"Niedługo zapragniesz pojechać przodem, jak Grenn."
str. 232?
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 172
"Niedługo zapragniesz pojechać przodem, jak Grenn."
str. 232?

"Przyjmij do wiadomości, że wczoraj wieczorem zjadłem sześć kucyków, a wkrótce złapię i zjem osiem pozostałych."
Ach ten Hobbit. XD
Smaug <3
strona 111
"Pokój Pamięci to pokój, który wygląda, jakby zmarła w nim piętnaście lat temu czyjaś siostra lub brat, i rodzina postanowiła od tamtej pory nic w nim nie zmieniać, ewentualnie ścierać kurze i podlewać paprotki."
str. 99
"Tak i nie."
str. 456?

"Gdzie Bracia Be, tam i Granit Forsant."
Komiks Kaczora Donalda, "GIGANT MAMUT".
str. 223
"Wczoraj zadzwoniła z informacją, że potrzebny jest dodatkowy milion."
str. 176
"Minęło dużo czasu i mam ci wiele do opowiedzenia o wydarzeniach ostatnich kilku dni."
str. 258

Link do zewnętrznego obrazka
"Oczy te miały nieokreśloną barwę, coś między szarym kolorem ostrygi, a kremową bielą opalu, powleczone były jak gdyby gładką śluzowatą mgiełką i najwyraźniej nie bardzo nadawały się jeszcze do patrzenia, Terrier miał wrażenie, że wcale go nie widzą." - Pachnidło
str. 69
"To miecz, który zabija pory roku."
str. 696?

"-...Nie będę ukrywał, że ostateczny efekt całkowicie przekroczył moje oczekiwania, i właściwie zupełnie nie wiem, jak pan do tego doszedł, skoro ja nie widziałem nawet skrawka poszlaki"
str. 27
''Pierwsze zadanie dotyczyło fotografów.''
Strona 522?
"Krzywa przedstawiona na rys. 16.3 ilustruje okresowość zmian pierwszej energii jonizacji pierwiastków."
Strona 353
"Wykorzystał ten ruch na zaczerpnięcie oddechu i kolejne pchnięcie."
Matko, co za dwuznaczny tekst xD Ach, te Anioły i Demony
str. 567?

Udowodnij, że w dowolnym trójkącie, suma długości środkowych jest mniejsza od obwodu trójkąta.
str 9
"W powietrzu od samego rana wisiał niepokój."
str. 150
"Zrobił ruch, jakby chciał wyjść, ale zatrzymał się jeszcze."
Strona 93
"Najpierw wyglądał niepozornie, jak wodnista, mętna zupa"
str. 333
"Na drugim końcu sali widział panią Anke siedzącą w towarzystwie Zdyba i Dolfia Montecalfi, a ponieważ wypił parę wódek, nie mógł wytrzymać mglistych wywodów Tymcia i wyśmiewał je w naiwny sposób"
Strona 216
"-Panie - zwrócił się do Siriusa, wskazując na parujące naczynie - ino go mieczem nie mieszajcie, bo wam stępieje."
Strona 37
"Trzysta dwadzieścia kilometrów i jeden postój dalej, bezpiecznie opuściwszy granice Kentucky, chłopcy znaleźli się gdzieś w pół drogi między Nashville i Memphis."
Strona 162
"Przykład:
Pięć Przypadkowych Wyrazów to: OBRĄCZKA; CHMURA; POLOWANIE; DŹWIGAR; SPRZEDAŻ."
str. 455?

"Daj mi pomyśleć."
str. 321 :>
"Tak jak podejrzewałam, obserwowała mnie jeszcze jedna osoba."
str. 123
"Teresa Parker przekartkowała zieloną broszurę z wybitymi dużymi czerwonymi literami i tytułem na okładce: Testy z koordynacji wizualno-motorycznej."
str. 48