Ban, bo zazdro, u mnie wypłata piętnastego, a na koncie już pustki powoli >.<
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 146 147 148 149 150 ... 200
Ban, bo zazdro, u mnie wypłata piętnastego, a na koncie już pustki powoli >.<

Ban, bo mam wypłatę co tydzień, niczym w Anglii xd

Ban, bo o, to na bogato. Ale ja to bym się chyba do tego nie nadawała, za szybko bym się kasy pozbyła >.<

Ban, bo dokładnie mam ten problem. XD ale na szczęście nie muszę płacić za mieszkanie, więc luzik.

Chcialam napisac, ze pierwszy ban na dzisiaj, ale przeciez zapomnialam, ze tu pelno nocnych Markow '3'
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-11-2016 o 18h59)

Ban, bo jak można o nas zapomnieć! :V

Ban, bo i tak słaby ruch dzisiaj v:
Ban, bo widzę, że Jelon już z Sombrą :v

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo przecie to było do przewidzenia :v
i jest moja, tak? ;v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (04-11-2016 o 21h40)
Ban, bo dobry na wieczór! Co porabiacie? Weekend mamy! <3
Ban, bo większość dzisiejszego dnia po powrocie ze szkoły po prostu przespałam... Pewnie dlatego, że DZISIAJ WYJĄTKOWO NIE SPAŁAM NA LEKCJACH, NAWET NA NIEMIECKIM! :OOOOOOOO Możecie mi pogratulować. XDD
Chyba muszę więcej spać w szkole, bo w domu tylko tracę czas na spanie, przecież lepiej nołlajfić! XD
Ban, bo lepiej się uczyć xD
Mi bardzo brakuje nauki.

Ban, bo spoko Jelon, ja mam Medivha :v
Ale ma fajną moc.

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo mi to brakuje czasu i motywacji na rękodzieło. Człowiek w biegu żyje, nie ma siły czasem.
Ban, bo racja Set :< Czasami mam ochotę rzucić wszystko i zająć się na spokojnie tylko tym co lubię, czyli rysunkiem. To aż smutne gdy nie ma się siły ani czasu na pasje 

Ban, bo nie mogę już spać xD. !denerwuje się podróżą @-@

Ban, bo nie ma to jak kupowanie prezentów na ostatnią chwilę. 
Dzisiaj koleżanka ma urodziny i czekam aż otworzą sklep, w którym mam jej kupić mangę. Chciałam wczoraj to zrobić, ale nie było tego czego szukałam T-T
Ban, bo mam nadzieję że dzisiaj znajdziesz to, co chciałaś xd

Ban, bo jutro niedziela Espesiu, potworzymy, dajesz słowo? 
Ban, bo przyłącze się do was i też coś zrobię '3'
Btw, jestem na lotnisku i szybciej znalazłam gate niż myślałam '0'

Ban, bo pięknie Mineo!
Buu, są dziś u nas warsztaty rękodzielnicze a ja w domu, bo co? Bo porządki trzeba zrobić! ;<
Ban, bo zawsze można na nie niedzielę zmarnować... xD

Ban, bo hello, kluska zgłasza się do banów (spoko jeśli nie ogarniasz xD) 

Ban, bo no nie wiem, jutro mam zajęcia, a potem jadę do babci. Więc ewentualnie dzisiaj. Ale niestety grafika komputerowa odpada, chlip.

Ban, bo coś dzisiaj tutaj cicho.