Ban, bo już jutro skosztuję jedzonka z Food Trucków <3 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 200
Ban, bo już jutro skosztuję jedzonka z Food Trucków <3 
Ban, bo ja za to myślę co zrobić na obiad xd

Ban, bo jadłowooozy! xD Jeżu, wieki z nich nic nie jadłam, jeśli nie liczyć przyczepy zza ośrodka zdrowia, w której regularnie kupuję frytki albo kebaby. xDDD
Ban, bo też bym była wagą według tego, zamiast skorpiona xD
Ouuu, nie zauważyłem kolejnej strony
Ostatnio zmieniony przez Mineo (16-09-2016 o 14h58)

Ban, bo ja wciąż byłabym lewkiem, ha! ;D
Ban, bo Pine, ile świetnych wozów się zjedzie, to jest nie do pomyślenia <3
Ban, bo nie rób na smak, bo jeszcze zechcę przyjechać! xD
Ban, bo proszę bardzo, hahah ;D
Ban, bo nudzi mi się x(. Znajomi kuzynki nie potrafią w angielski xD

Ban, bo mi też się nudzi. Chyba zaraz zacznę czytać książkę xd

Ban, bo ja na nudę narzekać nie mogę. Za oknem rozładowują właśnie towar ze sklepu ;x
Ostatnio zmieniony przez Setarah (16-09-2016 o 22h09)
Ban, bo współczuję . U mnie gościu o 7/8 rano wiertarką zaczął ujadać... Problem polegał na tym, że to jedyny wolny dzień siostry..

Ban, bo siostra miała pecha ;< 7/8 to już poza ciszą nocną, a teraz to teoretycznie i praktycznie powinna być cisza nocna...
Ban, bo rozwalają mnie, pierwsza w nocy, a oni po raz kolejny grają w tysiąca xD

Ban, bo mi też nie pasuje panna do osobowości, ale nią jestem i tak i tak xDGdybym urodziła się dzień wcześniej mogłabym być lewkiem, ech :<
Ostatnio zmieniony przez spsr (17-09-2016 o 01h12)

Ban, bo lol, dzisiaj się zorientowałam, że ja i moje kuzynki to wszystkie skorpionami jesteśmy xD Dodatkowo trzech moich znajomych nowych też xD
btw dwójka z nich ma obsesje na punkcie anime jak Pine
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-09-2016 o 01h14)

Ban, bo następnym razem wolno czy nie gościu ma przekichane... Mnie się tak drastycznie nie budzi, bo można oberwać (wyjątek stanowi jedynie Ness - siostra z którą mieszkam xd)

Ban, bo Minio, jaką obsesję? :O Ja mam tylko własny harem! xD I nie, wcale nie oglądam całymi nocami japońskich bajek, a większość moich rozmów z połową moich znajomych wcale nie jest o anime! Wcale! xD
Tak btw, to bardzo chętnie poznałabym się z nimi, na pewno mielibyśmy jakieś wspólne tematy, nawet jeśli pewnie kilka latek starsi. xD
...Ja bym od razu z piłą mechaniczną na niego, Niro! Albo dosypałabym mu środek na przeczyszczenie do obiadku. Nikogo nie wolno budzić w drastyczny sposób! Toż to zbrodnia jest! D:
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-09-2016 o 10h01)
Ban, bo ja mam wielkiego pecha jeżeli chodzi o sąsiadów. Z jednej strony jest kobieta, która potrafi o 3.00 zacząć odkurzać, a z drugiej ludzi, którzy pracują w nocy, a śpią w dzień.
Ban, bo forum Eldki już mnie odrzuca. XDDD Chyba jednak je oleję. 

Ban, bo prawda Pine!? Zwłaszcza, że już raz miałam przeboje z remontami jeden po drugim - z czego drugim się dogadałam, a pierwszy moją ''prośbę'' olał i jeszcze się dziad do mnie chamsko odezwał. Przez niego przesypiałam całe zajęcia... Spałam na lekcji (dziwne, że mnie nie obudzili xd), a jak się przebudziłam to była przerwa... To było dziwne doświadczenie... Rozbudzasz się i masz wrażenie, że większość zajęć, to przerwy xd Później poszłam do wykładowcy (bo prawnik), czy nie dało by się z tym fantem zrobić. Coś tam podpowiedział, ale nim wróciłam do domu zdążyłam zapomnieć xd
Mnie zastanawia, czemu nie dodało mi energii u chowańca, a przecież go karmię..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-09-2016 o 10h21)

Ban, bo energię dodaje o północy jeśli jest nakarmiony, przed chwilą mi o tym informację wyświetliło.

Ban, bo ja go karmiłam, ale o północy mi energii nie dodało. Może coś źle robię? xD
Ban, bo logout & login? xD Może bug, idk, dopiero co dostałam moją becolę.

Ban, bo właśnie jest karmiony xd Może faktycznie bug.. bo przedwczoraj też tak miałam..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-09-2016 o 13h59)