Nie widziałam lepszej styli w finałach od baaaaardzo dawna.

Rzeczywiście wygląda super, szkoda tylko że baza stylizacji (tło, bluzka, gorset i spódnica, rajstopy chyba też) to komplet 

No niestety, dużo elementów z gotowca. Szkoda, że nie pokombinowała z innymi ciuchami, bo taka kolorystyka fajnie wygląda.
Nawet nie zwróciłam uwagi, że jest tyle z jednego zestawu, kurczę. Nie rzuca się to tak w oczy 

Wow, ale cacuszko

spsr, też mi sie ta styla bardzo podoba 
Jedna z dwóch stylizacji, na które zagłosowałam w obecnym finale. Jakoś tak mnie chwyciła

Bardzo podoba mi się finał miss w tym tygodniu, ale są trzy panie, którym szczególnie kibicuję. 1 (patrząc od lewej) to świetna gotka/wamp, 2 ma bardzo ciekawe kolorki (+ mam wrażenie, że to cosplay, ale nie jestem pewna jakiej postaci), a 3 jest trochę jak wróżka z filmów z Barbie, po prostu przeurocza! (♥u♥)
Ta 3 też mi się bardzo podoba, mam nadzieję, że stanie na podium 
Od dawna nie śledzę finałów, ale chyba znowu zacznę, bo patrząc na stylizacje wrzucone przez KimKas, to chyba warto. Wszystkie trzy są super, zwłaszcza pierwsza mnie kupiła. 

Ta z misiem i sukienką według mnie najlepsza. I ostatnia też ma w sobie coś, co przyciąga wzrok