'' Jeśli to prawda, to powinieneś mnie nienawidzić''
Strona 69?

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 172
'' Jeśli to prawda, to powinieneś mnie nienawidzić''
Strona 69?

''Notatka w gazecie głosi, że Hector Bowen, bardziej znany jako Czarodziej Prospero, artysta estradowy i magik o wielkiej renomie, umarł na atak serca w swoim domu piętnastego marca.''
Strona 345

A teraz Zero zabij kapitana''
Strona 25

''Spotkanie z dziewczynką jest dłuższe, ale i ją mężczyzna w szarym garniturze odsyła; na zmarszczonym czole dziecka widać konsternację.''
Strona 156

''Szefie..''
Strona 41

'' - W sam raz do czego? - pyta Isobel, a w jej głosie pobrzmiewa niepokój.''
Strona 346

''' cały czas starasz się żyć zgodnie z tym przykazaniem''
Strona 50

''Nóż ponownie leci przez pokój, nad meblami z aksamitu i kunsztownie zdobionego drewna, mijając niebezpiecznie blisko kryształową karafkę brandy.''
Strona 3

''No? Co mam ci przepowiedzieć?''
Strona 9

''Le Cirque des Reves składa się z serii kręgów.''
Strona 15

'' No to jestem spłukany''
Strona 28

''Wpatruje się w swoje stopy, myślami wiąże sznurowadła, żeby wiązały się koślawe kokardy i się rozwiązały, chmurzy się, kiedy węzły się plączą.''
Strona 38

''Proszę zniszcz mój świat, tak jak unicestwiasz wszystko wokół siebie..''
Strona 22

''Jest zamożny, ekscentryczny, nieco neurotyczny, trochę przewidywalny, ale podejrzewam, że to niezawodna część natury artysty.''
Strona 300.

"Sam stracony załamany."
Strona 165
''Jasne, grypę.''
Strona 24

"Jeżeli będziesz mnie potrzebował, wezwij mnie."
Strona 99
''Nie mówi jej, że ma tylko jedno marzenie i że jest ono równie niemożliwe do zrealizowania jak korsarstwo w ogrodzie.''
Strona 82

"Przez ułamek sekundy czuję się spełniony."
Strona 101
''Bailey jednak nie otwiera już pudełka.''
Strona 31

"Nie chcę mi się jeść, ale wiem, że powinienem, więc podchodzę do krzesła i na nim siadam i patrzę na jedzenie i dotykam twarzy."
Strona 238
''Leżą wpatrzeni w żyrandol; odbijające się od kryształów światło zmienia sufit w nocne niebo bez konieczności stosowania iluzji.''
Strona 94

"Od czego mam zacząć?"
Strona 43
''Czarodziej Prospero nie podaje oficjalnego powodu zakończenia kariery.''
Strona 291

"Jest mi zimno i robi mi się zimniej."
Strona 109