Ban, bo witam Nelu 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 200
Ban, bo witam Nelu 
Ban, bo w tym momencie bany zazwyczaj przystopowują xD

Ban, bo w takim razie na przekór je rozkręcamy ;D
Ban, bo Mineoś czy to jest sugestia co do mojego pojawienia się?xD Bo jeśli tak działam to zniknę znowu :<
Ban, bo nie znikaj, tylko pisz xd
Ban, bo nie Nel, pod żadnym pozorem xD Po prostu nic od siebie nie dodajecie poza cześć i co słychać. Wtedy ciszej się robi. To tylko moje spostrzeżenia, czy raczej odczucia. Zastanawia mnie zawsze, co napisać, by ktoś nawiązał ze mną rozmowę. To ciekawe jak to działa xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-08-2016 o 21h52)

Ban, bo ogólnie to i tak piszę mniej bo coś robię, nu ale okej~
*ja ogólnie zawsze się przywitam, a potem zapomnę, że coś pisałam i jakoś tak jak sobie przypomnę to jest parę godzin później i no..xD*
Ostatnio zmieniony przez nelumi (17-08-2016 o 21h53)
Ban, bo temat jest obojętny, zawsze coś się da wymyślić. Ja np. słucham teraz zapętlonego Passengera! ♥
Ban, bo Nelu ma równie wspaniałą pamięć, co ja! XD
A ja mam fazę na Theriona~
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-08-2016 o 21h55)
Ban, bo ohooo. Strzelam, że rysujesz xD Powodzenia.
Yo, Pine
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-08-2016 o 21h55)

Ban, no troszku próbuję, ale dalej tak meh :< Jestem wgl dość zmęczona, znowu nie spałam całą noc, a musiałam trochę wcześniej spać. Znając życie dzisiaj znów nie pójdę normalnie spać.
*h5 Ananasku*
Wgl, przechodząc dzisiaj przez rossmana czy jak to się tam pisze stwierdziłam, że mogłabym kupić korektor bo czasami jak cuś mi wyskoczy na twarzy to gorzej się tego pozbyć, no i idę z mamcią pod ten dział kosmetyczny, poprosiłam panią żeby pomogła mi dopasować, a znalezienie tak bladego koloru było dość trudne ;^;
Ostatecznie dostałam jakiś porcelanowy odcień, najjaśniejszy jaki mają i jest w miarę okej kolorystycznie, yeey ;^;
Ban, bo cześć Pine
Ja też powinnam mykać spać zaraz.
Ban, bo ja się poddałam, zawsze i tak wyglądam żółto. Aż tu nagle... bam, siostra kupiła przez net taki, co mi pasuje xD. Czasami ciężko być bladym.

Ban, bo znam ten ból dziewczyny, co do bladości.
Ban, bo cześć, Seciu.
A ja się nie maluję, i nie mam takich problemów, o! xD
Ban, bo ostatnio aż postanowiłam się trochę opalić, bo znalezienie odpowiedniego podkładu/korektora/whuteva serio graniczy z cudem, wszystko albo za żółte, albo za brązowe, JAK ŻYĆ?
Ban, bo na pewno nie żyć w Polsce, tu trudno o różnorodność xD

Ban, bo dobranoc wszystkim 
Ban, bo wystarczy też zastosować trik Pine ;v
nie wiem co tu robię, nudzi mi się
Ban, bo Pine ja się kompletnie nie maluję. Jestem tak nieżyciowym człowiekiem, który w ciągu dnia twarz przeciera więcej razy ze zmęczenia niż jest tego świadomy, że skończyłabym wyglądając gorzej niż normalnie. Ale czasem takie cacko się przyda w kryzysowej sytuacji ;;
Dobranoc Seciu, cześć Jelonku
Ostatnio zmieniony przez nelumi (17-08-2016 o 22h07)
Ban, bo branoc, Set.
A ja mykam jakąś dramę pooglądać.

Ban, bo miłego oglądania w takim razie.
Ban, bo też się nie maluję, ponieważ za bardzo przyzwyczaiłam się do bycia naturalnie brzydkim x'D
Ban, bo this ^^^^^. Dokładnie x'D Zero skilla i doświadczenia w malowaniu, a jestem zbyt leniwa i nie znam się na tym, żeby cokolwiek próbować. Naturalnie mi już wygodnie. Poza tym jak na czasie oszczędzam, wstanę godzinkę przed wyjściem a nie 2, bo trzeba się umalować. win
Ban, bo dzisiaj miałam akcję jak znajoma zabrała mnie to Inglota, bo czegoś szukała i przepytywała mnie z różnych tam rzeczy xDD zalotka zawsze będzie dla mnie nożyczkami do rzęs, ten skill w nazwach