Ban, bo o, to fajnie
W ciekawe jakieś miejsce wybywasz?
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 149 150 151 152 153 ... 200
Ban, bo o, to fajnie
W ciekawe jakieś miejsce wybywasz?
Ban, bo do Gdańska Oliwy, do babci. I mam że sobą szkicownik, może da radę trochę porysować.
Ostatnio zmieniony przez spsr (06-11-2016 o 17h15)

Ban, bo nie moje rejony, ale do babci wypad to zawsze spoko ;D Słodycze już pewnie czekają, jakieś dobre ciacho czy coś ;D
Ban, bo jakieś dobre rzeczy są na pewno ^^ A co tam u Ciebie Set, zaczęłaś tworzyć? :>

Ban, bo leżą koraliki na biurku i czekają, lada chwila może zacznę.
Ale, ale! Wczoraj trochę smoka wyszydełkowałam, dobrze jest Espesiu ;D
Ban, bo cieszę się i mam nadzieję, że swoimi dziełami podzielisz się na miss arcie 

Ban, bo w sumie podrzucę Ci zaraz po privie link na insta, tam też dodaję ;D
Ban, bo chętnie pooglądam, lubię takie cudeńka.

Ban, bo zapraszam w takim razie 
Ban, bo w takim razie mi też podrzuć, bardzo chętnie pooglądam jeszcze twoich dzieł! <3
Ban, bo posłane po privie! :d ale teraz czekam na komentarze od czasu do czasu :PP
Ban, bo może sobie założę specjalnie po to instagram xd

Ban, bo nie muszą być na insta, bany też dozwolone ;D
Ban, bo życzę wszystkim dobrej nocy. ^-^
Ban, bo też wpadłam życzyć miłej nocy! ^^
Ban, bo to strasznie śmieszne żyć w innej strefie czasowej niż MF po graniu tyle czasu w tej samej XD Patrzysz na post na forum i dostajesz mindfucka, bo przecież sekundę temu na telefonie/komputerze widziałeś inną XD
Ban, bo miałam tak samo, Froś xD.

Ban, bo hahah, dziewczyny, do wszystkiego się można przyzwyczaić
Dobrego dnia wszystkim!
Ban, bo od dwóch miesięcy się nie przyzwyczaiłam, długo to jeszcze potrwa? XDDDD
Ban, bo widać za mało przebywasz na forum
P A na poważnie, to jak się przyzwyczaisz, to wtedy zazwyczaj coś się kończy, so xDD
Pomyśl, jak wrócisz do Polski na Święta i znowu zmiana czasu 
Ban, bo mi to tylko na początku przeszkadzało, że mam godzinę w przód, a potem nawet na rękę było xD.
Mam możliwość kolejnego wyjazdu za granicę za tydzień, ale chyba do nowego roku jednak zostanę.

Ban, bo oho, a gdzie tym razem Mineo? 
Ban, bo tym razem do Niemczech, ale na jakiś rok już x[.

Ban, bo ciekawie! Jeśli tu Cię nie trzyma nic zbyt ważnego, to nie ma co się zastanawiać myślę 
Ban, bo chcę tu wrócić i się uczyć! Mam nadzieję, że do tego czasu w końcu odkryję co będę chciała studiować.. xD