Ban, bo Twoja siostra ma niezwykły talent xD.
We are in noir

Strony : 1 ... 157 158 159 160 161 ... 200
Ban, bo Twoja siostra ma niezwykły talent xD.

Ban, bo true. XDD Z takiego brzydkiego kaczątka takie zajebubi zdjęcia. DD:

Ban, bo jestem nie w temacie. O co chodzi?
Ban, bo siostra robiła mi w niedzielę sesję i w wielkim skrócie wyszłam na 100 razy ładniejszą niż jestem. XDD

Ban, bo pokażesz? *-*
Mam to samo, kiedy znajomi robią mi zdjęcia z tymi wszystkimi filtrami. xD
Ban, bo najlepsze, że mi robiła bez filtrów, tylko trochę maskowała potem w fotoszopie pryszcze. xDDD
Mogę na privie, bo nie mam 18 lat i na forum nielegalnie bym wrzuciła. :'''D

Ban, bo spoko.
Moi znajomi nie mają takich umiejętności. Dodają tylko kilka obróbek i wstawiają dziwne napisy.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (14-11-2016 o 18h41)
Ban, bo chyba pora na facewall, co ja właśnie odwaliłam? : )))
ps.: już wysyłam ^^

Ban, bo już widziałam i stwierdzam, że moi znajomi naprawdę nie potrafią robić zdjęć. xD
Ban, bo napisałam dziś do krasza, wyjechałam mu, że ma ładne okulary i uznałam, że chyba pora umierać, bo mnie nie wyśmiał.

Ban, bo uooo, widzę, że powoli suniesz naprzód w swoich podchodach! xD
Ban, bo będę błogosławić siebie za zostawienie pendrive'a w klasie, w której miał potem lekcje. xDDD Gdyby nie to, nie spędziłabym pięknej godziny na zmianę śmiejąc się i próbując oddychać, bo z nim pisałam. xD
*nadal piszę, aw, cuteo
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-11-2016 o 19h46)

Ban dla Rozali, że mnie na Eldce znalazła! 
Ban, bo tak się dziwiłam za każdym razem, że nie ma użytkownika o takim nicku. Okazało się, że ciągle zapomniałam o jednym a. XD
Ban, bo problematyczny ten mój nick jak widzę xD
Ban, bo tak samo jak mój, wszyscy źle czytają X"D
Ban, bo mega zestaw, Fro 

Ban, bo dziękuję <3 Zdjęcie robione przeze mnie + przez moją koleżankę mi
Wzgórze Monsanto i opuszczona restauracja, polecam, jakby ktoś się wybierał do Lizbony <3
Ban, bo woo, Fro na modelkę! XD

Ban, bo fajne to Eldi czy nie bardzo? :3
Ban, bo Eldka jak dla mnie jest super
Taki fajny klimat, fakt współpracy z chowańcami też jest spoko i targ, gdzie możesz kupić co chcesz.
Odcinki też się zapowiadają ciekawie ;D
spsr napisał
Ban, bo woo, Fro na modelkę! XD
No i lubię mini-gierki i nieprzewidywalność purro'swapa i wypraw chowańca i w ogóle. Uważam za naprawdę spoko, przyjemną gierkę, czekam na kolejne odcinki i okazje na targu 
Ban, bo to to! Targ jest jednym z lepszych elementów tam i posyłanie chowańca też świetne jest. ;D
Ban, bo założyłam Eldyrayę czy jak to tam się zwie!
Ban, bo w takim razie miłej gry Ci życzę :v