Witajcie!
Nadszedł koniec świata! Od czasu kataklizmu ludzkość nie ma się w co ubrać… Na szczęście ekipa Miss Fashion pomyślała o was!
W tym tygodniu mamy dla was dwa postapokaliptyczne stroje: Darila i Raven.
Pozdrawiamy!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 28-09-2018 o 10h00
#2 28-09-2018 o 11h23
Ja naprawdę rzadko narzekam, bo wiem, że nie narysowałabym niczego choćby zbliżonego do tego co znajduje się na MF, ale szczerze: te stroje są wyjątkowo ohydne.
#3 28-09-2018 o 12h52
Mi się właśnie podobają ot co są o wiele lepsze od tych poprzednich które były naprawdę słabe no i sam motyw apokalipsy jest świetny
chciałabym więcej takich niecodziennych strojów.
I'm so tired I'm so lazy

#4 28-09-2018 o 13h19
Temat ciekawy, ale wykonanie raczej słabe. Jakieś afrykańskie klimaty z dorzuconymi płytami. Taka apokalipsa, ale miss idealny makijaż musi mieć, niestety fryzjer już żaden nie przeżył. Pojedyncze elementy kiedyś kupię, np. słuchawki są fajne
Link do zewnętrznego obrazka
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."
#5 28-09-2018 o 16h10
Mi się podobają te stroje, ale jedyne co mnie boli to te płyty CD w drugiej styli, po co one tam ;;
#6 28-09-2018 o 17h40
Oczywiście, złoto i brylanty uległy zniszczeniu w czasie apokalipsy, płyty przetrwały..
Ta najmądrzejsza
#7 28-09-2018 o 19h26
muszkahuszka napisał
Oczywiście, złoto i brylanty uległy zniszczeniu w czasie apokalipsy, płyty przetrwały..
A mnie stroje bardzo się podobają. Kocham postapo od czasów Fallouta2, tak więc kupię ale po KH i KŚ, bo na nie na razie zbieram.
BluszczTrujący
#8 28-09-2018 o 23h05
A dlaczego by nie poszaleć z modą i zamiast nudnych brylantów nie dać płyt? Stroje są bardzo oryginalne i chwała im za to! Te buty <3
Jedyne zastrzeżenia mam do makijażu, mogliby się bardziej postarać 
Ostatnio zmieniony przez spsr (28-09-2018 o 23h09)

#9 29-09-2018 o 10h25
Boli mnie w jakich miejscach poprzedziurawiano te płyty CD, no na logikę - one już mają dziurki, więc po co, po co drugi raz dziurawić...
#10 29-09-2018 o 10h50
leeel, bardzo spoko stroje, szkoda, że style na postapo zrobiłam sobie już z miesiąc temu i mi się znudziła xd
ogólnie stroje mi się podobają, płyty to nie jest taki zły pomysł, bolą mnie jedynie proporcje. trochę już siedzę w środowisku postapo i wierzcie mi, do dobrego stroju da się dorzucić wszystko :v
w sumie to takie bardzo typowe postapo w stylu mad maxa plus falloutowi raidersi. ja niestety jestem większą fanką wschodniego nurtu
włosy są bardzo super, makijaż mógłby być trochę bardziej udziwniony, zwłaszcza u pani z maczugą
Ostatnio zmieniony przez Kliatva (29-09-2018 o 10h52)
my c o n s c i e n c e wants vegetarianism to win over the world and my s u b c o n s c i o u s is yearning for a piece of j u i c y M E A T
b u t w h a t d o i w a n t ?
Strony : 1