"-Nowy psycholog szkolny."
str. 19
Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 172
"-Nowy psycholog szkolny."
str. 19
"-Nazywasz się Nina, prawda?"
Str. 74?
,,Łucja wiedziała, że szczury lądowe-a szczególnie kobiety-nie ułatwiają pracy załodze, chciała być posłuszna, choć nie było to łatwe."
Str. 547
Ostatnio zmieniony przez Angel12 (26-12-2014 o 16h12)
Moja ksiązka nie ma tylu stron xD więc dam zdanie z ostatniej strony
Na werandzie stał Patch w wypłowiałych dżinsach i obcisłych białym podkoszulku, ze skrzynką narzędziową w lewej ręce.
str. 135
"- W samo południe - powtórzył, składając ręce, wąwolnicki pleban - Ab incursu et daemone meridiano libera nos, domine.."
Strona 470

Sabrina nie pamiętała, by ojciec miał znajomego o imieniu Mick.
258
"Zrazu lękałem się, na co z pewnością liczył Saruman, że także i Radagast zdradził."
Str. 245

"Na niebie pojawia się mój nowy najlepszy przyjaciel, Claudius Templesmith, który- jak się tego spodziewałam- zaprasza nas na ucztę"
Str 47

Zamknęłam laptop, włożyłam go do torby i zasunęłam zamek
197
"Kącik ust lekarza drgnął z rozbawienia."
Strona 327
"Odbywacie doroczną naradę poświęconą Willowi i jego szaleństwu?"
strona 53
Ostatnio zmieniony przez Adelajda5 (26-12-2014 o 21h37)
Podbiegłam do frontowych drzwi, otworzyłam je i pognałam do sutereny
78
"Stało się bowiem niespodziewane nieszczęście"
strona 7
"Wtedy obły kształt wychamował i zawisł na chwilę w powietrzu, rozkładając oślepiająco jasne, jak utkane z ognia skrzydła."
Str. 311?
"Pojęła, iż palec Śmierci spoczął na jej piersi, niby jednodniówka rozkwitła tylko
po to w pełni swej krasy, by dojrzeć do zgonu; wszelako lęk grobu przejawiał się
u niej tylko w jednej myśli, którą zwierzyła mi pewnego wieczora o zmierzchu na
brzegach Rzeki Milczenia."
strona 111
"Wzdrygnęłam się, nie mogąc uwierzyć w to, co słyszałam."
Strona 419

Link do zewnętrznego obrazka
Mam na biurku tylko jedną książke, która jest po prostu za chuda xD Muszę wypożyczyć jakąś grubszą xD Dam losowy cytat, liczę, że się nie urazisz.
"-Człowiek jest wrażliwy, bo zna ból i krzywdę.- W tym momencie Patch trącił mnie kolanem
167
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (27-12-2014 o 21h49)
"Przypomniał sobie ogień. rozżarzoną do białości agonię, a przede wszystkim przerażoną twarz Tessy."
strona 77
"Strach skurczył żołądek Cinder."
Strona 285
pN = -logN0 + T/D + 0 + T/D = T/D
74?
-A czemu się to tak ciekawi?
87
"Dwóch mugoli w Londynie utrzymuje, że widziało stary samochód przelatujący nad wieżą Poczty Głównej... w południe, w Norfolku, pani Hetty Bayliss, wieszając bieliznę... pan Angus Fleet z Peebles zgłosił policji... razem sześciu lub siedmiu mugoli."
str. 183
Ostatnio zmieniony przez Susannach (28-12-2014 o 14h27)
"Zna okolicę nieźle, ale dobrze wie, iż w lesie ani mu się ze mną równać."
Str. 7

"Pan Utterson, prawnik, odznaczał się twarzą surową, której nigdy nie rozjaśniał uśmiech"
Str 153

"Tak, to tu, ale tak schowane, że z dołu nikt by się nie domyślił."
Str. 307