Już oceniała, świetny *.*
10/10

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 53
Już oceniała, świetny *.*
10/10

Ładny obrazek, ale nie pasuje na avatara. 3/10

Romantyczny, ale za kolorowy 8/10
Ładny, ale niezbyt mi się podoba, według mnie lepszy byłby gdyby widać było twarz.
7/10

Trochę nie pasuje 5/10
Nie lubie za bardzo roszpunki ale avatar całkiem fajny 5/10.
Nie podoba mi się. Postaci praktycznie nie widać, widać tylko jej włosy. Tło za nią jest takie ciemnie, a różowa opaska na włosach według mnie kompletnie nie pasuje.
4/10

Nie lubię Miku, nie rozumiem mody na nią. Zresztą podobnie jak ostatnim avatar jest dla mnie ukrojony,z tym że ten nie ma tła jest pusty. 2/10 + za turkusowy kolor
10/10 Po prostu uwielbiam, że tak stwierdzę 'mój klimat'
Jest zabawny i z całą pewnością pasuje tu xD 10/10
Dziękuję xD
9/10 awatar ładny, ale samych maków nie lubie przez mszyce w głównej mierze o3o
fajny i zabawny 
Ciekawy,a co ona trzyma w ręce? To pistolet,ojj ona do mnie mierzy...aż się boję
10/10

5/10 jest ładny ale te kolory odrobine się zlewają bo są prawie identyczne. Na mnie trochę za mdły.
Ostatnio zmieniony przez Jelly23 (16-08-2013 o 22h19)
Awatar zwyczajny jak inny... Widziałam już takich chyba ze 100.... Nic jak dla mnie ciekawego
Sory ale daję 1/10 
Ładny, kolorowy z minkami :3 10/10
Hmm dość ciekawy i nawet mi się podoba lubię czarnobiale obrazki :-) 9/10
Jak się spojrzy na awatar to można mieć koszmary potem XD Przykro mi ale nie lubię w ogóle takich awatarów
Nie przypadają mi jakoś do gustu, i nie podobają mi się. Są po prostu bez ,,przekazu". Przepraszam, ale daję tylko 3/10
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (17-08-2013 o 05h50)
10/10 uwielbiam słodkości
3/10 nie przemawiają do mnie takie avatary...
4/10
Nie jest najgorszy, ale wydaje mi się być trochę jakby... kiczowaty. Przepraszam. : (
Dosyć fajny, szkoda tylko że kiepska jakość i jest taki rozmyty 
6/10
10/10 Bardzo,bardzo fajny,ciekawy i trochę tajemniczy 

Śliczny awatar spodobał mi się odkąd go tylko zobaczyłam. Tajemnicza pani flitrująca z nami. Dyszka.
Śliczny, taki radosny, i podoba mi się odcień różu na dłoni, taki żywy *-*
10/10