W poprzednim wcieleniu byłaś brytyjskim żołnierzem i miałaś dość wysoką rangę
Skojarzenie z nakryciem głowy

W poprzednim wcieleniu byłaś brytyjskim żołnierzem i miałaś dość wysoką rangę
Skojarzenie z nakryciem głowy

W poprzednim wcieleniu byłaś złą władczynią (przez strój, jego kolor i twarz), która skrytobójczo zabijała osoby, które przeszkadzały jej w panowaniu (czaszka w dłoni)

Link do zewnętrznego obrazka
W poprzednim wcieleniu byłaś założycielką kolonii w Nowym Świecie. Pochodziłaś z Germanii. Tak mi się skojarzyła uroda miss oraz strój (konkretniej: powiewające okrycie wierzchnie oraz topór).
Ostatnio zmieniony przez KimKas (31-01-2015 o 02h50)
W poprzednim wcieleniu byłaś damą ze szlachetnego dworu, bo ta sukienka mi się tak kojarzy.
W poprzednim wcieleniu byłaś jakimś diabełkiem 
W poprzednim wcieleniu byłaś wyrocznią delficką. Tak jakoś mi się z nią skojarzył ten strój. :->
W poprzednim wcieleniu byłaś damą dworu, bo tak mi się kojarzy ta parasolka i saszetka
W poprzednim wcieleniu byłaś różaną księżniczką bo masz na sobie (twoja miss) róże
Byłaś monster high, po makijażu 
byłaś dzieckiem (xdd) fryzura
Myślę, że w poprzednim wcieleniu byłaś kosmetyczką - ciekawy makijaż 
zdecydowanie bibliotekarką
te książki i okularki ;p
Byłaś księżną, która została postrzelona przy spotkaniu z poddanymi. :> Skojarzenie z tą raną (

o nie jakiż tragiczny mój los;p
Byłaś sadystycznym złodziejem ze średniowiecza (avatar i nick xD)
Temida XD (stylizacja)

W poprzednim wcieleniu byłaś lodową księżniczką, po kolorystyce.
Byłaś ARTEMIDĄ
(stylizacja)

W poprzednim wcieleniu byłaś przedstawicielką jakiejś innej rasy... w sensie wyższej cywilizacji
świadczy o tym twój strój oraz kolor skóry

W poprzednim wcieleniu byłaś szaloną panną młodą - morderczynią. Mówi o tym twoja stylizacja xd
Byłaś grabarzem ];D Skojarzenie z avatarem i sygnaturką ♥

W poprzednim wcieleniu byłaś kostuchą. Kojarzy mi się to z czarną stylizacją, peleryną i a'la kosą w dłoni.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gW poprzednim wcieleniu byłaś uroczą niewinną dziewczynką która ceniła naturę oraz prostotę 

W poprzednim wcieleniu byłaś morderczynią, tak mi się ta czaszka w ręce skojarzyła. 
W poprzednim wcieleniu byłaś romantyczną poetką, bo twój strój kojarzy mi się z epoką romantyzmu, a twoja miss wygląda na inteligentną marzycielkę z zamiłowaniem do przyrody~ :3
W poprzednim wcieleniu byłaś zjawą, twoja sukienka tak mi się kojarzy