Byłaś słynną skrzypaczką,która po śmierci w pożarze nawiedzała miejsca,w których grała.

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12
Byłaś słynną skrzypaczką,która po śmierci w pożarze nawiedzała miejsca,w których grała.

Ty musiałaś być kotem ^^. Wnioskuje po kocim spojrzeniu i kłach.

Zdecydowanie byłaś władczynią demonów, sądząc po stylizacji i ubiorze.
Byłaś leśnym skrzatem ;3
Byłaś pracownicą w ogrodzie ze wzgledu na kwiatek na włosach
Byłaś elfką, co wnioskuje po Leśnym Kwiecie. 
Byłaś wampirem ponieważ masz kły.
Sądząc po stylizacji byłabyś słynną piosenkarką.
Byłaś znudzonym życiem demonem, który postanowił się rozerwać "na górze" i trafił na Ziemię :>

W poprzednim życiu byłaś najwierniejszą kapłanką Boga Ognia i składałaś mu ofiary z ludzi :-]
W poprzednim wcieleniu byłaś upiorem ponieważ wyglądasz naprawdę strasznie 
W poprzednim wcieleniu byłaś gangsterką, ponieważ masz dużo tatuaży ;D
Takie moje pierwsze skojarzenie. (:

Z rosyjską agentką. Agentką - przez ten przebiegły wyraz twarzy. A dlaczego rosyjską? Przez tą kurtkę i kozaki.
W poprzednim wcieleniu byłaś podróżniczką w czasie. Tak sądzę patrząc na ten futurystyczny strój.
w poprzednim wcieleniu byłaś złą królową z królewny śnieżki, a przed nią byłaś kleopatrą, z tąd ta "tiara" XD
W poprzednim wcieleniu byłaś centaurem, tak sądzę przez te końskie kopyta i tułów człowieka.

Link do zewnętrznego obrazka
Powiedziałabym, że w poprzednim wcieleniu byłaś wikingiem (sugerując się toporem) lub też Panią Kapitan jakiegoś pirackiego statku.
W poprzednim wcieleniu byłaś podróżniczką w czasie sądząc po tej stylizacji.
w poprzednim wcieleniu byłaś wojowniczką z anime bo twój pseudonim to anime a struj przedstawia silną osobę 
Ostatnio zmieniony przez lililawigne1 (18-10-2014 o 17h06)
W poprzednim wcieleniu byłaś nimfą.Wszystko przez te błękitne, lekkie ciuszki i bliźniaczkę 

W poprzednim wcieleniu byłaś wampirem przez ten kapelusik i parasolekę do słońca-tak jakoś mi się skojarzyło
W poprzednim wcieleniu byłaś królową mroku. Po prostu strój mi się skojarzył. 
W poprzednim wcieleniu byłaś sprzedawczynią w małym chińskim sklepiku. Pomysł ze względu na Twój strój i skojarzenie z Pet shop of horrors.
W poprzednim wcieleniu byłaś francuską projektantką mody - ten komplecik tak mi się kojarzy.
Z pewnością musiałaś być jakąś opiekunką dziewcząt, nauczycielką na Bliskim Wschodzie. Widać po twojej Su, że ma ona już pewne doświadczenie.