Byłaś cichą morderczynią bo masz zakrwawiony nóż i ukrywasz tożsamość pod fryzurą.

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12
Byłaś cichą morderczynią bo masz zakrwawiony nóż i ukrywasz tożsamość pod fryzurą.

Byłaś leśnym łowcą, ponieważ masz rogi jelenia i zwiewną sukienkę.
No to chyba oczywiste, że byłaś aniołem 

Elegancką małżonką bogatego sprzedawcy na giełdzie, która pragnie odbić mu jego interesy chytrym sposobem 
W poprzednim wcieleniu byłaś hipiską.
W poprzednim wcieleniu byłaś aktorką Teatru Narodowego uzależnioną od narkotyków. Jakoś tak skojarzyłam ten gustowny ubiór i te zabójcze oczy. 
Byłaś cesarzową. Skojarzyło mi się z balami i przyjęciami oraz tą sukienką...
Rozpieszczoną córeczką tatusia 

w poprzednim życiu byłaś bizneswomen, bo twój ubiór jest odważny i elegancki
Ostatnio zmieniony przez CryHeart29 (04-01-2014 o 20h15)
Byłaś hostessą reklamującą cygara i drogie trunki. To było moje pierwsze skojarzenie, bo wyglądasz ekskluzywnie i uwodzicielsko, jak towary luksusowe, które nie są dostępne dla wszystkich xD
Byłaś tancerką w Hiszpanii, na co wskazuje kostium i wahlarz w dłoni
W poprzednim wcieleniu na pewno byłaś kusicielką. Mężczyźni lubią opaleniznę u kobiet, a ta wystawiona nóżka z pewnością powodowała u nich ślinotok. 
Byłaś dziewczyna Robin Hooda z Sherwood - Twoja stylizacja pasuje do takiej zadziornej , ale dobrej rozbójniczki 
W poprzednim wcieleniu byłaś Różową Panterą.
w poprzednim życiu byłaś modelką lub krytykiem mody, a jeśli nie stawiam też na pisarkę
Ostatnio zmieniony przez CryHeart29 (07-01-2014 o 18h46)
byłaś kiedyś modelką przez strój i pozycję
Byłaś bardzo odważną i pewną siebie buntowniczką
Piękną aktorką Ritą Hayworth 
byłaś aktorką często widywaną na czerwonym dywanie
byłaś taktykiem jakiejś grupy
byłaś wojowniczką
Byłaś księżniczką, która nie chciała założyć do końca wielkiej sukni
No bo masz to plastikowe coś, czy coś... xD
byłaś bogatą blogerką
Byłaś tancerką bo masz na sobie strojną spódniczkę :>
Byłaś wróżką. Ta spódniczka, to coś co masz w ręku... Jakaś wróżka ciemności czy cuś.