muszkahuszka napisał
No ale co wam to przeszkadza? Przecież liczą się głosy użytkowniczek, jeżeli nikt nie potrafi zrobić nic ładniejszego niż to co w gotowcach to trudno
Przeszkadza, bo zwyczajnie jest to nie fair wobec osób które ubierają swoje misski bardziej kreatywnie. Oczywiście, że to nie wina tych osób że stają na podium - w końcu to zależy od osób które głosują na komplety, nie od tych, które je przyodziewają.
Po za tym, nie wierzę że raz w tygodniu zaledwie 3 osoby nie są w stanie zrobić czegoś "ładniejszego" niż to co serwuje Nine.
KanapkaczusHighus myślę, że napisanie skryptu który wykrywałby "dozwoloną" ilość elementów z kompletu to kwestia kilku linijek kodu w kilka minut. Gorzej z gotowcami z wycieczek, gdzie często elementy jednego stroju mają różne nazwy. W każdym razie jest to coś co dałoby się zrobić, ale niestety po francusku umiem tylko
Omlette du Fromage więc pomysłu twórcom gry nie podrzucę
KlaraM pomysł z "wyłączeniem" z defilady osób posiadających już trofeum też by się sprawdził, ale raczej jako opcja taka sama jak wybór pomiędzy wyświetlaniem na defiladzie jednej lub trzech missek. Muszę przyznać, że to trochę męczące gdy mam zadanie od chłopaka "zagłosować na X miss" i muszę się naklikać, bo ok. połowa wyświetlających się na defiladzie miss ma już trofeum. Myślę, że to byłoby duże ułatwienie dla osób które chcą konkretnie głosować, a nie koniecznie podziwiać stylizacje innych.