Mi się najbardziej podoba Cudowna Myśl Suiseiseki i Zdeformowane Wspomnienie Yubin. ♥

Strony : 1 2
Mi się najbardziej podoba Cudowna Myśl Suiseiseki i Zdeformowane Wspomnienie Yubin. ♥

Natomiast ja głosuję na dwie stylizacje sarata123. Bardzo podobają mi się pomysły na mieszkańców Nibylandii.
Podobają mi się stylizajce Yubi, Serowej i Dessdemony - i na nią oddam głos <3
To co najbardziej kojarzy mi się z dzieciństwem to wróżki, kolorowe skrzydełka itp. Dlatego głosuję na KimKas i jej cukierkową roześmianą wróżkę 
WYNIKI!
Dziękujemy bardzo z Sarang za wzięcie udziału w naszym konkursie. Razem dla was przygotowałyśmy nagrody specjalne
Przepraszam za tak późne wstawienie nagród ale miałam mało czasu, dopiero dziś dokończyłam tworzenie dyplomów.
1 MIEJSCE: Suiseiseki

Nagroda specjalna

Nagroda specjalna

nagroda specjalna

Nagroda Specjalna

YAY
Bardzo dziękuję za dyplom oraz rysunek. Nagrody są świetne ♥ Gratulacje dla pozostałych uczestniczek.

Awww, śliczne rysunki ^^ tego się nie spodziewałam, dziękuję za to, że włożyłyście tyle pracy w nagrody
i gratuluję całemu podium 
Jejku. Ślicznie dziękuję za wyróżnienie i docenienie ♡
Gratulacje dla całego podium i dla uczestniczek konkursu!
Oesudrogi! Jaki zaszczyt <3 To chyba pierwszy raz jak zajęłam pierwsze miejsce w nieoficjalnych
Cieszę się że moje faworytki również zdobyły podium i nagrody. Garulacje 
WOW jaki śliczny dyplomik za wyróżnienie! Dziękuję pięknie! I gratulacje dla pozostałych uczestniczek!
Strony : 1 2