Heh wszyscy tutaj poprzydzielani...a ja idę zmęczyć drugi odcinek :')

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 61
Heh wszyscy tutaj poprzydzielani...a ja idę zmęczyć drugi odcinek :')

W końcu dostałam chowańca i jest nim Corko xD. Teraz czekam aż się wykluje, bo jestem ciekawa jak on wygląda xd
Ja dostałam sowę w okularach.
I jestem w straży absyntu a chciałam cienia. goddammit!
Ps. O 2.23 nadal powoli chodzi, tzn szybciej, wiadomo, ale nadal za wolno
edit. jednak nie dostałam, nie umiem czytać. uznajmy że to przez zmęczenie
dostałam Becole 
Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (14-09-2016 o 02h37)
Mi też wolno chodzi i się juz powoli irytuje..
To jesteśmy razem w Absyncie XD. Ja też chciałam iść do Cienia ;;
Witam wszystkich z Absyntu aspirujących do Cienia, high five! :<
Btw. Po 8 chodzi wyjątkowo dobrze,prawie jak syf. Może wreszcie ten trzeci odcinek skończę ._.'
Ja już skończyłam 3ci odcinek
Teraz sobie mogę zbierać tą maanę, hehe.
Próbowałam się trochę w forum wkręcić, ale już 15, więc czego ja się spodziewałam :v Z trudem jednego posta dodałam. Znowu do rana muszę czekać ._.
Ja też próbowałam coś na forum dodać i wogóle mi się nie ładowało. No trudno xD. Ale kupiłam sobie nową fryzurę i zmieniłam kolor oczu 
Ja nadal męczę wielki niebieski kamień w 1 odcinku. Godzinę czekam na zniknięcie tego lub opcji - dalej. Aż mi się odechciewa.

Spróbuj odświeżać stronę, mi pomagało XD
Nie wiem jak u Was, ale mojemu chowańcowi nie odnowiły się punkty energii 

Chciałam Sabali, a trafiła mi się Be Cola® ;-; Przynajmniej udało mi się ze strażą i jestem w Obsydianie, chociaż tyle .__.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-09-2016 o 17h47)
Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi ze strażą?

W odcinku trzecim masz do zrobienia dwa testy, po których zostajesz przydzielona do którejś ze straży i dostajesz chowańca. To do której straży się dostaniesz ma nie mieć żadnego wpływu na grę i nasze wybory, więc uważam, że nie ma to większego znaczenia gdzie wylądujesz...
Natomiast na koniec każdego miesiąca gracze ze straży, która zajmie pierwsze miejsce w klasyfikacji dostają za darmo jakiś animowany (chyba?) dodatek. Punkty doświadczenia do klasyfikacji niby zdobywa się grając w minigry, przechodząc odcinki i wysyłając chowańca na poszukiwania (chociaż ja tam nie zauważałam zmian w punktacji...). Tyle wyczytałam.
EDIT: A, no i "TOP 10" graczy dostaje jakiś przedmiot miesiąca czy coś.
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (14-09-2016 o 19h42)

Och, dziękuję.
Woah, 20:45 i chodzi naprawdę znośnie, może skończę 1 odcinek w końcu XDDD

Mojemu też się nie odnawiają mimo iż ma pożywienie ale sądzę, że to następuje jak strona ma reset. Z tego co zauważyłam to o tej samej godzinie co u nas czyli 23. Tzn, dzisiaj się upewnię, bo potrzebuję mojego chowańca do końcówki 3 odc a zmarnowałam wcześniej jego energię i nie mogę się ruszyć.
A w ogóle to jak nazwałyście chowańce? Ja swojego, a raczej swoją, Becole nazwałam Goliat, bo kojarzy mi się z żabą goliatem xDD
Moj nazywa się Jiho, pierwsza nazwa jaka mi wpadła do głowy xD
High five Suiseiseki za becola, tylko mój został Grażynką, bo jakoś mi na taką wygląda.
Hm, w tym tempie w Eldaryę uda mi się zagrać gdzieś za rok. Na jednym koncie udało mi się raz (RAZ!) kliknąć "Dalej" i gra zaniemogła. Na drugim koncie nie jestem w stanie wejść nawet na podstronę z odcinkami. Od wczoraj.
Co za amatorszczyzna. Zima zawsze zaskakuje kierowców, a liczba graczy zaskoczyła kolesi z IT (więc serwer padł)? A to w takim razie po co był ten wielki licznik zapisanych graczek?
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (14-09-2016 o 21h49)
Co zrobić, Grażyno. Takie studia to takie serwery na jakie ich stać.
Nie no, imię Graży dla chowańca? Zajefajnie XD
Mój z racji bycia becolą został Beko-nona noł ajdija łaj dis łej.
Grażyna is the best
Nigdy nie byłam dobra w wymyślaniu fikuśnych imion, sry.
Teraz tylko czekam na jakiegoś Janusza dla niej
Chciałam skończyć trzeci odcinek a tu jak nie zaczyna znowu się zawieszać, to brakuje mi punktów :"
Eldarya GOTY
I nie pytajcie się Grażyny co robić, bo sama nie wie co się dzieje.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-09-2016 o 22h47)
He he już po trzecim odcinku He he
Jestem w straży cienia he he
A chciałam iść do obsydianu he he
No i tego
Ale mam fajnego chowańca :3
Sabali :3
No i nazwałam go, zapomniałam, że płeć najpierw powinnam zobaczyć :')
I mam oną Sabali o imieniu Yixing :')

Właśnie się zorientowałam, że ja też nie sprawdziłam, ale na szczęście Bubs jest dość bezpłciową nazwą, więc do samiczki też pasuje c:
Podoina aż sobie wyobraziłam Twojego chowańca XD :
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ale oczywiście nie mam maany, he, bo dlaczego miałabym mieć łatwo w życiu </3
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (15-09-2016 o 09h38)
"Nazywam się Kanapkaczus" Genialna scena ^^ I jeszcze "To bardzo ładne imię!" ^^ Fajna ta Eldarya ^^
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (15-09-2016 o 15h26)