Można wiedzieć kiedy rysunku sie odczekam? 
Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...
Strony : 1 2
Można wiedzieć kiedy rysunku sie odczekam? 
Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Masz talent, to widać, do tego zauważyłam, że wkładasz dużo serca w to, co robisz.
Najbardziej przypadł mi do gustu Lysander, którego ubrałaś na bardziej sportowo, taka miła odmiana dla oka ^=^
Nie mogę się doczekać kolejnych prac! Powodzenia w dalszym tworzeniu!
Link do zewnętrznego obrazka
Natchnęło mnie na narysowanie moich miłości z SF ... oczywiście, bardziej Lysa kocham, gdyż jego pasją także są ubrania z wiktoriańskiej anglii z XIXw.
Kolorowanie coś chyba nie wyszło - szkoda, że mam tak mało kolorów ... I nie mam dużo brązów, różowego i kremowego.
A wiesz co, skocz do sklepu i zaopatrz się w Tropicolorki nie są drogie jak pisałam gdzieś 15 złoty w Auchan, przynajmniej w Płocku za tyle były :3
Co do kolorowania, wszystko zależy od nacisku kredki- jednym kolorem możesz mieć aż kilka odcieni. Od jasnego do ciemnego :3 Dobra rada- poćwicz takie coś na kartkach, ja mam sporo takich kartek, na których mam tylko sam kreski, ciemne jasne, dobieranie kolorów itd.
W ogóle to chyba skaner coś Ci źle rysunki skanuje, albo masz źle ustawienia (ja jak skanuję to kontrast daję na +6 a jasność na -6) ^ ^
Czy pisałam już, że bardzo podobają mi się oczy, w jaki sposób je rysujesz? :3
Widzę, że masz anatomię w małym palcu
Czy mogłabyś mi powiedzieć jak rysujesz ręce? Od zawsze mam z nimi problem (patrzysz na mistrzynię chowania rąk na rysunkach xD) i mimo tego, że ćwiczę i próbuję je rysować to nie robię żadnych postępów. Może masz jakieś rady dla nienauczalnego ludzika, który właśnie błaga Cię o litość?
Proszę *^*
Już nie będę wspominać, że Twoje prace są świetne bo to chyba oczywiste.
Sarameda napisał
A wiesz co, skocz do sklepu i zaopatrz się w Tropicolorki nie są drogie jak pisałam gdzieś 15 złoty w Auchan, przynajmniej w Płocku za tyle były :3
Co do kolorowania, wszystko zależy od nacisku kredki- jednym kolorem możesz mieć aż kilka odcieni. Od jasnego do ciemnego :3 Dobra rada- poćwicz takie coś na kartkach, ja mam sporo takich kartek, na których mam tylko sam kreski, ciemne jasne, dobieranie kolorów itd.
W ogóle to chyba skaner coś Ci źle rysunki skanuje, albo masz źle ustawienia (ja jak skanuję to kontrast daję na +6 a jasność na -6) ^ ^
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (23-09-2013 o 20h21)
ScarletWitch napisał
Sarameda napisał
Mój skaner jest wiek do tyłu xD Dlatego dosyć często robię zdjęcia, bo lepiej wychodzą ... I spróbuje twoje ustawienia następnym razem xD ...
I raczej co do tych Tropicolorków to przez Allegro będę musiała - u mnie taka wiocha xD ...
I dziękuje, będę się starać jeszcze więcej xD
Co do oczu, to nie pisałaś nic xD .. Ale miło to słyszeć/widzieć, ale ja za każdym razem chyba inne robię - oczywiście jak zobaczę coś co mnie zainspiruje
Tym razem mam dwie prace xD ...
Oto Aria i Alucard
Fani tego pana, proszę nie bijcie ;_;
Ale szyje narysowałam zbyt długą - tak to jest rysować w godzinach nocnych xD
Lysio - tzw Lysander
Lysander w zimowym wydaniu 
A to jest Hikari Kise i Aiko Shironi - do mojego opowiadania, które piszę z przyjaciółką. Jest to opowiadanie o Kuroko no basketball. Jedna chodzi do szkoły Kuroko, a druga do szkoły Kise 
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (31-01-2014 o 20h57)
Bardzo mi się podoba twarz panienki po lewej. Jest na swój sposób słodka ^^
Hejo...
Wydaje mi się że zostawiałam tu komentarz , więc pisze o nowszych pracach
Lysander świetny, we wszystkich rysunkach, te panny również tylko, że (proszę nie bij mnie) te kropki co mają przy oczach wyglądają jak takie wielkie śpiochy i trochę psują efekt...
Strony : 1 2