Ban, bo apropo Eldki...
TAK TAK TAK TAAAAAAAK! <3333 Wreszcie złapałam Ciralaka! <3 Za czwartą próbą z przynętą, ale udało się! <33333333333
Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 200
Ban, bo apropo Eldki...
TAK TAK TAK TAAAAAAAK! <3333 Wreszcie złapałam Ciralaka! <3 Za czwartą próbą z przynętą, ale udało się! <33333333333
Ban, bo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mam Chead'a na Eldaryi ♥
Pine, gratki ♥ Niedziela, mamy szczęście dziś!
Ostatnio zmieniony przez Setarah (30-10-2016 o 13h32)
Ban, bo nie do końca. Trochę mi się rypła droga powrotna i przez chwilę byłam zagubiona x)

Ban, bo wyjątki od reguły też się zdarzają Mineo
ale już dotarłaś bezpiecznie?
Ban, bo czy tylko ja dzisiaj od rana na zajęciach? :>
Poparzyłam się w palec, co za ból ;_; już nigdy nie wyciągnę go z wody xD

Ban, bo Espesiu, poboli i przestanie, gwarantuję!
Wszyscy się lenią, a Ty pilnie uczysz. 
Ban, bo już przestało, dobra gwarancja XD
No, ale przynajmniej przy okazji jest czym przyozdobić grób na dzień zmarłych. ;>

Ban, bo widzisz, a jednak!
Zajadam się Milką Magic Stars <333
Ban, bo ból jednak wraca gdy dotknę bąbla ;') ale jak nie dotykam to luz. XD Tylko nici z rysowania, a chciałam poskubać art dla Mizu0 ;<
Ostatnio zmieniony przez spsr (30-10-2016 o 18h16)

Ban, bo oj, to szkoda ;< Po Mizu chyba jest ta moja dama w kolejce, coś mi się kojarzy.
Ale cierpliwie poczekamy ;D
Ban, bo mam duuużą paczkę przeróżnych żelków ^^
I spóźnione smacznego,Set ;>

Ban, bo dziękuję! Żelki też dobre!
Chead mi się wykluł Espesiu ♥
Ban, bo w takim razie słoodko ;> Ile ma szczęścia? ;3

Ban, bo bagatela... +197 ♥
Przy pierwszym wysłaniu przyniósł mi już dwie rzeczy ;D
Ban, bo mój ciralak ma do wyklucia jeszcze dobre 767 minut. :P Ech, jak na początku było coś około 1080 do wyklucia... xD
Ciekawe, ile będzie miał szczęścia. (='u'=)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-10-2016 o 20h01)
Ban, bo mój miał 300 minut. Teraz przyniósł mi fragment ilustracji, genialnie <3
Ban, bo wykluwam właśnie Spadla, jeszcze 80 minut ^^ Niby nic wielkiego w porównaniu z wami, ale na pewno odczuję dużą różnicę od mojego małego becoli, szczęście 16 c; Choć na tamtego małego narzekać naprawdę nie mogę, spisał się nad wyraz ^^

Ban, bo hej Ygriś
Ja też na Sabali - Aslana nie narzekałam tak za bardzo, ale jak Chead się trafił to zmieniam! Choć najpierw były myśli że nie, nie zmienię Aslana. Ale zostanie u mnie, może wylezie z jajka jeszcze ;D
Ban, bo gdyby to nie była gra to głupio by było tak wymieniać przywiązanego chowańca na nowego XD

Ban, bo na szczęście to tylko gra, więc nie ma wyrzutów sumienia. Ja też Blackey'a nie sprzedam, zostawię na później, choć nawet nie jest wyewoluowany c: Jednak mój.
I cześć, cześć ^^

Ban, bo bardzo dobrze, że to gra, ale sentyment taki mini mini i tak nam zostanie pewnie
Choć do Chead'a też będę miała sentyment, ze względu na imię ;D
Ban, bo wiecie może, czy imię spadla też będę mogła zmienić za darmo?
I swoją drogą nie ogarniam, co za idiota mnie w bieliznach przelicytował na cenę wyższą niż ta w butiku?! o.O Nie no spoko, ja się już bić nie będę, jeszcze mnie nie pogięło i wolę do butiku pójść..
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (30-10-2016 o 20h32)

Ban, bo każdego nowego chowańca można nazywać za darmo.
Może ktoś ma multikonto i liczy, że ktoś się nie połapie że cena wyższa XD Albo ktoś nieogarnięty ;')
Ostatnio zmieniony przez spsr (30-10-2016 o 20h35)

Ban, bo tak, za darmo, jak na nowego chowańca przystało
Mi już mało maany zostało, bazuję na tym, co mi Piernik przyniesie 
Ban, bo w ogóle nie rozumiem jak można wystawić coś na targu z ceną droższą niż w butiku..