Ban, bo akurat (niestety) wiem, ale to i tak boli. xDD
Tak btw, pisałam w ławce z widokiem na cmentarz! <3
Strony : 1 ... 162 163 164 165 166 ... 200
Ban, bo akurat (niestety) wiem, ale to i tak boli. xDD
Tak btw, pisałam w ławce z widokiem na cmentarz! <3
Ban, bo jeżulku, pani od polaka dziś do mnie podeszła na przerwie i czy nie chciałabym wyrecytować wiersza na Dniu Patrona. XDD No chyba ją pogięło... Ja wiem, że mam dobre oceny, ale już mnie na ten kichany konkurs wcisnęła, więc niech nie przegina. XD

Ban, bo dostałam taką samą propozycję w pierwszej klasie jak rozprawkę napisałam jako najlepsza w klasie xD

Ban, bo mój crush się dziś ze mną nie przywitał, więc sobie znalazłam nowego crusha z którym rozmawiam czasem i jest tylko rok starszy. xDD
Szkoda tylko, że zgubiłam pendrive'a, żeby poderwać tamtego. XD

Ban, bo lol, ja tam bym chętnie recytowała wiersz, ALE wytargowałabym jakąś piąteczkę czy punkciki... xD
Powodzenia, Ziółko z nowym kraszem~!
Ban, bo mój nowy krasz to kumpel mojej bf i zgodził się, żebym go kraszowała, więc spoksik, będzie fajnie. XD

Ban, bo w Twoim liceum musi być sporo przystojniaków... ;-;

Ban, bo pozdrawiam znad obiadku 
Ban, bo Ana, całkiem sporo jest, ale akurat moi krasze nie są jakoś supi cupi przystojni. XD Pierwszego skraszowałam, bo wszedł nam na niemieckim do klasy i patrzyliśmy się sobie w oczy przez dłuższą chwilę, a teraz tego kraszuję, bo blondyn + okularki, więc schemat zachowany. XD Chcę odwrócić swoją uwagę kimś podobnym. ;_;

Ban, bo nie, mnie tam wyżej wcale nie było. *jestem powietrzem*
Ban, bo widziałam cię, ale co miałam napisać? xD Pozdro umierając z przejedzenia?
Poza tym, ty ignorujesz moje posty co chwila i nic nie mówię. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (18-11-2016 o 19h40)

Ban, bo hahah, piątek, to można pofolgować Zioło
Mam na górze tartę z jabłkami omnomnom <3
Ban, bo u mnie się w szkole fajni chłopcy skończyli na 1994 roczniku xD

Ban, bo im młodsi tym potem no, mniej pociągający, że tak to ujmę xD
Ban, bo nie prawda :x
Może trochę. Młodsze pokolenie po prostu niskie jest.

Ban, bo wyjątki od reguły się zdarzają. Ale Mineo, zważ, że między nami jest wiekowo różnica, więc mamy inny pogląd i do czego innego jesteśmy względem facetów przyzwyczajone.
Ban, bo nie wiem co gorsze - oglądanie parodii na yt czy filmików mówiących o fizyce kwantowej w filmach/grach .____. (nie ma to jak całkowicie ignorować wcześniej prowadzony temat, sry w ogóle w nim nie jestem :v)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (18-11-2016 o 21h11)
Ban, bo niby tak, ale.. Pamiętam jak raz z grupą wyszliśmy na miasto się wygłupiać i mocno śnieg zaczął padać. Koledzy w moim wieku nie pomagali nam, mnie i koleżance zjechać np. z górki czy wspierać byśmy się nie bały, oprócz chłopaka, który był z dwa lata od nas młodszy. To było naprawdę urocze. Zmierzam do tego, że pierwsze na co lecę u faceta to uprzejmość i dobre wychowanie. Normalnie do tej pory mi ciepło na same wspomnienie, jego dziewczyna musi być szczęśliwa. ;^;
To drugie brzmi ciekawie, Jelonku '3'
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-11-2016 o 21h09)

Ban, bo w sumie jest ciekawe ale niestety głupim jelonem jestem i po takim filmiku mój mały móżdżek się przegrzewa v':
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (18-11-2016 o 21h12)
Ban, bo moja przyjaciółka bez przerwy ogląda jakieś teorie spiskowe na yt i ostatnio mi tłumaczyła, że Angry Birds jest o imigrantach. Trzeba uważać na tym yt '-'

Ban, bo mój krasz chyba jest uprzejmy, a przynajmniej taki się zdaje. ;_;
Ja na yt oglądałam dzisiaj Polskie Legendy, zajebibi są *-*

Ban, bo o czym filmiki xD?

Ban, bo przecież napisałam, Polskie legendy. ;_; Nowoczesna interpretacja niektórych legend, nakręcona na o wiele wyższym poziomie niż normalne polskie filmy. XD I góra 20 minut filmik, polecam.

Ban, bo "legendy" mogło znaczyć, że polskiego kina czy piosenki ;_; Wolałam zapytać.

Ban, bo zawsze mogłaś wpisać na yt. ;________;
Nah, sis zabrała mi ogrzewanie, a grzejnik w pokoju mi nie działa... :') Jej inteligencja to lvl -200