Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 14-12-2014 o 15h26

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Na więc mam na imię Magda

Mam 16 lat

Kocham oglądać anime i czytać mangę <3

Uwielbiam zwierzęta, słodycze i wszystko co słodkie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

W sumie to nie wiem co jeszcze mogę napisać jak na razie tyle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

I Miło was poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 14-12-2014 o 16h23

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Hej, Magda, miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Mam do Ciebie kilka pytanek:
1) Ulubiony kolor?
2) Ulubiona manga?
3) Ulubione anime?
4) Ulubiony zwierz?
5) Jak trafiłaś na MF i co się Ci tu podoba?

Ode mnie to tyle, ale na pewno wkrótce pojawi się ktoś jeszcze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 14-12-2014 o 17h17

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Eto ... więc koloru ulubionego nie mam bo lubię wszystkie kolory ^^

Ojć . Nie lubię zbytnio pytań o ulubioną mangę lub anime bo tego jest za dużo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale wiem, że po prostu kocham i lubię Fairy Tail, SAO, Golden Time, Shingeki no kyojin, Death note, Magi, Toradora, Durarara, Nisekoi, Beelzebub, Blood Lad, Tonari no kaibutsu, Toradora, Kaichou wo maid-sama i Kamisama Hajimemashita i tego jest za dużo... totalnie .. /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif ale to wielbiam

A zwierzęta można też powiedzieć że lubię wszystkie oprócz wszelkiego rodzaju  Pająków i robaków bo są straszne  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  A i Dziobaki są śliczne i genialne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A jak tu trafiłam to nie pamiętam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A podoba mi się wykonywanie tych różnych misji i te stroje iii .. i nie wiem może tyle starczy  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#4 14-12-2014 o 19h55

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Kilka pytanek, także odemnie:
1. Jaki sport najbardziej lubisz?
2. Czy masz rodzeństeo lub pupilka?
3. Ulubiony szkolny przedmiot?
4. Lubisz czytać książki?
5. Grasz na jakimś instrumencie?

Zapraszam na Poznajcie mnie, aby mnie bardziej poznać (wiem dziwnie zabrzmiało /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif )

#5 14-12-2014 o 21h14

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

1. Lubie jeździć na rolkach i na rowerze latem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
2. Rodzeństwo mam i pupilki też /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam Kota, Psa, Króliki i kurki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
3. Kiedyś lubiłam EDB ale teraz przez nauczyciela znielubiłam to .
4. Lubię czytać jak mam czas i jak mi coś koleżanka poleci /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
5. Jeżeli uznać zwykły flet na którym grałam w podstawówce i trochę w gimnazjum to tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a na niczym innym nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#6 15-12-2014 o 15h35

Miss'ok
Kafra
...

Jakie filmy polecasz obejrzeć? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 15-12-2014 o 16h22

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Filmów to ja za dużo nie oglądam więc nie wiem za bardzo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ale jakbyś chciała to mogę doradzić Anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 15-12-2014 o 17h29

Miss'ok
Kafra
...

Dawaj anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#9 16-12-2014 o 18h29

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Jakiś gatunek rodzaj coś charakterystycznego co ci się podoba czy obojętnie jakie ??

Ostatnio zmieniony przez Luczan (16-12-2014 o 18h29)

#10 16-12-2014 o 21h28

Miss'ok
Kafra
...

Jakieś przygodowe, ale i takie poważniejsze, jakieś konkretne problemy czy mafie, wiesz. Nie takie na niby tylko bardziej realne. Z takich dwóch co polecasz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#11 17-12-2014 o 15h45

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Oj .. może być problem bo ja zazwyczaj oglądam jakieś fantasy i tam nie ma zbyt dużo realnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wiem że Log Horizon jest fajne ale to jest tylko bardziej przygodowe ... nie no dobra nie umiem doradzić coś normalnego .. związanego z rzeczywistością ..
Możesz sobie przejrzeć na różnych stronach i w gatunkach poszukać np na :
Anime shinden
Anime zone
Anime odcinki
Ja na tych stronach najbardziej lubię oglądać, może coś znajdziesz i przepraszam następnym razem się spróbuje poprawić   /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

#12 01-01-2015 o 02h49

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Hejka! Nazywam się Patrycja :3

10 pytań od dziwnej mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

1.  Ile już oglądasz anime?

2. Jaka jest twoja najukochajsza manga?

3. Co aktualnie oglądasz? (Ja narazie jestem zakochana w Kiseijuu Sei no Kakuritsu i Nanatsu no Taizai)

4. Masz ulubiony gatunek anime?

5. Jest w anime lub mandze postać która zapadła ci w pamięć na tyle że uważasz jej charakter za ponadczasowy i uwielbiasz ją? Jeżeli posiadasz więcej takich postaci to bez krępacji pliss wymień, chętnie przeczytam dłuższą wypowiedz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

6. Lubisz słodycze? Jeżeli tak to jakie?

7. Masz ulubiony film lub serial?

8.Masz ulubionego aktora/aktorke?

9.Masz w przedmiot w szkole który uważasz za swoją specjalność?

10. Masz ulubioną piosenke, a może opening/ending?

Sorki że aż tak się rozpisałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Odp na tyle pytań ile uznasz za stosowne <3
Jeżeli chcesz to chętnie pogadam na priv! Jeżeli będziesz chciała się czegoś o mnie dowiedzieć zapraszam do zerknięcia na opis w moim profilu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#13 16-01-2015 o 16h14

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

O Heejo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Miło poznać jestem Magda ale możesz mówić Magi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Tego się nie spodziewałam.. dużo ^^  Ale przyjmuje wyzwanie postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Więc.. :

1. Jeśli chodzi kiedy zaczełam oglądać pierwsze Anime to było gdzieś tak od drugiej klasy gimnazjum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png   

2. Najukochańsza to oczywiści Fairy Tail tak samo jak i Anime to wielbiam to całkowicie i w całości to jest Gienialne po prostu <3

3. Aktualnie C3 (tyle że jakby co to to 3 to jest u góry tylko nie wiem jak zapisać/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) Koleżanka mi to poleciła bo mówiła że to jest fajowe :]

4. Ulubiony gatunek to zapewne będzie Fantasy i przygodowe i komedie i w sumie nie wiem dużo jest fajnych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

5. Ich jest pełno ... Eto .. to może z Fairy tail Natsu, Lucy, Gray, Erza, Mira,Levi i dobra na tym skończę bo ich za dużo do wymieniania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Z Kaichou wa Maid-sama Usui, Misa. Z Kamisama Hajimemashita Tomoe. Z Death Note L. I z SAO Kirito i Asuna I ja może lepiej faktycznie skończe, bo jakby nie patrzeć to prawie z każdego Anime jak oglądam to chce ich tuuuuu ... !!! Kropka.

6. Lubie wszystko co słodkie <3 więc nie będę wymieniać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

7. W sumie obecnie żadnych filmów nie oglądałam więc nie wiem ... za bardzo się na Anime przerzuciłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 

8. To jak wyżej mniej więcej nie znam ludzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

9. Nie myślałam zbytnio nad tym ..

10. Mam ich pełno które lubię  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Aaa.. I jeszcze bym zapomniała Przepraszam że tak późno odpisałam ... następnym razem się postaram lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Mam nadzieje że mi to kiedyś wybaczysz <3

#14 16-01-2015 o 18h54

Miss'ok
...

Hej, miło mi Cię poznać  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
1. Ulubiona książka?
2. Książka vs film?
3. Ulubiony youtuber?
4. Twoje hobby?

#15 16-01-2015 o 21h07

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mi również miło ^^

1. Podobają mi się książki z cyklu "Strażnicy Wieczności" A obecnie czytam Scarlett
2. Chyba jednak wole film, ale książki też są fajne i też je lubię czytać jak są ciekawe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
3. A z tym to nie wiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
4. Lubie rysować .. jeździć na rolkach i dużo różnych ciekawych rzeczy które mi się spodobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1