"Komórka zawibrowała mi w kieszeni"
Strona 444?

Strony : 1 ... 85 86 87 88 89 ... 172
"Komórka zawibrowała mi w kieszeni"
Strona 444?

"Nie ma k**** mowy."
Strona 109
''Za pieniądze, które zarobisz na leczeniu przestępców. Jesteś w stanie pomóc ludziom z wioski''
Strona 29
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-06-2015 o 15h49)

"Gdybym mógł się ruszać, to bym wstał i stawił mu czoło na jego zasadach, ale nie mogę stawić mu czoła na żadnych zasadach."
Strona 65
,,Wróciwszy do Nazaretu, wszedłem do domu, w którym mieszkałem z moją matką.''
Strona 53

"Kiedy miałem piętnaście lat piłem codziennie, kiedy miałem osiemnaście lat piłem i ćpałem codziennie."
Strona 179
''Gdy słońce w swej wędrówce znalazło się nisko nad horyzontem, a cienie na wielkim dziedzińcu wydłużyły się, powróciły echa mojej potyczki z uczonym w Piśmie.''
Strona 123

"Ciało nie pozwala mi wrócić."
Strona 21
''Chociaż Absalom nie był pierwszym amerykańskim misjonarzem, jaki przyjechał do Chin, to w każdym razie był pierwszym, który się zjawił w Jinjiang pod koniec dziewiętnastego wieku.''
Strona 186

"Nie wiążę tych rzeczy z faktycznie groźną i autentyczną formą uzależnienia, nie wiążę tych rzeczy z potrzebą terapii."
Strona 17
''Problem polegał na tym, że tata nigdy nie odniósł sukcesu jako złodziej.''
Strona 206

"Spogląda na mnie i wyciera sobie twarz."
Strona 155
''Mój świat jest za mały dla tej kobiety.''
Strona 88

"Słyszałeś mnie."
Strona 116
''Zdążyła zareagować mniej więcej jedną trzecią dygu, nim zauważyła jego zbolałą minę i przypomniała sobie zeszłotygodniowy, zaimprowizowany wykład o prawach człowieka.''
Strona 329

"Uwielbiam ten zegarek."
Strona 215
"Carrie była pierwszą osobą, której Jeffrey zwierzył się z zamiaru opuszczenia Dodie"
Strona 15
''I chociaż w kategoriach materialnych był żebrakiem, to przynajmniej zawsze wystrzegał się wszy.''
Strona 51

"W Części Męskiej jest około stu dwudziestu pięciu mężczyzn przy stołach mogących pomieścić dwustu."
Strona 300
''Chcę, aby pokierował Pan sekretnym oddziałem zabójców, który oficjalnie nie istnieje''
strona 120

''Raskolnikow pozostał na miejscu i patrzył za nim''
Strona 76

"Te były już używane i są oprócz mnie i piłek tenisowych jedyną rzeczą w Gabinecie, która nie lśni czystością."
Ed.: "Jakieś pytania?"
Strona 209
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (07-06-2015 o 20h31)
''Jeśli chcesz wolności sama zniszcz swój świat''
Strona 125

''Było dużo zapachu krasnoludów i nadal potrafiła słabo wyczuć ich niepokój.''
Strona 45

''Jesteś przestępcą, Tak?''
Strona 85
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-06-2015 o 20h37)