Ban, bo ja jeszcze niedawno byłam w trójmieście. Piękne miejsce, a kanapa w hotelu wygodniejsza niż u mnie w domu. 
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 200
Ban, bo ja jeszcze niedawno byłam w trójmieście. Piękne miejsce, a kanapa w hotelu wygodniejsza niż u mnie w domu. 
Ban, bo trójmiasto jest spoko, najbardziej mi się podoba dobre połączenie komunikacji. Jeżeli patrzeć na plusy mieszkania tu. No i morze tak blisko <3
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-09-2016 o 19h27)

Ban, bo dobry na wieczór!
Ban, bo nie ma to jak niezapowiedziana drzemeczka.
A jeszczebym spała. :p
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-09-2016 o 20h34)
Ban, bo moja dzisiejsza "krótka" drzemka skończyła się 5 godzinami spania :v
Ban, bo ja przespałam 3 godziny, obudziłam się kilka minut temu xD

Ban, bo aż mi się przypomniało, jak w liceum wracałam do domu o 17, kładłam się po obiedzie na moment, a budziłam się o północy z perspektywą zarwania nocki, bo sprawdziany :")) A o 5 trzeba było wstać :") I tak za każdym razem
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (19-09-2016 o 20h48)
Ban, bo jestem chora, więc na szczęście nie muszę teraz robić zadań domowych xD
A w jakiej dzielnicy Krakowa będziesz mieszkać Ayu?
Edit;Zawsze jak pojawiam się na forum nikogo nie ma 
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (19-09-2016 o 20h58)

Ban, bo cześć cześć. ^^
Pozdrowionka spod sterty książek i zeszytów.
Ban, bo elo elo 4 8 5
powinnam w końcu ruszyć się po zeszyt i pouczyć się do kartkówki z łaciny.
Jak zawsze wszystko zostawiam na ostatnią chwilę już w pierwszym miesiącu szkoły x'D
Ban, bo ten rok Krowodrza, dokładniej akademik na miasteczku agh, potem będę się rozglądać za jakąś przyjemną dzielnicą c: Jakieś propozycje? :"D
Ban, bo ja kluska, dziecko internetu mam spokój, bo nauczyciele lekkie i łatwe tematy dają.
Edit:Polecam Pogórze, mamy ładne osiedla i komunikacja miejska jest na każdym kroku.Blisko do Starego Miasta, ja tu mieszkam, same plusy xD
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (19-09-2016 o 21h24)

Ban, bo same here. ^^
Jutro mam sprawdzian z chemii i kartkówkę z matmy, a wypracowania jak nie zrobiłam, tak leży.
Ban, bo w takim razie powodzenia Rozali ^^

Ban, bo jeszcze nie byłam w Krakowie, ale pewnie pociągiem z Wrocławia miałabym raz dwa xD
Zgadnijcie kto nie ogarnął kolejnych stron wątku?
Ostatnio zmieniony przez Mineo (19-09-2016 o 21h32)

Ban, bo ty?

Ban, bo spóźnione dzięki Madziu. ^-^
Ban, bo nie jestem w temacie Karkowa, to może dać wam super sposób na uczenie się chemii?
Słuchaj przez pierwsze pięć minut lekcji, a potem wąchaj flamastry.
sprawdziłam to, nie wiem co się dzieje na lekcjach ale za to oceny mam jedne z najlepszych
Zanim mnie o coś oskarżycie to po prostu rysuję na lekcji i siedzę pochylona nad zeszytem, więc tak wychodzi, że wciągam te zapaszki z markerów :vvv
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-09-2016 o 21h35)
Ban, bo dobrze, że nic nie kleisz '3'

Ban, bo i tak nie stać mnie na klej ;-;
Ban, bo ja mam ich chyba z dziesięć to ci mogę pożyczyć ^^
Edit: Jestem 2121 i mam 888 postów, to trochę dziwne, to jakaś data i godzina śmierci czy co? 
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (19-09-2016 o 21h50)

Ban, bo czeeść, jak życie? ;;
Ban, bo leżę sobie w łóżku, chora jestem, będę miała sprawdzian z religii,moj kot mnie denerwuje itd. Jest świetnie 

Ban, bo normalnie. Jak życie. Mam ochotę na zapiekanki.
Ban bo nie zbyt zdrowo tak późno jeść, ale kto ci zabroni xD