Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 20-09-2013 o 17h50

Miss'na całego
MaryKateAn
...
Miejsce: Warszawa

Można wiedzieć kiedy rysunku sie odczekam? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...  

#27 20-09-2013 o 17h57

Miss'ok
Sarameda
...

Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Masz talent, to widać, do tego zauważyłam, że wkładasz dużo serca w to, co robisz.

Najbardziej przypadł mi do gustu Lysander, którego ubrałaś na bardziej sportowo, taka miła odmiana dla oka ^=^

Nie mogę się doczekać kolejnych prac! Powodzenia w dalszym tworzeniu!

#28 22-09-2013 o 22h50

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Link do zewnętrznego obrazka

Natchnęło mnie na narysowanie moich miłości z SF ... oczywiście, bardziej Lysa kocham, gdyż jego pasją także są ubrania z wiktoriańskiej anglii z XIXw.

Kolorowanie coś chyba nie wyszło - szkoda, że mam tak mało kolorów ... I nie mam dużo brązów, różowego i kremowego.

#29 23-09-2013 o 15h13

Miss'ok
Sarameda
...

A wiesz co, skocz do sklepu i zaopatrz się w Tropicolorki nie są drogie jak pisałam gdzieś 15 złoty w Auchan, przynajmniej w Płocku za tyle były :3

Co do kolorowania, wszystko zależy od nacisku kredki- jednym kolorem możesz mieć aż kilka odcieni. Od jasnego do ciemnego :3 Dobra rada- poćwicz takie coś na kartkach, ja mam sporo takich kartek, na których mam tylko sam kreski, ciemne jasne,  dobieranie kolorów itd.

W ogóle to chyba skaner coś Ci źle rysunki skanuje, albo masz źle ustawienia (ja jak skanuję to kontrast daję na +6 a jasność na -6) ^ ^

Czy pisałam już, że bardzo podobają mi się oczy, w jaki sposób je rysujesz? :3

#30 23-09-2013 o 17h01

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Widzę, że masz anatomię w małym palcu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Czy mogłabyś mi powiedzieć jak rysujesz ręce? Od zawsze mam z nimi problem (patrzysz na mistrzynię chowania rąk na rysunkach xD) i mimo tego, że ćwiczę i próbuję je rysować to nie robię żadnych postępów. Może masz jakieś rady dla nienauczalnego ludzika, który właśnie błaga Cię o litość?
Proszę *^*

Już nie będę wspominać, że Twoje prace są świetne bo to chyba oczywiste.

#31 23-09-2013 o 20h18

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Sarameda napisał

A wiesz co, skocz do sklepu i zaopatrz się w Tropicolorki nie są drogie jak pisałam gdzieś 15 złoty w Auchan, przynajmniej w Płocku za tyle były :3

Co do kolorowania, wszystko zależy od nacisku kredki- jednym kolorem możesz mieć aż kilka odcieni. Od jasnego do ciemnego :3 Dobra rada- poćwicz takie coś na kartkach, ja mam sporo takich kartek, na których mam tylko sam kreski, ciemne jasne,  dobieranie kolorów itd.

W ogóle to chyba skaner coś Ci źle rysunki skanuje, albo masz źle ustawienia (ja jak skanuję to kontrast daję na +6 a jasność na -6) ^ ^

Mój skaner jest wiek do tyłu xD Dlatego dosyć często robię zdjęcia, bo lepiej wychodzą ... I spróbuje twoje ustawienia następnym razem xD ...
I raczej co do tych Tropicolorków to przez Allegro będę musiała - u mnie taka wiocha xD  ...

I dziękuje, będę się starać jeszcze więcej xD

Co do oczu, to nie pisałaś nic xD .. Ale miło to słyszeć/widzieć, ale ja za każdym razem chyba inne robię - oczywiście jak zobaczę coś co mnie zainspiruje

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (23-09-2013 o 20h21)

#32 24-09-2013 o 12h33

Miss'ok
Sarameda
...

ScarletWitch napisał

Sarameda napisał

Mój skaner jest wiek do tyłu xD Dlatego dosyć często robię zdjęcia, bo lepiej wychodzą ... I spróbuje twoje ustawienia następnym razem xD ...
I raczej co do tych Tropicolorków to przez Allegro będę musiała - u mnie taka wiocha xD  ...

I dziękuje, będę się starać jeszcze więcej xD

Co do oczu, to nie pisałaś nic xD .. Ale miło to słyszeć/widzieć, ale ja za każdym razem chyba inne robię - oczywiście jak zobaczę coś co mnie zainspiruje

Dobra, nie wnikam jaka wiocha, bo Płock wbrew pozorom też wiocha, tylko taka trochę większa xD

Wiesz ja jeszcze bawię się kontrastem i jasnością w Gimpie, może także spróbuj?

Oczy mówisz, że za każdym razem inne? No widać, ale jednak mają coś oryginalnego w sobie ^ ^

#33 13-11-2013 o 21h10

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Tym razem mam dwie prace xD ...

Oto Aria i Alucard

Fani tego pana, proszę nie bijcie ;_;
Ale szyje narysowałam zbyt długą - tak to jest rysować w godzinach nocnych xD

Lysio - tzw Lysander

#34 13-11-2013 o 21h20

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Lys wyszedł Ci bosko *^* Uwielbiam go jako postać i aż miło popatrzeć na nowe arty z nim <3 Szkoda że tacy faceci jak on nie istnieją w prawdziwym życiu D:

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#35 31-01-2014 o 20h42

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Lysander w zimowym wydaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A to jest Hikari Kise i Aiko Shironi - do mojego opowiadania, które piszę z przyjaciółką. Jest to opowiadanie o Kuroko no basketball. Jedna chodzi do szkoły Kuroko, a druga do szkoły Kise /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (31-01-2014 o 20h57)

#36 31-01-2014 o 21h44

Miss'ok
Namae
...

Bardzo mi się podoba twarz panienki po lewej. Jest na swój sposób słodka ^^

#37 19-02-2014 o 18h43

Miss'Żółtodziób
...

Hejo...
Wydaje mi się że zostawiałam tu komentarz , więc pisze o nowszych pracach
Lysander świetny, we wszystkich rysunkach, te panny również tylko, że (proszę nie bij mnie) te kropki co mają przy oczach wyglądają jak takie wielkie śpiochy i trochę psują efekt...

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2