Po 30 - wyga w świecie mody. 
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

z 20 lat - wygląda mi na studentkę z okularami z Brzyduli
21 lat poważna choć wygląda bardzo młodo trochę przypomina zmarłą...przywodzą mi to namyśl te skrzydła
Zdecydowanie trzydzieści pięć. Dorosła diva operowa c;
Eh Sol twoja miss wygląda na młodą lecz zakręconą osóbkę, mająca swój własny styl. Wygladasz mi na zakręconą 21 latkę, która nie dawno wkroczyła w etap dorosłości i chce się zabawić (look na mocny makijaż oczu tak jakby chciała ukryć skutki długiej i nieprzespanej nocy).
Młoda twarz w zestawieniu z elegancją czerni i koronką daje 23-25 lat.
Tak 30 bardziej wygląda mi na nauczycielkę niż na uczennice ale i tak bardzo ładna
Wyglądasz mi na 10 - latke, która idzie na bal przebierańców, słoodko 
48-Wyglądasz lekko staro. Bardzo dojrzale
Majkel325
Wyglądasz na jakieś 20-23 lata. Młoda Miss.
40 lat. Nie wiem czemu tak jakoś mi się kojarzy z tym wiekiem. Ale szaloną 40-latkę, nie wiem czy pani w tym wieku pofarbuje włosy na fioletowo
.
Metropolice
Te piegi dodają uroku i odejmują lat.
Wyglądasz na jakieś 17 - 19 lat.
29 - dość młoda twarz, ale ciemne kolory postarzają. Kojarzy mi się z czarownicami z "Oza Wielkiego i Potężnego". 
36 - dość elegancko, a ten beż, i fryzura postarzają.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (05-10-2013 o 13h09)
ok 20 lat - wygląda na studentkę np dziennikarstwa
Około 40. Przez ubiór: Buty na obcasie, i top, który wygląda jak stanik. Do tego duża ilość bransoletek.
Wyglądasz na około 19 lat. Dlatego że po prostu taki ubiór i fryzurę wybrałaś.
Wyglądasz na 25-26 lat, bo nie ubierasz się tak... hm nie odkrywająco jak 18-latki ale nie wyglądasz też staro. Normalnie po prostu.
18 lat kojarzysz mi się z buntującą się młodą dorosłą te ubrania, czerwone włosy i jeszcze ten tatuaż, a te okularki to wisienka na torcie.
Nie wiem czemu, ale twoja miss wygląda mia na 40 letnią aktorkę. ._.

Twarz słabo widoczna, ale przez ten burleskowy strój (kojarzy mi się z "Nine") daję 27-28.
Przez strój i wyraz twarzy mogę stwierdzić że masz ok. 20 lat