chciałam /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#6 26-07-2013 o 13h25

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Ładnie Ci wychodzą włosy. Tak naturalnie ^^ Ja niestety tak nie umiem -,- Ta pierwsza praca jest bardzo fajna, ale szkoda, że na kartce w kratke ;_; Ale rysunki zawsze wychodzą najlepiej gdy się siedzi znudzonym na lekcji xd

#7 26-07-2013 o 14h08

Miss'wow
Wiolecinka
...

Oo.. Widzę że są nowe rysunki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Super! ^^
Naprawdę super wychodzą ci oczy i te cienie.. Ja nigdy nie maluję swoich prac bo nie umiem tak cieniować barwami jak ty (a po za tym nie mam już kredek xD).
Widać że nie oszczędzasz ołówka, a to bardzo dobrze! Masz wielki talent ♥

Wykorzystujesz to jakoś? Bierzesz udział w konkursach plastycznych? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#8 27-07-2013 o 10h15

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Hahah /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tak nie oszczędzam ołówka xD Specjalnie kupuje zawsze 4B bo mi sie nim najlepiej rysuje i nie trzeba mocno go dociskać bo jest bardzo miękki ^^

A co do konkursów to pamiętam że już w przedszkolu zajęłam 1 miejsce w bodajże gminnym lub powiatowym konkursie na rysunek wielkanocny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png potem też brałam udziały w innych konkursach, ale nie szło mi już tak dobrze, kończyło sie to na wyróżnieniach. Teraz jestem już w gimbazie i stwierdziłam że wole rysować dla siebie i przyjaciół i być doceniona, niż męczyć sie na darmo^^ Czasem się jeszcze skuszę na jakiś konkurs, bo może akurat się coś trafi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A to moje nowe rysunki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2905.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2906.jpg

Wiolecinka, tak mi sie spodobały oczy jakie rysujesz, że postanowiłam narysować coś w tym stylu <3
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2907.jpg

#9 31-07-2013 o 11h55

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Sówka
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3210.jpg

Neko-chan
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3211.jpg

#10 07-08-2013 o 17h00

Miss'na całego
SubRossa
...
Miejsce: Wracam do żywych.

Sówka *.*. Śliczna, tylko gdzie ma uszka?

#11 07-08-2013 o 21h55

Miss'ujdzie
Oliwia
...
Miejsce: †

Cienie bardzo udane, sama w sobie kreska śliczna, ale trochę gorsza jest anatomia. Zachwyciła mnie większość Twoich rysunków.

#12 08-08-2013 o 10h53

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

SubRossa napisał

Sówka *.*. Śliczna, tylko gdzie ma uszka?

hehe urwało xD

#13 12-08-2013 o 12h01

Miss'na całego
SubRossa
...

Wybaczone, bo cieniowanie wyszło Ci bardzo dobrze. Będę tutaj często zaglądać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#14 13-08-2013 o 13h02

Miss'nieobczajona
Ko-Neko
...
Miejsce: Wałbrzych

Rysunki są wspaniałe ;dd Ja też rysuje ... ale przez to że jestem wstydliwa nie chce ich pokazać =.= A tak pozatym nie umiem ich dodać ;-; Ocena 10/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chciałabym nauczyć się kolorować tak dobrze jak ty ;33 Jeżeli twierdzisz że musisz nauczyć się rysować dobrych sylwetek to bardzo polecam bo nie masz pojęcia jak dobrze to wychodzi :
Link do zewnętrznego obrazka

Przykład idealnej sylwetki :

#15 13-08-2013 o 14h42

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Dziękii wielkie ^^ na pewno jakoś mi to pomorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A tu coś ze "Sketch Toy"-a
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3643.jpg

I coś nietypowego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Wachlarz, który niedawno zrobiłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ( trochę się rozdarł na środku jak malowałam xD )

//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4185.jpg

Ostatnio zmieniony przez Monia (14-08-2013 o 12h40)

#16 20-08-2013 o 16h43

Miss'Żółtodziób
...

Bardzo ładne rysunki najbardziej mi się podoba sówka. Ale wszystkie są pikne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#17 20-08-2013 o 17h32

Miss'nieobczajona
KupMiCiastko
...
Miejsce: Baśniobór ♥

Przepiękne rysunki!
Masz talent dziewczyno! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Milczenie nabiera nowej jakości, gdy jedynym dźwiękiem, jest odgłos końskich kopyt..." B. Leclair

#18 23-08-2013 o 11h25

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Ślicznie rysujesz ;*  Włosy Hatsune Miku <33  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif A Neko - Chan ma fajną minę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (23-08-2013 o 11h28)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#19 25-08-2013 o 11h32

Miss'na całego
SubRossa
...

Zielony fragment wachlarza jest niesamowity *.*

#20 01-09-2013 o 14h16

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

dzięx ^^ cieszę się że sie wam podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a tu coś nowego (sory za jakość zdjęć)

Trochę małe ręce narysowałam na tych dwóch rysunkach ^^
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5759.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5761.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5760.jpg

A to niestety nie mój pomysł, ale moje wykonanie xD
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5762.jpg

#21 01-09-2013 o 15h11

Miss'Żółtodziób
...

Zazdroszczę talentu. Ja w ogóle rysować nie potrafię. Znać się na tym też się raczej nie znam. Ale patrzę na Twoje rysunki i jestem zachwycona. Coś naprawdę cudownego. Dawno nie widziałam tak ładnych rysunków. Sztuka, ot co. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#22 11-09-2013 o 17h30

Miss'Żółtodziób
...

Piękne rysunki, piękne aw :3. Nic dodać nic ująć. Rysuneczek Hatsune Miku boski. Te Su twoje też nie są najgorsze bardzo mi się podobają. Również nic dodać nic ująć.

#23 19-09-2013 o 20h30

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Proszę, znowu miku
//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6906.jpg

A tu jak powstawała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png http://sketchtoy.com/50395866

#24 20-09-2013 o 13h49

Miss'ok
Sarameda
...

Dziewczyno masz naprawdę wielki talent!
Widać, że dużo serca wkładasz w swoje prace! Tak trzymać.
Czy ja tam widziałam kartki w kratkę? Nie rysuj na kartkach w kratkę, bo marnujesz w ten sposób rysunki. Jeśli chodzi o kartki to polecam kupić ryzę papieru do drukarki laserowej HP, bardzo dobrze się na nich rysuje

Jakich kredek używasz?

Podpowiem Ci, że aby rysunki były bardziej gładkie używaj białej kredki na każdej warstwie koloru /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#25 20-09-2013 o 15h56

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Ach wielkie dzięki za rady, będę się musiała wyposażyć w białą kredkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Hah a kredki mam z dzieciństwa, przeważnie takie grube "babino" albo podobne xD Mają fajne kolory i dobrze sie nimi rysuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Tak, bardzo lubie rysować szczególnie postacie w stylu mangi ^^
Racja, rysunki lepiej wyglądają na czystej kartce, ale najlepiej to by było jakbym miała tablet graficzny, jednak pieniędzy brak ;__;

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4