Faktycznie pokój przegenialny! Postać kojarzę tylko z jakichś grafik, ale tutaj najważniejszy jest sam klimat pomieszczenia. No i wykorzystanie tych rąk, już za samo to należy się nagroda! :3
Solomono, to też nie jest do końca tak, że ludziom nie chce się starać, bo wiedzą, że konkurencja żadna i można zajać podium z kiepskim deco... Niektórzy - jak ja na przykład - mają deco w głębokim poważaniu: czasami zajrzę w trakcie finałów i ocenię, ale sama za dekorowanie pokoju się nie zabieram, zwyczajnie nie kręci mnie budowlanka xD Za to raz na jakiś czas trafiam w finałach na swoje pomieszczenie, w którym ściany są gołe, a przestrzeń wypełniają lewitujące maseczki i grzebienie. O.o Więc powiedziałabym raczej, że niski poziom finałów deco to bardziej wina osób, które - nie wiedzieć, z jakiego powodu - dają gwiazdki marnym lub niemal pustym pomieszczeniom. A ich autorzy przecież się o to nie proszą, ba, często mogą nie wiedzieć, że się zaklasyfikowali do finałów...
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (11-11-2015 o 09h48)

o tym nie pomyślałam (moja inteligencja powala) -.-

Dwie misski gołe, beż zadnej styliacji, z 3 z całymi kompletami..
No ale cóż, jest duzo perełek jaka dla mnie i mam 3 fawoeytki, mam nadzieję, ze zajma miejsce