Ban, bo jej, wróciłam kąpieliiiii!
Plus mama weszła mi do pokoju, kiedy się przebierałam. xD Dobrze, że nie wtedy, kiedy hasałam goła po domu, bo zapomniałam wziąć koszuli nocnej. Byłby przypał. XDDDD
I czeeeeeść, Kjuruś! <3
Strony : 1 ... 185 186 187 188 189 ... 200
Ban, bo jej, wróciłam kąpieliiiii!
Plus mama weszła mi do pokoju, kiedy się przebierałam. xD Dobrze, że nie wtedy, kiedy hasałam goła po domu, bo zapomniałam wziąć koszuli nocnej. Byłby przypał. XDDDD
I czeeeeeść, Kjuruś! <3
Ban, bo coś się pusto na noc zrobiło..

Ban, bo ja oglądam jutjuby, bo po pytaniu 5 razy nie znalazł się nikt z ochotą na melanż </3
Ban, bo widzisz, ja bym się z tobą wybrała, jakbyś w Polsce była c; Sama towarzystwa też zebrać nie mogę, wiecznie rozmijanie w terminach </3

Ban, bo od trzech dni szukam pewnego zdjęcia i zaczynam się obawiać, że nie istnieje 

Ban, bo miałam podobnie, kilka dni szukałam pewnego SeBaekowego gifa, po czym zaczęłam się zastanawiać, czy mi się czasem nie przyśnił >.> haet dis
Ban, bo cześć AyuKim! Dawno Cię tu nie widziałam!
Ban, bo witaj Seciu! Przyznaję, ostatnio trochę zaniedbałam forum, ale już zmartwychwstałam, wróciłam w pełni sił, i nadrabiam zaległości :>
Ban, bo poszłabym na jakiś folkmetalowy koncert, ale kompletnie się w tym nie orientuję i na telefonie nie chce mi się szukać. I mam tak już chyba od kilku lat xd

Ban, bo hejka Spsr ^^

Ban, bo siemka Madzia ^^

Ban, bo co tam porabiasz?
Ja przeglądam sobie tumblrowe pokoje, bo swój tez chce jakoś przytulnie i hipstersko uradzić xD

Ban, bo powodzenia w szukaniu inspiracji xd A siedzę sobie w pracy.

Ban, bo to szczęście, że jeszcze spokojnie mieszkam sobie z rodzinką i się uczę xD
Edit: Thx, już trochę fajnych inspiracji znalazłam ^^
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (08-12-2016 o 14h16)

Ban, bo ja też mam szczęście, bo również mieszkam jeszcze z tatą, więc nie muszę opłacać rachunków xd ale trzeba czymś zapełnić te 5 wolnych dni :->
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-12-2016 o 14h23)

Ban, bo wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej ^^
O, moje słodkie oczka widzą
,że Ayu jest online xD
edit: I po 1 min sobie poszła xD
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (08-12-2016 o 14h26)

Ban, bo widocznie Ayu się tajniaczy xd

Ban, bo skubana pewnie ucieka od spotkania ze mną xD

Ban, bo widzę, że Aju ma w sygnaturce gify z YoI! <3
Ban, bo Pine dopiero teraz to zauważyłaś?
Ale tu pusto po wakacjach -(T*T)-

Ban, bo w trakcie wakacji też było tu pusto xd

Ban, bo myknęłam na zajęcia, więc tym razem unik niecelowy XD Chociaż teraz trochę żałuję, bo kolokwium do dupki :c
I yup, YoI to życieee <3
Ban, bo Yuri is on ice, but I am on fire
cześć cześć tak poza tym '-'

Ban, bo o nowy zestawik Mineoś?

Ban, bo chyba zrobiłam z siebie kretynkę przed crushem, ale przynajmniej mnie to śmieszyło. ;______;