Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#1 16-07-2013 o 20h32

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

A więc, po zapoznaniu się z forum, mogę przedstawić swoje marne dzieła ...
No cóż... Raczej się polepszyłam od 1 gimnazjum... Więc nie jest tak źle ...

Rysowane dzisiaj - 16.07.13

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Z nudów ...

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Na konkurs na SF

Dla koleżanki z SF - Laury

Lysander - Dla FanClubu

To jest koniec jak na razie - wszystkie prace zostały stworzone w "czerwiec-lipiec"

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (28-08-2013 o 15h37)

#2 17-07-2013 o 09h44

Miss'Żółtodziób
...

Śliczne! Najbardziej podobają mi się prace z Lysandrem. Jak dla mnie rysujesz świetnie i nie są to marne rysuneczki. W porównaniu z moimi wygrywają o 100%. Tylko w tym pierwszym z dziewczyną-kościotrupem... Połówka kościotrupa ma dziwną głowę. Śliczne, śliczne, śliczne...

#3 17-07-2013 o 11h00

Miss'Żółtodziób
...

Wszystko, jest prześliczne! Nie mam żadnych zastrzeżeń. Rysunki są cudowne. Zazdroszczę talentu i czekam na więcej prac, wspaniałych prac.

#4 17-07-2013 o 13h24

Miss'całkiem całkiem
Julchen
Bezguście i Hejter
Miejsce: Berlinale

Ha, miała wyczucie żeby zajrzeć na forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Do do tego wczorajszego to tak jak już mówiłam: popróbuj różnych twardości ołówków i pomyśl jak jeszcze można sprawić by twarz była mniej płaska. Za to obojczyki i szyja wyszły bardzo dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Lys i Lady Loki po prostu cudowni i nie ma się do czego przyczepić~

A funduszy wciąż brak i brak!
Lecz nie zamierzam leżeć na wznak!
Choć wciąż czuję się jak wrak!
O, tam! Widzę szczęścia znak!

#5 18-07-2013 o 16h00

Miss'Żółtodziób
...

Ostatnie najlepsze, az mam ochotę pójść za nim i zostać z nim na zawsze xd
Mój refleks szachisty się objawił. twoje prace są śliczne bardzo mi się podobają masz ogromny talent co tu dużo mówić....Rysuj dalej i realizuj swe pasje.

#6 19-07-2013 o 10h55

Miss'Żółtodziób
...

jeśli mam być szczera to podoba mi się tylko drugi rysunek . (Pikny jest)
Czekam na następne prace! Powodzenia!

#7 19-07-2013 o 14h25

Miss'Żółtodziób
...

Śliczne ♥ Strasznie podoba mi się 2 rysunek, czekam na więcej! <3

#8 19-07-2013 o 14h52

Miss'Żółtodziób
...

Podoba mi się ten Lysio. Aż mam ochotę zostać jego niewiastą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#9 01-08-2013 o 17h00

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Och dziękuję, że tyle osobom się spodobały moje dzieła ... Jestem szczęśliwa ... Osobiście drugi rysunek mi się najmniej podoba O_o

Dzisiaj miałam na Lysandra w innej wersji - bardziej młodzieżowego
Link do zewnętrznego obrazka

#10 01-08-2013 o 18h22

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Piękne prace! Widać, że masz talent. Fajnie zobaczyć Lysa w innym wydaniu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#11 01-08-2013 o 23h54

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Jejku. Zatkało mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Bardzo mi się podobają, nie znam się na rysunkach, rozumiem je w kategoriach powiesiłabym nad łóżkiem/nie powiesiłabym nad łóżkiem, a te bym powiesiła i obawiała się o przyzwoitość moich snów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Tylko ta dziewczyna z kościotrupem średnio do mnie przemawia. Reszta jest tak zachwycająca, że sobie pomilczę tylko.

#12 02-08-2013 o 12h08

Miss'całkiem całkiem
Lerin
...

Zawsze podobały mi się twoje prace, masz ładną kreskę.
Najbardziej podoba mi się rysunek którego tu nie ma:D. Z twoją Su, którą narysowałaś na rok pobytu w tamtej grze i forum.

Nie wiem czy "bardziej młodzieżowy Lysander"  to dobre określenie, bo jakoś tak>P Raczej Lys ubrany jak człowiek chodzący do liceum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A co do tej dziewczyny pół-kościotrup to się nie wypowiem, bo nie lubię takich rzeczy.

#13 06-08-2013 o 09h51

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Ładne rysunki masz.. Tylko że tu raczej mojej krytyki nie będzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A może coś do tego będzie trochę krytyki no to słuchaj pierwszy rysunek jest szary, smutny, dlaczego? Może miałaś taką twórczość żeby był smutny? Jak tak to się nie wtrącam ;D No ale mi chodzi żeby miał chociażby swoje kolory żeby nie był taki szaro-smutny.. Drugi rysunek na konkurs SF, no jest bardzo ładny, tylko że nie widzę tej wyrazistości kolorów bo one są takie blade chyba że ty taką twórczość miałaś to już nic nie mówię xD A mi chodzi tylko o te kolory że są blade nie widzę tych barw takich mocnych bo jak patrze na ten rysunek to jest ładny ale kolory słabe nie czuć ich intensywności. Trzeci rysunek, czy to jest w ogóle rysunek? ;O Aaa, rozumiem twojego rysunku mi nie przesłało ale obraz pokazuje z którego przerysowałaś sobie szkic.. No to nie mam zastrzeżeń. Czwarty rysunek, kolejny szary i smutny rysunek ;( Jak popatrzyłam na rysunek i obrazek to tak rysunek jest piękny podobny do tego obrazka pod nim ale powiem tak obrazek lepszy bo ma kolory i go bardziej widać i jest bardziej nasycony niż twój rysunek. Piąty rysunek, niestety go nie widzę bo go nie przesłało taki sam problem z rysunkiem trzecim. Szósty rysunek, Lysander? Jest bardzo ładny nie mam do niego zastrzeżeń. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Powiem tak ładnie rysujesz, ale brakuje mi intensywności kolorów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#14 19-08-2013 o 14h09

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Dziękuje za wasze szczere opinie, naprawdę znaczą dla mnie bardzo dużo. Uwielbiam rysować ołówkiem, bo od tego zaczynałam ^^
Dziś przedstawiam wam moją prace konkursową na Francuską wersje gry Słodki Flirt, czyli Amour Sucre

Są to rodzice naszej głupiutkiej Su... Jestem fanką wiktoriańskich ciuszków, więc to też pod to pochodzi. Su i arystokratka ... Moje pomysły xD

#15 19-08-2013 o 14h16

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Po tych brwiach widzę, że tatuś Su coś knuje xD

Najlepsza moim zdaniem z twoich prac to bardziej młodzieżowy Lys i pierwszy rysunek na tej stronie ^-^

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#16 19-08-2013 o 14h41

Miss'nieobczajona
KupMiCiastko
...
Miejsce: Baśniobór ♥

Piękne rysunki!
Masz talent <3

"Milczenie nabiera nowej jakości, gdy jedynym dźwiękiem, jest odgłos końskich kopyt..." B. Leclair

#17 19-08-2013 o 14h49

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Kyaaah rysunki Scarlet! o3o
Te rysowane na kartce są według mnie ładniejsze ^^ Digital jeszcze bym wyraźniej pocieniowała ale już poziom jest dobry (odezwała sie ta która oczywiście najlepiej zna sie na cieniowaniu...xD) Anatomia też nie jest w złym stanie więc to już dodaje plusu do całokształtu.

#18 28-08-2013 o 15h34

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Wczorajszy rysunek
//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5276.jpg

Moja Su - po rozpoczęciu gry SF

Zero Kiryuu w wersji Chibi

Tony Stark w wersji Mangowej, na podstawie kreskówki Iron Man Armored Adventures

To jest rysunek do zabawy w SG, aby narysować Miss nad sobą

A to rodzice Su w oryginale - nawet nie dokończyłam kolorować

#19 28-08-2013 o 17h28

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

uuu...;3 mm..whgfs..O.o nawet nie wiem jak wyrazić swój zachwyt Kiryuu xD Kobieto, że Tobie się chce ! Sama to wszystko wymyślasz? O.o pozdro.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#20 28-08-2013 o 17h39

Miss'Żółtodziób
...

O losieńku... Jak Ty pięknie rysujesz! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zazdroszczę, bo u mnie kompletny brak talentu do rysowania. Oryginalna wersja rodziców Su moim zdaniem jest przepiękna. Nie no, po prostu ogromny podziw ode mnie dla Ciebie.

#21 29-08-2013 o 20h29

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Jest to praca kierowana dla @Solelei - poprosiła mnie o nią xD

#22 29-08-2013 o 20h49

Miss'na całego
MaryKateAn
...
Miejsce: Warszawa

Piękna Solelei! Cudowna jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Masz naprawdę ogromny talent! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Skoro robisz rysunki na zamówienie to zapytam się, czy mogła byś narysować moją Miss? Była bym bardzo szczęśliwa i wdzięczna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...  

#23 01-09-2013 o 15h24

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Super, super ^^ Bardzo fajne rysunki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png jak żywe, choć niektóre postacie mają dziwną twarz, ale i tak boskie ^w^

#24 12-09-2013 o 15h22

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Scarlet gratuluje talentu .Piekne prace!!!!
Pozdrawiam i bede tutaj  zagladac  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#25 14-09-2013 o 22h28

Miss'ujdzie
Miriku
...

Przyszła pora na moją opinię. Moje pierwsze wrażenia były bardzo pozytywne, szczególnie jeśli chodzi o prace ołówkowe, bo nad digitalem musisz jeszcze popracować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Moim zdaniem mogłabyś trochę mocniej cieniować rysunki, i te komputerowe i na papierze. Błędów w anatomii chyba nie widziałam, więc nie mam co skrytykować ;p
W końcu przewijając stronę w dół zauważyłam, że rysunek rodziców Twojej Su jest zaskakująco podobny do pewnej pracy z Sebastianem i Cielem z Kuroshitsuji. Najpierw wzięłam głęboki oddech i stwierdziłam, że ok, tym razem nie będę się mieszać, ale ty napisałaś, że jest to praca na konkurs. Nie wiem jak jest na francuskiej stronie Słodkiego Flirtu, ale wiem, że na polskiej takie rzeczy nie przechodziły i w sumie się z tym zgadzam. Także jak chcesz to możesz tą pracę na konkurs posłać, ale raczej na pewno będzie tam ktoś kto jest fanem Kuro i zna ten oryginalny art. No chyba, że na tamtej stronie dozwolone jest przerysowywanie to wszystko będzie w porządku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Moim zdaniem jednak powinnaś rysować z głowy, bo Ci to wychodzi i nie wiem po co w takim razie wzorujesz się na innych pracach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2